Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
SWISH: 072 203 63 74

Ligger det muslimska partiet Nyans bakom demonstrationerna mot svenska socialtjänsten?

Christer Åberg
2022-02-12 10:19

/bild/nyans-1644657517.jpg

Bild: Aftonbladet.se.

Partiet Nyans har alltså en väldigt nära koppling till de Muslimska demonstrationer mot Sverige och dess socialtjänst. Kan det vara så att det muslimska partiet Nyans faktiskt ligger bakom den här kampanjen mot Sverige och socialtjänsten för att fiska muslimska röster till valet 2022?

Det nystartade muslimska partiet Nyans ställer upp i årets val. Jag tror inte att de kommer in i riksdagen i årets val men väl i flera kommunfullmäktige. Eftersom de vill införa islamska seder och bruk så är detta mer än nog så allvarligt. 

Partiet Nyans vill införa några av de största förändringarna av Sveriges grundlagar i modern tid. De vill införa begränsningar i yttrande- och tryckfriheten och blasfemi-lagstiftning i svensk rätt. Dessutom samarbetar de öppet med det turkiska AKP i Turkiet. 

"Islamofobi"

Partiet har bland annat sagt att det bör bli olagligt och räknas som hatbrott att bränna Koranen eller ”kränka profeten” och att Islamofobi ska få en egen brottsrubricering.

Nyans satsar nu särskilt på Malmö, Stockholm, Göteborg och Örebro. Här finns många invandrare med muslimsk tro. 

Isolering nödvändigt

I nästa val, 2026, kan de mycket väl komma in i riksdagen. Då – helst innan –måste övriga partier isolera Nyans så att de inte kan få inflytande, på samma sätt som de gjorde med  Sverigedemokraterna. Isoleringen av Sverigedemokraterna var orättfärdigt men isoleringen av Nyans är nödvändigt. 

En rapport från Valforskningsprogrammet vid Göteborgs universitet som presenterades 2021 visar att två av tre muslimer i Sverige, 66 procent, röstade på Socialdemokraterna i valen mellan 2006 och 2018. I ett reportage i den socialdemokratiska tidningen ”Aktuellt i politiken” luftas nu oron för en röstförflyttning från S till Nyans eller liknande partier.

Årets riksdagsval

I årets riksdagsval kommer Socialdemokraterna backa något eftersom en del muslimer som tidigare har röstat på dem kommer nu att lägga sin röst på Nyans. De kan mycket väl få 2 - 3 procent i valet. 

Dessutom kan Sverigedemokraterna mycket väl bli det näst största partiet och i valet 2026 kan det bli det största.

Kidnappar Sverige muslimska barn?

I veckan berättade flera svenska medier att föräldrar med utländsk bakgrund protesterar mot hur socialtjänsten omhändertagit barn genom LVU, lagen om vård av unga. I arabiska muslimska länder har det spridits en bild på sociala medier att Sverige kidnappar muslimska barn, något som lett till hat och hot.  

Nu väntas det nya demonstrationer mot svensk socialtjänst och LVU-placeringar av barn. partiledaren för Nyans – Mikail Yüksel – som 2018 uteslöts ur Centerpartiet efter samröre med den turk-islamistiska rörelsen Grå vargarna, ska tala i en sådan planerad demonstration. 

Partiet Nyans har alltså en väldigt nära koppling till de Muslimska demonstrationer mot Sverige och dess socialtjänst. Kan det vara så att Nyans faktiskt ligger bakom den här kampanjen mot Sverige och socialtjänsten för att fiska muslimska röster till valet 2022?

Opolitisk

Jag är opolitisk och kommer inte rösta i årets val. Men jag ber för politikerna. Jag ber att de ska ta emot Jesus och bli frälsta. Och jag ber att de ska fatta rätt beslut och inte vara antikristliga och gå emot kristen tro. 

Politik kan inte förändra Sverige och dess människor. Det är bara Jesus som kan göra det. Därför behöver människor ta emot Jesus så att de blir frälsta. Räddade och förvandlade. Blir människor förvandlade så blir Sverige förvandlat. 

Jesus säger att mitt rike är inte av den här världen. Du förvandlar alltså inte Sverige genom politik utan genom Jesus Kristus!

Christer Åberg

#Nyans #Islam #Muslim #Politik #Val 2022 #Nyans #Mikail Yüksel


0 kommentarer

Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Stöd Apg29.Nu

Swish: 072 203 63 74

Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Bankkonto (Swedbank)

Clearing: 8150-5 Kontonummer: 934 343 720-9

IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS


Senaste bönämnet

2022-12-04 21:22
Be att mobbning i skolan ska upphöra!

4 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Falskt Christer Åberg-konto på Facebook

De fyra apokalyptiska hästarna är klara att träda fram

Därför skrev Jesus på marken

Tårta - 60K på TikTok

Var på väg till kyrkan - blev tagen av narkotikapolisen

Christer Åbergs vittnesbörd på Vision Norge

Gaslighting - när en spade inte längre är en spade

Kommer profetiorna om Donald Trump gå i uppfyllelse när han åter igen ställer upp i presidentvalet?

Stöd Apg29

Vi är på väg emot en ny världsreligion med nya budord


Senaste kommentaren

Mikael Walfridsson - 04/12-22 17:03
Guds frid. Vi kan bara föreställa oss den himmelska bröllopsfesten, där nära och kära möts igen och Herren är huvudpersonen. En i en himmelsk härlighet där all uppmärksamhet och blickar vilar på vår Frälsare och Herren. Jag tror att en dagen kommer snart. Maranatha Mikael

Skrevs i De fyra apokalyptiska hästarna är klara att träda fram


STÖD APG29
Swish: 072 203 63 74 
Paypal: https://www.paypal.me/apg29 
Bankkonto (Swedbank) 
Clearing: 8150-5 Kontonummer: 934 343 720-9 
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS

FACEBOOK YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM