Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
SWISH: 072 203 63 74

Profetiska nyheter – CERN, Det tredje världskriget och den vita hästen

Mikael Walfridsson
2022-05-01 12:39

GÄSTBLOGG - Alla åsikter är skribentens egna.

/bild/vit-hast-1651401497.jpg

Putin har svarat tillbaka att Storbritannien är nu ett primärt mål för Moskva! Storbritanniens försvarsminister var ute och varnade för att vi bara kan vara dagar från att Putin förklarar ett nytt och ett tredje världskrig!

Kära Vänner!

Jag försöker så gott jag kan att uppdatera regelbundet med intressanta nyheter i kommentarsfältet, så det kan också vara en möjlighet att se där. Världsutvecklingen går väldigt fort och det är dessvärre de dåliga nyheterna som fyller mest. Men som jag har skrivit tidigare, kan Herren inte komma tillbaka, utan att vi först upplever födslovåndor och tecken i himlen och på jorden. Herrens återkomst och dessa tecken är med andra ord oskiljaktiga och går hand i hand.

Spänningar ökar mellan Storbritannien och Ryssland

Spänningarna mellan Storbritannien och Ryssland ökar, och i följe flera media har brittiska specialstyrkor tagit sig in i Ukraina. Det skulle vara tala om soldater som är experter i sabotageoperationer och gerillakrigföring. Samtidigt så hotar Boris Johnson med att kunna ”slå tillbaka mot Ryssland, utan att samråda med andra Nato-länder”. Putin har svarat tillbaka att Storbritannien är nu ett primärt mål för Moskva! Storbritanniens försvarsminister var ute och varnade för att vi bara kan vara dagar från att Putin förklarar ett nytt och ett tredje världskrig!

Vi har tidigare delat utombibliska profetior om Ryssland och Kina i en gemensam blixtattack mot USA. När Putin häromdagen varnade omvärlden för en ”lightning respons” (blixtattack), så var det en förvarning till dessa profetiors uppfyllande.

Vi har med andra ord en väldigt allvarlig situation som eskalerar dag för dag. Det betyder att vi med stormsteg närmar oss avslutningen på denna tidsålder.

CERN öppnar upp för demonisk aktivitet

Jag har tidigare skrivit om CERN och deras forskningsprojekt i Schweiz. CERN är ett kärnforskningsanlägg som grundades i 1954, och är Europas första samarbete inom det vetenskapliga området. Sverige är dessa medlemsländer. Organisationen har tydliga anknytningar till ockultism, både i deras logo (666), deras Shiva staty utanför huvudkontoret som dansar dödsdansen, och genom deras ockulta och mörka forskningsprojekt.

Redan i 2015 började ett projekt som handlade om att skapa eller hålla en portal öppen (a wormhole) till en annan dimension. Försöket går ut på att utforska ursprunget till universum, mörk materia, svarta hål och extra dimensioner.

Nu har CERN öppnat upp för samma projekt, som handlar om att utforska och jaga mörk materia i universum. Det man gör är inget annat än att forska i andliga ondska och man förlöser demonisk aktivitet från avgrunden.

Jag är den vita hästen

Ord 21:31- Hästen rustas för stridens dag, men segern kommer från Herren.

Sen den dag jag skapades, har jag förberetts för den här dagen. Sedan dess jag kom till, har jag vetat att jag har ett särskilt ändamål och uppgift. Ingen har någonsin ridit på min rygg, och ingen har tidigare hållit i ändarna av mina tyglar. Det var Herren som gav mig min styrka, och klädde min nacke med en man. Jag skrapar marken med auktoritet, och min stolta frustning sprider skräck bland fienden. Jag ler åt fruktan och känner ingen rädsla. Jag eggas när jag vinner terräng, och med våldsam kraft rusar jag fram mot väpnade skaror. För varje basunstöt frustar jag till, och redan på avstånd vädrar jag strid, kommandorop och härskri. Jag har blivit rustad för denna stridens dag, men jag vet, att segern kommer från Herren.

Namnet på den som sitter på min rygg är ”Konungarnas Konung och herrarnas Herre”. Han som håller tyglarna i sin hand är Trofast och Sann, med ögon som eldslågor och ett skarpt svärd från hans mun. Vi rider snabbt med en fast beslutsamhet. Bakom oss är de himmelska härarna, som också rider på vita hästar. Konungen leder denna himmelska arme som fyller himlen med härlighet och makt. Han leder sin arme mot det avgörande slaget, och han kommer ridande på en vit häst. Det är jag som är den vita hästen.

Jesus kommer mycket snart!

Mikael Walfridsson

#Profetiskt #Ukraina #Ryssland #3:e världskriget


6 kommentarer

Mikael Walfridsson - 01/5-22 16:29
Kära Vänner, Tiden går mot sitt slut och Jesus kommer mycket snart tillbaka. Må Herren ge styrka och kraft till var och en, på den sista biten av vår vandring. Herrens rika välsignelse Mikael www.denytterstatiden@blogspot.com

Elin - 03/5-22 20:19
Stort TACK för viktig info och god vägledning i denna skrämmande tid Mikael W. Vår stora tröst är "Frukta inte" som står skrivet för varje enskild dag i bibeln. Även sista orden av Jesus till sina lärjungar: Jag är med er ALLA DAGAR till tidens slut. Vilken tröst för hans lärjungar ännu idag. Gud välsigne Dig rikligen Mikael W !

Annie - 03/5-22 22:31
Frid broder. Tack för vad du delar, det är viktigt. Jag tror vi närmar oss tidens slut. HERRENS rika välsignelse över dig.

Mikael Walfridsson - 04/5-22 19:14
Guds frid, Ja, att Herren är med oss är en fantastisk tröst, både i denna tid och i vår vandring med Herren. Det finns ingen väg vi går på han inte har gått först, och inget steg vi tar har han inte tagit förut. Vi närmar oss tidens slut, och den genuina och villkorslösa kärleken från Jesus, är den som bär oss helt igenom. Maranat

Titti Zandelin - 05/5-22 12:06
Allt är klart för uppryckelsen. Gud har lagt en längtan i mig som är starkare o starkare Känner mig löst ifrån Världen Och längtar så efter att möta Jesus på skyn med alla syskon Ber att alla barnen, barnbarnen får möta Herren nu innan def är för sent

Mikael Walfridsson - 07/5-22 23:26
Guds frid, Titti. Jag instämmer i din längtan och din känsa av att vara helt avklarad med den här världen. Vi är redo att lyftas upp för att möta Herren och alla nära och kära som redan gått hem. Maranatha Mikael

Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Stöd Apg29.Nu

Swish: 072 203 63 74

Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Bankkonto (Swedbank)

Clearing: 8150-5 Kontonummer: 934 343 720-9

IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS


Senaste bönämnet

2023-03-28 13:26
Bed att Gabriel finner sin rätta livskamrat snart Gud vet vem hon är och var hon finns bed att Gud gör så vägar möts så han kan gifta sig🙏

1 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Efter uppryckandet kommer den stora vedermödan

Frälsningen genom Jesus Kristus - den enda vägen till evigt liv

Jesus Kristus: En av de mest inflytelserika personerna i mänsklighetens historia

Sätt fram klockan i natt och missar inte mitt möte i Moheda i morgon

En ny världsreligion tar form - grunden är lagd

Israeliskt lagförslag hotar kristna missionärer - kristna i USA oroade

Litauen överväger fängelsestraff för hån mot religiös tro i kyrkor

Hur ska bibelordet om att krossa spädbarnen mot klippan förstås i Psaltaren 137:9?

Greta Thunberg blir hedersdoktor vid den teologiska fakulteten

Hemma hos den legendariska väckelseevangelisten Målle Lindberg


Senaste kommentaren

Lars-goran - 27/03-23 20:21
Läs bibeln och bli vis. Det är ❤️Guds ord och 💖Jesus liv👍

Skrevs i Hur ska bibelordet om att krossa spädbarnen mot klippan förstås i Psaltaren 137:9?


STÖD APG29
Swish: 072 203 63 74
Paypal: https://www.paypal.me/apg29
Bankkonto (Swedbank)
Clearing: 8150-5 Kontonummer: 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS

FACEBOOK YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM