Nyhetsbrev Ny! | Är du frälst? | Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
DU BEHÖVER JESUS

NATO-medlemskap: Förtrösta inte på att det kan rädda Sverige

Holger Nilsson
2024-03-07 17:54

GÄSTBLOGG - Alla åsikter är skribentens egna.

Sverige medlem i Nato

Nu är Sverige medlem i Nato. Bild: Aftonbladet.

Om vi inte vänder oss till Gud finns ingen säkerhet för vårt land! Att Sverige den 7 mars 2024 kl. 17:27 blev medlemmar i NATO är en historisk händelse. 

Det är en förändring när det gäller det militära området. Det är dock ingen förändring på det andliga området. Det borde alla kristna inse, som räknar med andevärlden och tror på Gud.

Gud har klargjort detta: "Om inte Herren vaktar staden, vakar väktaren förgäves" (Psalm 127:1). Detta gäller naturligtvis också för länder.

Guds beskydd

Om vi inte har Guds beskydd hjälper inga mänskliga beskydd. Detta visar historien, när Israel förtröstade på stormakten Egypten istället för Gud, talade profeten Jesaja till folket: "Förtröstar du på den brutna rörstaven Egypten? När man stöder sig på den, går den in i handen och genomborrar den. Sådan är farao, Egyptens kung, för alla som förtröstar på honom" (Jesaja 36:6).

Vad vi behöver är profeter likt Jesaja som träder upp i vårt land och talar om vad som gäller i Guds ögon. Det är omvändelse tillbaka till Gud, den som tidigare generationer trodde på och som räddade oss undan två världskrig. 

Vi kommer inte att bli skyddade från det tredje världskriget. Det kan redan ha börjat genom den upptrappning som hela tiden sker. Det finns bedömare som tror att det har börjat. 

Sverige i NATO

Holger Nilsson

#Nato #Sverige #Tidstecken #Holger Nilsson #Krigsallians #Krig #Ryssland #Ukraina

Dela:

13 kommentarer

Lars-goran Marklund - 07/03-24 18:27
Det ingenstans i bibeln att (Nato) ska rädda jorden. Högt uppsatta politiker tror att det är en bra lösning för Sverige. Nej! är svaret. Norden rustar för krig. Endast 💖Jesus kan rädda bedjare.
❤️Guds beskydd behövs annars blir det krig i vårt land.
Bra ❤️❤️❤️


Andy Svensson - 07/03-24 20:38
Idag borde Sveriges Kristna gråta över att korrupta politiker sålt ut vårt land till NATO . Vårt land hade kunnat ha bättre diplomatiska relationer med Ryssland istället för att provocera…


Erik - 08/03-24 02:09
Ryssland har genom våld tvingat sig på en nation och annekterat områden som tillhör Ukraina! Ska Sverige ha relationer med en angripare för att inte självt bli angripen? Vilka signaler ger detta till Ukraina? Sverige har tidigare valt att krypa för diktator.


Lars-goran Marklund - 08/03-24 08:36
På nyheterna sa: politikerna att Sverige blir Starkare med ett 💥😡Nato medlemskap. Svaret är enkelt: Nääää! Landet blir ett mål för Ryssland. Läs 👍Bibeln och där står vad som ska hända. Det
❤️Gud bestämt blir det. Kära 💖Jesus bevara Sverige.
Bra ❤️❤️❤&#


Andy Svensson - 08/03-24 10:38
Erik ett mynt har en framsida och en baksida eller hur? Ska Sverige ingå avtal med en miltärdikatur som NATO och öppna upp sitt land för en annan dikator som sitter på andra sidan antlanten med mycket blod på sina händer. Vilka signaler pratar du om?


Andy Svensson - 08/03-24 10:45
https://nyadagbladet.se/ledare/nato-kuppen-ar-ett-faktum-och-en-symbol-for-utforsaljningen-av-sveriges-sjalvstandighet/

7/3 överger Sverige 200 år av alliansfrihet och en lång historia av fredsarbete och diplomatiska ansträngningar för att istället ansluta sig till den USA-ledda militäralliansen Nato, som i praktik

Intressant läsnin


Israelvänlig - 08/03-24 11:02
Nato är ingen fredsorganisation! Nato är en krigsorganisation! Regering och riksdag körde över svenska folket då folkomröstning uteblev! Nu kommer svenska mödrar blir tvingade att skicka sina barn till krig vid en militärkonflikt! 200 års alliansfrihet är över! Sverige ut ur Nato!


Andy Svensson - 08/03-24 14:40
Precis Israelvänlig 👍 Vårt land blev överkörda av falsk propaganda osv .

Vi ber för vårt land och folk . Sverige behöver omvändelse till Jesus Kristus världens frälsare!


Israelvänlig - 08/03-24 21:34
Ja, Andy! Vi ber för vårt land Sverige som vi har fått från Gud!🙏 Vi ber för svenska folket att de söker HERREN JESUS KRISTUS och vänder om till HONOM!🙏 Den Allsmäktige!🙏 HAN är densamme i dag som HAN var i går!🙏 HAN som är och var och snart kommer tillbaka!🙏 Prisad varde HERREN vår Gud och Skapare!


Tom Hed - 10/03-24 13:32
200år av alliansfrihet som gagnat oss väl går mot sitt slut. (Visst sverige kröp för hitler när tyskarna åkte genom landet)
Gud gillar rebeller o dom som sticker ut därför hade det varit bättre att i världspressen gå ut och säga med ena handen på bibeln att sverige lägger ner det militära försvaret å låter gud försvara landet istället


Tom Hed - 10/03-24 13:38
Det blir inte säkrare med NATO.
Sverige borde fokusera på diplomati, jesus och samhällsbygge istället för att leka krig.
Krig leder bara till misär och skulle ryssarna anfalla ”väst” med kärnvapen är det bättre att fly istället för att svara. Angriparen kommer att få sitt straff i sinom tid i detta liv eller i afterlife


Erik - 13/03-24 04:21
Hej Andy! Jag delar din åsikt att Sverige inte blir Nato ansluten inte heller att vi upplåter baserar trupp på våran mark. Vi övade med soldater ur Nordic Battlegroup, 138:e motoriserade brigaden St Petersburg Kamenka ”snöflinga” tror det var 08. Liknande övning senare ,men efter Georgien 08 upphörde samövning. Endast nödvändig UD kontakt


Torsten Edelstam - 17/03-24 17:40
Det existerar aldrig en garanti för en evig fred på Jorden.
Även neutrala länder kan bli drabbade av krig som t.ex. Urkaina.


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340

Idag är det måndagen den 24 juni 2024, vecka 26 och klockan är 15:06. Johannes Döparens dag.


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-06-24 13:20
Käre Jesus. Imorgon skulle jag vilja ordna en sak på ett särskilt sätt. Tacksam för om någon/några kan be för detta så att jag får möjlighet att fixa till på detta särskilda sätt. Ber också för annat.

0 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Från Gotland såg jag ett böjt hav

Saul och spåkvinnan i Endor

Trollkarlen i Pafos avslöjad av Guds kraft

Simon Magus: Trollkarlen som försökte köpa Andens gåva

Flickan med spådomsanden

Betydelsen av Jesu dop

Bibeln är sann och Guds Ord

6 juni: Sveriges nationaldag - Gud välsigna Sverige!

Jesu ytterkläder predikar (Eller ”heliga u-svängar”)

Historien om ukulelen, stämning och köpråd


Senaste kommentaren

Madeleine Huhtalo - 24/06-24 01:35
Det var häftigt att se detta på Gotland förstår jag. Jag har alltid trott att jorden varit rund, fint att du skrev om detta.

Skrevs i Från Gotland såg jag ett böjt hav


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM