Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Jesus kommer tillbaka: en reflektion om tiden vi lever i

Mikael Walfridsson
2023-03-30 17:01

GÄSTBLOGG - Alla åsikter är skribentens egna.

/bild/vantande-brud-1680182230.jpg

Uppryckandet av Guds församling är snart en realitet. Jesus hämtar sin väntande, vakande och längtande brud. En brud som älskar sin brudgum mer än något annat och som inte längre har något hopp i den här världen. Det som är kvar är bara en äkta, genuin längtan efter sin Frälsares återkomst.

Normalt när jag skriver, brukar jag ta utgångspunkt i ett bestämt ämne, tidstecken eller något som fyller i tiden.

De senaste veckorna har varit annorlunda. Jag behöver knappast nämna jordbävningar, bankkollapser, naturkatastrofer eller ett tredje världskrig som är runt om hörnet. Tecknen är så överbevisande att de öppnar ögonen ”på de blinda” och de ”andligt döva” hör och förstår, att vi lever i apokalyptiska tider där allting skakar i sina grundvalar.

Historiskt sett har vi aldrig någonsin tidigare levt i en tid som liknar denna. Noas tid utspelar sig igen, och Herrens profetiska ord ”att som det var på Noas dagar” skiner som fackla på den profetiska himlen. Vi lever i Noas dagar, och vi befinner oss i slutet av denna tidsålder. Vi är på väg in i den avslutande 7-årsperioden, innan Herren sätter upp sitt rike på jorden.

Ett överbevisande budskap

Rom 13:11 - Gör detta och tänk på tiden, att det är dags för er att vakna upp ur sömnen. Frälsningen är oss närmare nu än när vi kom till tro. 

De senaste dagarna har tidstecknen på något sett kommit lite i skymundan. Det är inte för att jag inte längre ser dem eller inte upplever dem bekräftande.

Den sista tiden har varit så överbevisande och Herren har gett mig så många personliga bekräftelser, att det inte längre är behov för fler tidstecken som bekräftar tiden. Det som har talat till mitt hjärta den senaste veckan, som till och med har fått tidstecken att blekna är den otroliga sanning att ”Jesus kommer tillbaka” och den korta tid som är kvar, är mindre än vi tror.

Uppryckandet av Guds församling är snart en realitet. Jesus hämtar sin väntande, vakande och längtande brud. En brud som älskar sin brudgum mer än något annat och som inte längre har något hopp i den här världen. Det som är kvar är bara en äkta, genuin längtan efter sin Frälsares återkomst.

En människa utan Herren

1 Tess 5:2 - Ni vet själva mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. 3 När folk säger: "Fred och trygghet", då drabbar undergången dem lika plötsligt som värkarna hos en kvinna som ska föda, och de slipper inte undan.

För den människa som inte har tagit emot Herren som sin personlige frälsare, är det här en väldigt allvarlig tid. Den människa som står utanför arken när syndafloden kommer släppas lös över jorden, kommer att uppleva ett sataniskt mörker, en smärta och en tid utan jämförelse. Vi måste förstå, att varje människa skulle helt enkelt gå under på grund av det våldsamma mörker som kommer svepa över jorden, om inte Herren i sin nåd förkortade denne tid.

En vredens tid, en tid av mörker och en tid där helvetets brännande vind kommer att blåsa över jorden. Den andemakt i avgrunden som kommer att besätta antikrist, kommer att släppas lös. Ett krig kommer att utspela sig i himlarymden, och dessa demoniska makter kommer att bli nedkastade på denna jord. De kommer att plåga människan och göra allt för att förgöra skapelsen.

Tänka att gå igenom vedermödans trängsler för att sedan dö och vakna upp på en plats i total avsaknad av Gud. En evig dom och en evighet utan Herren.

”Dyrbare Herre, fräls sargade och förlorade själar. Och i vedermödans tid, låt ett uppvaknande ske så en stor skörd blir bärgad för Guds rike och Herren”.

Vem kan känna nöden

Upp 22:12 - "Se, jag kommer snart, och jag har min lön med mig för att ge åt var och en efter hans gärningar. 

Vem kan känna nöden, och vem kan känna tidens allvar vi lever i? Vem har förståelse för att Jesus mycket snart kommer att hämta sin församling, och vem har hört Herrens uppmuntrande röst, där han säger – ”Jag kommer snart”. Jag har valt att inte dela tidstecken i detta inlägg, men den nöd och det budskap som Herren har lagt på mitt hjärta.

Det är tid att räta våra huvuden, kära Syskon. Jesus, vår Frälsare och Herre, kommer mycket snart tillbaka. Vår vandringstid är över och vi är hemma i vårt eviga hem.

Jesus kommer snart!

Mikael Walfridsson

#Mikael Walfridsson #Profetiskt #Tidstecken #Sista tiden #Uppryckandet #Jesu återkomst

Dela:

2 kommentarer

Lars-goran Marklund - 31/03-23 05:02
Herren kommer snart 👍. De trofasta förstår allt, de otrogna förstår inget.
💖Jesus💥 kan se hjärtans längtan eftersom han är ❤️Guds💥 son. Tidens tecken tyder på att 👍Herren🤩 kommer med skyarna 👍👍👍. Vaka att 💖Jesus kommer 🤩 snart. På (Herr


Andy Svensson - 31/03-23 13:22
Det kan väll både post trib, Mid trib och pre trib vara överens om att tidstecken ser vi och Jesus Kristus ska komma tillbaka.
Men tiden eller stunden den vet vi inte, har vi olja i våra lampor dvs äkta olja . Eller lever vi på gammal olja? Jag vill ha färsk äkta ren olja 🤗🙏🏽❤️👍.


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340

Idag är det lördagen den 20 juli 2024, vecka 29 och klockan är 01:42. Margareta och Greta har namnsdag.


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-07-19 20:34
Fräls Lars & Åke med familjer Herren Jesus! Uppenbara Dig för dem och få dem att ta emot Dig som Herre och Frälsare. Detta ber vi i Jesus Kristus! Namnet blodet ordet korset och tron har kraft!Tack

0 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Matteus 1:1 - Kommentar

Profetia förutspådde mordförsöket på Donald Trump fyra månader i förväg

Donald Trump skjuten på valmöte i Pennsylvania

Hur blir man Guds barn?

Christer Åberg berättar om sin frälsning i vekkelseteltet i Stockaryd

Målle Lindberg, 95, sjunger och talar om himlen i tältet i Stockaryd

Halleluja Jesus är min vän - Sång med Christer Åberg i tältet i Stockaryd

Historisk kväll med Målle Lindberg, 95, i tältet i Stockaryd

Är alla Guds barn enligt Bibeln?

Gud blev människa


Senaste kommentaren

Andy Svensson - 16/07-24 13:06
Joe Biden sa 5 dagar innan Trump blev skjuten den 13 att sätta Trump i sikte. Siffran fem i Bibeln står för död och siffran 13 för otur . Vi lever i en förvriden värld och behöver visdom från Gud . Som Lars-Göran skrev lös Bibeln och bli vis 😊👍🏽

Skrevs i Profetia förutspådde mordförsöket på Donald Trump fyra månader i förväg


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM