Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Det förtigna budskapet - Ny bok av Holger Nilsson

Holger Nilsson
2022-12-09 14:58

GÄSTBLOGG - Alla åsikter är skribentens egna.

/bild/det-fortigna-budskapet-holger-nilsson-1670594340.jpg

En bok för alla som förstår behovet av en förändring i frikyrkan när det gäller budskapet om Jesu återkomst.

”Hur frikyrkan i Sverige tystade ner förkunnelsen om Jesu återkomst” – så står det på bokens framsida. Det är den stora och viktiga samt den brännande frågan. Varför tystnade budskapet? Det är den avgörande frågan om vi skall ha en vaken kristenhet när Jesus kommer! Kanske det är en av de mest angelägna böckerna som nu kan läsas i vårt land.

Varför budskapet om Jesu återkomst tystat ner

I boken ges svar på varför budskapet om Jesu återkomst tystat ner i svensk frikyrka, det finns en del anledningar och dessa avslöjas och belyses boken.

Det är närt vi förstår detta om som kan inse att något osunt har skett – när det näst mest framträdande budskapet i Bibeln, näst efter försoningen – att det i princip inte längre förkunnas, eller bara som någon teologisk teoretisk sanning.

Vi måste få se en förändring. Du kan verkligen bidra till att en sådan sker. Dels genom att läsa boken och att sprida den. Vi har mycket förmånligt pris då man beställer flera böcker – desto fler böcker desto lägre styckpris.

Cirka priset är 129:-. Vi säljer 1 ex för 120:-, 2 ex för 200:-, 5 ex för 400:-, 10 ex för 700:- och 20 ex för endast 1000:-. Frakt tillkommer.

Passa på att beställa böcker nu så kan Du använda dessa som julklappar – dessa böcker kan förnya och tända människor andligt sett. Verkligen viktiga julklappar alltså!

Beställa via mejl: info@flammor.com eller tel. 0383 - 161 64.

Så här står det på bokens baksida

Det bibliska budskapet om att Jesus ska komma åter har radikalt förändrats i svenska frikyrkor. Vid pastorsutbildningarna lär man sig att denna teologi inte längre gäller, och kyrkan har till stora delar lämnat det som tidigare var den självklara övertygelsen. Hur kunde det bli så bär? 

Den större kristenheten i övriga världen har däremot inte följt med i de mer liberalteologiska symboltolkningarna av tidens slut, utan står förankrade i den klassiska tolkning som tidigare var självskriven även i Sverige. 

Vi behöver få tillbaka ett bibliskt perspektiv på den yttersta tiden och inte förledas att tro att det förändrade synsätt, som tyvärr blivit dominerande i Sverige, är den rätta vägen. Det handlar om förnyad profetisk vaksamhet inför de stora och avgörande händelserna som kommer att inträffa.

Sven Almkvist skriver:

Holger Nilsson är kanske den mest profilerade förespråkaren i svensk kristenhet ─ både i ord och skrift ─ när det gäller de eskatologiska frågorna. Tragiskt nog råder stor tystnad och förvirring om dessa frågor trots att det är ett av Nya testamentets mest omfattande ämne. 
Boken reder ut många frågetecken och Holger Nilsson håller fast vid den klassiska, och enligt min mening korrekta, ordningen rörande de yttersta tingen. Denna lära har förkunnats i Kyrkan ända sedan urkyrkans tid. 
Sven Almkvist, bibellärare, ledarskribent och författare

Holger Nilsson har under flera årtionden varit verksam som förkunnare och har varit redaktör för Flammor - profetisk tidskrift sedan 1983. Detta är hans nittonde bok.

Holger Nilsson

#Bok #Holger Nilsson #Tidens tecken #Sista tiden #Jesu återkomst

Dela:

1 kommentarer

David Billström - 17/12-22 09:59
Frikyrkan behöver vända tillbaka till Guds ord. Vi har blivit som en fjortis som desperat söker bekräftelse och gör nästan vad som helst för att få den, men vi söker tyvärr världens bekräftelse istället för Guds bekräftelse som vi får genom att tro och hålla oss till det skrivna Bibelordet. Tex den falska ekumeniken och samlivsfrågorna.


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340

Idag är det lördagen den 20 juli 2024, vecka 29 och klockan är 02:15. Margareta och Greta har namnsdag.


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-07-19 20:34
Fräls Lars & Åke med familjer Herren Jesus! Uppenbara Dig för dem och få dem att ta emot Dig som Herre och Frälsare. Detta ber vi i Jesus Kristus! Namnet blodet ordet korset och tron har kraft!Tack

0 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Matteus 1:1 - Kommentar

Profetia förutspådde mordförsöket på Donald Trump fyra månader i förväg

Donald Trump skjuten på valmöte i Pennsylvania

Hur blir man Guds barn?

Christer Åberg berättar om sin frälsning i vekkelseteltet i Stockaryd

Målle Lindberg, 95, sjunger och talar om himlen i tältet i Stockaryd

Halleluja Jesus är min vän - Sång med Christer Åberg i tältet i Stockaryd

Historisk kväll med Målle Lindberg, 95, i tältet i Stockaryd

Är alla Guds barn enligt Bibeln?

Gud blev människa


Senaste kommentaren

Andy Svensson - 16/07-24 13:06
Joe Biden sa 5 dagar innan Trump blev skjuten den 13 att sätta Trump i sikte. Siffran fem i Bibeln står för död och siffran 13 för otur . Vi lever i en förvriden värld och behöver visdom från Gud . Som Lars-Göran skrev lös Bibeln och bli vis 😊👍🏽

Skrevs i Profetia förutspådde mordförsöket på Donald Trump fyra månader i förväg


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM