Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Vi lever i de sju födslovärkarnas tid

Egentligen behövs det inte några fler uppenbarelser om vad som ska ske i vår värld idag. Ingen människa behöver träda fram som profet och säga att det och det ska hända. Jesus har redan profeterat om det

Krig. - Vi lever i de sju födslovärkarnas tid.

Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag 5 augusti 2020 01:16

Vi lever i de sju födslovärkarnas tid

Matt 24:1. När Jesus kom ut från templet och var på väg därifrån, då kom hans lärjungar fram till honom för att visa honom templets byggnader.
2. Då sa Jesus till dem: Ser ni inte allt detta? Sannerligen säger jag er: Här ska inte lämnas sten på sten, som inte ska brytas ner.
3. När han sedan satt på Oljeberget och de var för sig själva, kom lärjungarna fram till honom och frågade: Säg oss, när ska detta ske, och vad blir tecknet på din återkomst och tidsålderns slut?

Lärjungarnas tre frågor

 1. När ska detta ske? (De frågar när templet ska förstöras.)
 2. Vad blir tecknet på din återkomst? (De frågar om tecknet på hans återkomst, inte när han kommer tillbaka.)
 3. Vad blir tecknet på tidsålderns slut? (Samma här: de frågar om tecknet på tidsålderns slut, inte när tiden tar slut.)

Villoläror under födslovärkarnas tid

4. Då svarade Jesus och sa till dem: Se upp så att ingen bedrar er.
5. För många ska komma i mitt namn och säga: Jag är Kristus, och de ska bedra många.

Det första Jesus säger till sina lärjungar är att varna dem så att ingen bedrar dem. Därefter säger han att många ska komma i hans namn och säga dem att de är Kristus och bedra många. Läser vi texten noga och i sittsammanhang ser vi att detta ska ske under födslovärkarnas tid.

Födslovärkarna

6. Och ni ska få höra om krig och rykten om krig. Se till, att ni inte blir skrämda, för allt detta måste hända, men det är ännu inte slutet.
7. För folk ska resa sig mot folk och rike mot rike, och det ska bli hungersnöd och epidemier och jordbävningar på många platser.
8. Men allt detta är början till födslovärkarna.

Allt detta kommer hända under födslovärkarna. Men detta ska inte förväxlas med den stora vedermödan som kommer ske under antikrists tid. När en kvinna har födsloverkar så är det någonting gott och positivt det pekar fram emot. Dessa födsloverkar pekar på att Jesus skall komma tillbaka.

De sju födslovärkarna

 1. Höra om krig (vi hör talas om krig idag)
 2. Rykten om krig (vi hör rykten om krig idag)
 3. För folk ska resa sig mot folk (inbördeskrig pågår idag)
 4. rike mot rike (krig mellan länder pågår)
 5. det ska bli hungersnöd (pågår)
 6. epidemier (Coronapandemin)
 7. jordbävningar på många platser (sker oavbrutet i vår värld idag)

Profetiorna uppfylls idag

Egentligen behövs det inte några fler uppenbarelser om vad som ska ske i vår värld idag. Ingen människa behöver träda fram som profet och säga att det och det ska hända. Jesus har redan profeterat om det. Detta kommer hända i vår tid och det sker. De sju födsloverkarna går i uppfyllse mitt framför våra ögon. Och vi kommer vara med mer om det.

Vi behöver inte gissa eller fantisera om att detta ska ske - det kommer att ske, och det sker redan nu. Mina vänner: Vi lever i profetiska tider - vi lever i de sju födslovärkarnas tid!

Jesu omsorg

När allt detta sker så är det viktigt att vi inte blir skrämda. Det säger Jesus själv i Matt 24:6.

Se till, att ni inte blir skrämda, för allt detta måste hända, men det är ännu inte slutet.

Ser du vilken omsorg Jesus har om oss? Han vill inte att vi ska leva i fruktan. När vi har Jesus Kristus och är frälsta behöver vi verkligen inte vara rädda. Vi kan vara trygga vad som än händer. Vår framtid är i Herrens händer.

Jesus har omsorg om oss. Först vill han inte att vi ska bli förförda, sedan vill han inte att vi ska bli skrämda.

Tro på Herren Jesus Kristus så blir du frälst!

Christer Åberg


#Profetia #Födslovärkar #Sista tiden #Jesu återkomst


5 kommentarer

1

x
Karl Håkan Sandell
onsdag 5 augusti 2020 10:30

För egen del anser jag att vi idag har kommit fram till Vredesskålarnas tid. Vi är redan där, och orsaken till att många inte ser det här är för att det är beskrivet i bilder, liksom Jesus talade i liknelser.

Vi har t ex första Vredesskålen som ska drabba land. Marken, land är i bibeln en symbol på Israel och deras land, men också på oss som här frälsta och inympade det äkta olivträdet.

Så det är alltså de troende som ska drabbas av den här Vredsskålen och vad säger den då.

Jo här har vi två saker. Vi har Vilddjurets bild, alltså vår TV som vi kan läsa om också i Upp 13:14 – 15 och vi har Vilddjurets märke, alltså en kod som vi ska ha för att kunna surfa på nätet.

Och här sitter alltså de Kristna idag och ser dåliga filmer på TV och surfar på dåliga sidor på Internet och blir sjuka i sina sinnen. Får sår på sin själ.

Det är det här det står och så här är det idag. Tyvärr är det inte många som ser det idag men vi är här. Vredesskålarna utgjuts idag. Och det är därför som tillvaron är som den är.

Och vi kan fortsätta så här genom alla Vredsskålarna och se att deras förbannelse verkar idag i vårt samhälle.

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.se
Svara

x
Karl Håkan Sandell
onsdag 5 augusti 2020 10:38

Här är kapitlet om Vredsskålarna som alltså just nu utgjuts över vår värld.

Upp 16:1 Och jag hör en väldig röst [ljud] från templet som säger till de 7 änglarna [budbärarna]: Gå och töm ut Guds vredes skålar på Jorden.
Upp 16:2 Och den 1:a går bort och tömmer ut sin skål på jorden [marken, landet] och det uppträder onda [skadliga, sjuka, gudlösa] och katastrofala [skadliga, syndiga, oanständiga] varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] på de människor som har Vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och de som dyrkar [älskar, tillber, böjer sig för] hans bild.
Upp 16:3 Och den 2:a ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål i havet, och det blir blod, såsom från ett lik, och varje levande själ [ande, liv] i havet dör.
Upp 16:4 Och den 3:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål i floderna och i vattnens källor och det blir blod [blodsutgjutelse].
Upp 16:5 Och jag hör sedan vattnens ängel [budbärare] som säger: Bara Jesus [Herren, Jashve] är rättfärdig [infriande, rättvis], för han är och han var och han är helig [barmhärtig], för det är du som dömer [prövar].
Upp 16:6 Och heligas och profeters blod tömmer [häller] de ut, och du ger dem då blod att dricka, för de är värda det.
Upp 16:7 Och vidare hör jag offeraltaret säga: Ja, Jesus [Herre, Jashve], Gud den allsmäktige, sanna och rättfärdiga är dina domar.
Upp 16:8 Och den 4:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål på solen och det gör så att den bränner människorna i eld.
Upp 16:9 Och människorna blir brända [svedda] av väldig hetta och de talar illa om [förtalar, smädar] Guds namn, som har makt över dessa plågor [förbannelser] och ändrar [omvänder, ångrar] sig inte för att ge honom ära.
Upp 16:10 Och den 5:e ängeln [budbäraren] tömmer sin skål på vilddjurets tron och följden blir att hans rike förmörkades och de bet sönder sina tungor [bet fast sina tungor, lade tand för tunga] av våndan [slitet, lidandet, det hårda arbetet].
Upp 16:11 Och de förtalar [smädar] då himmelens Gud på grund av sina våndor [jobbigheter, lidanden] och på grund av sina varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] och vänder inte om från [ångrar inte, omprövar inte] sina gärningar [handlande, slit].
Upp 16:12 Och den 6:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål över den väldiga floden Eufrat [forsa, rusa, våldsam] och dess vatten blir uttorkat för att vägen [marschen] skall förberedas för konungarna [herrarna, regenterna] från öster [solens uppgångar].
Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.
Upp 16:15 Se jag kommer som en tjuv, välsignad den som vakar och den som bevarar sina kläder, så att han inte vandrar omkring naken och man får se hans blygd [skam, oanständighet].
Upp 16:16 Och han samlar dem till den platsen som på Hebreiska kallas Harmagedon *.
{* Harmagedon [Megiddos Berg], (se också likheten med Hamongog i Hes 39:11):
Hamongog = Larmande hopen, hopen som skall ta bort, hopen som rör sig i cirklar; Gogs tumult, Gogs hop
// Hamon = tumult, oväsen, mängd, folkmassa
// Gog = altartopp, tak. larma, klaga, fantisera, röra sig i cirklar, fest, dela, ta bort)}
Upp 16:17 Och den 7:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål i luften (i andevärlden *) och det kommer en väldig röst [ljud] från himmelens tempel, från tronen, som säger: Det [Han] har skett [blivit till]. {* både grekiskt och judiskt tankesätt var att det var andar och demoner i luftrummet}
Upp 16:18 Och det kommer dån [ljud, röster] och åskor [åskväder] och blixtar [starkt ljus] och jordskalv [storm], nu blir det väldigt, och som inte skett [sker, skall ske] från det människan uppträdde [uppträder] på jorden, så stort är jordskalvet [stormen], det är väldigt.
Upp 16:19 Och den stora staden blir till 3 delar och folkens städer faller och det väldiga Babylon [förvirring, blandning], gör sig påmint inför Gud, så att han ger henne sin ilskas [hämnds] vredes vins bägare.
Upp 16:20 Och nu flyr alla öar, och berg går nu inte att finna.
Upp 16:21 Och väldigt hagel, som en talent [ca 30 kg], kommer ner från himlen på människorna, och människorna förtalar [skymfar] Gud för haglets plåga [skada], för plågan [skadan] är enorm och kraftfull [extrem, överstigande].

Det intressantaste här är den 6;e skålen med de 3 onda Andarna som är som paddor. Det är de vi ser idag som kallar hela världen till Krig, Krig mot Israel för att utplåna Judafolket en gång för alla.

Men de ska inte lyckas det var vi som läser Bibeln. Och vi har Jesu seger i Upp 19:20.

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.se
Svara

x
Tom
onsdag 5 augusti 2020 11:38

Originalöversättningen från jordbävningar kan också betyda explosioner/skakningar(explosioner fanns inte när d skrevs)

Jordens vilda djur inbegriper också bakterier.
(Hörde nån pastor som sa att det var tigrar, vargar och lejon etc men det är framförallt bakterier/virus)

Födslovärkarna runt jerusalem är mest intressanta då det är där som jesus kommer tillbaks

Svara

x
nils
onsdag 5 augusti 2020 12:44

EN ALLVARLIGA DRÖM OM SEPT.2020,OCH JESU ORD OCH DE 1000 SHOFHAR HORNEN HAN HÖRDE!
Miljontals har läst om dessa drömmar,och många har skrivit och bekräftar dem!
Börjar först med drömmen om Mars tom.Juni som en Bekräftelse av Äktheten av Sept.

DANA COVERSTONE,Burkesville USA,är en trogen pastor som predikar ett Tydligt Evangelium om synd och omvändelse,hade 3 drömmar om året 2020.
Den första kom Dec.2019,där en kalender visades och när Mars kom fram,såg han ett finger som strök under Mars och knackade 3 ggr.

Såg sedan April,Maj,Juni där en hand strök under Juni igen och knackade 3 ggr.
Då såg jag människor marchera,protestera,bar masker och såg mycket mycket sjuka liggande i sjukhus,
Såg doktorer med sprutor,fläktar,och tidningar skrev om 1000-tals sjuka.

Ambulanser åkte genom gatorna,såg städer med byggnader som brann,protestanter med masker och knytnävar i luften arga,skrikande.
Såg domstolar och statliga hus omringade med människor som var arga med vapen,
och Människor var rädda i sina hem med vapen i händerna.
Hörde sedan ordet;Förbered Dig själv!Förbered dig själv!

I Mars kom Covid 19 och saker började hända med alla nedstägningar,och i Maj
började protester och allt fortsatte av det jag såg i drömmen Dec. 2019!

Hade en andra dröm; Såg en kalender och en vit varelse visades,så Rent,Heligt.
Hörde rösten säga;"DEL2,DEL2"och såg Juni,Juli,Augusti och sedan Sept.månad.
Såg en hand sträcktes upp och tog Sept.mån och lade ned den framför ett altare som vi har i vår kyrka.

Blev tillsagd att stå på denna månad och började bedja bad,och blev tillsagd att bedja för kyrkan,en stark ryggrad att avslöja fördärv i kyrkan och för en stor skörd.
Hör en röst säga;"Du är inte nog,vi behöver fler bedjare så fråga om mer hjälp!"
Så jag kallar pastorer,troende,vem du än är,vi behöver bedja för kyrkan,en stark ryggrad att avslöja korrumption i kyrkan och en stor skörd!

Plötsligt börjar kalendern bli större som ett levande chackbord där jag stod på Tisd.1 Sept.och slutligen ser jag kalendern stor som en Fotbollsplan.
Någon ber med mig 1 Sept.och fler resten av dagar;De ber i tungor,några högt,några tysta,några knäböjde och några liggande på marken.

Då kom Ropet Igen;"Vi Behöver mer Hjälp", så vi började ropa så högt vi kunde;Vi behöver Hjälp,du behöver komma,du behöver bedja!
Plötsligt såg jag kanterna av kalendern var kanterna av USA och Alaska,Hawaii.
Jag lyftes upp i luften,när mer och mer människor hoppar in i kalendern och Beder
Plötsligt finns inget vitt utrymme på kalendern och människor ser ut som myror men står över Hela Kalendern och Beder!

Sedan ser jag ett finger och ordet;EN HÖGTIDLIG FÖRSAMLING!
Vilket är en Klar kallelse att bedja för den månaden September,och antalet
människor växer och konturerna av USA är fortfarande där.

Plötsligt ser jag en Eld kommer,börjar runt kanterna av Amerika,och inuti.
En del är Eld av Väckelse över hela landet,men också Eld av Förföljelse.
Då ser jag moln av storm över landet när vi beder,Regnstormar och jag kan se i himlen denna Demoniska Strid med Guds änglar och kan höra sabelskrammel och stönande av striden.

Jag såg i striden,svagheten av de Heliga,troende som höll upp varandra,stod tillsammans utan någon oenighet och stred tillsammans i Bön.
Striden var svår,intensivt brutal med människor blödande,sårade,krossade och utmattade från allt bedjande.

Men plötsligt öppnades himlen och stormen slutade,min uppmärksamhet vändes till slutet av Sept.där det var en hel skara människor fortfarande bedjande!
Och Himlen öppnades,jag såg Herren och Han stod uppe med änglar.

Han sade mycket klart;"KOM UPP MIN BRUD,OCH FÖRBERED ATT BEDJA.KOM UPP MIN BRUD, KOM UPP MIN BRUD OCH FÖRBERED FÖR STRID!"

Slutligen sade Han;"KOM UPP MIN BRUD,KOM UPP MIN BRUD OCH FÖRBERED ATT SE MITT ANSIKTE,FÖR JAG KOMMER SNART OCH MIN LÖN ÄR MED MIG!"
OCH DÅ VAR DÄR ETT LJUD SOM AV 1000 SHOFARS SAMTIDIGT.(Ett Judiskt blåshorn.)

Och i drömmen kunde jag känna Vinden av dem,träffade mitt anikte.
Jag vaknade,det var en överväldigande Fridfull närvaro över mig och jag klev upp och skrev ned dessa saker.

JESUS KALLAR OSS SIN BRUD NÄR HAN ÄR REDO ATT HÄMTA OSS!
JAG SÄGER EJ DATUM ATT JESUS KOMMER DEN 1 OKTIBER!!
Komm;Allvaret i denna Dröm,är ett första drömmen gick i fullkomlig Fullordan!

Svara

x
Stig
torsdag 6 augusti 2020 09:27

Innan Jesus hämtar oss, bortryckelsen, före vreden och antikrists kommande, så blir det ett kaos inom kyrkor och församlingar. Varför? De är inte eniga om Guds Ord.

I Uppenbarelseboken 3:14 kan läsas hur det förhåller sig för dem.

I den sista församlingtidsåldern Laodicea, står Jesus för första gången utanför den kristna församlingen. Han säger:

"Se,jag står för dörren och klappar, om någon lyssnar till min röst och upplåter dörren, så skall jag gå in till honom och hålla måltid med honom och han med mig"

Alla säger att de lyssnar och följer Guds Ord, men Jesus kommer inte vilja äta den maten. Jesus kommer hålla måltid med den som vuxit till Kristi fullhet, vilket är Guds Ord för vår tid som även avslöjar vem antikrist är. Självklart så vill Herren Jesus skydda oss mot satan. Därför avslöjas satans planer fullt ut i den sista tiden och församlingen kan då trampa på ormens huvud och säga liksom Jesus att han är besegrad och avslöjad.


Svara

1

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

 • Måndagar 18.00-20.00
 • Tisdagar 09.00 -11.00
 • Onsdagar 09.00-11.00
 • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 19 september 2020 12:29
Gode Gud hör vår böner om att vår son ska komma in på reservplatsen på gymnasiet snarast, låt oss få besked om att han är antagen på måndag när vi pratar med rektorn. Be för oss . Tack gode Gud

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp