Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Vad tycker du om Apg29?

Så här på årets sista dag skulle jag vilja veta vad du tycker om Apg29.nu?

Många besöker Apg29 varje dag - dessutom flera gånger. Berätta vad Apg29 betyder för dig!

Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 31 december 2019 01:56

Berätta gärna hur mycket Apg29 har betytt eller betyder för dig.

Har du blivit frälst när du besökt Apg29? Har du blivit uppmuntrad i din tro? Blivit helad? Fått bönesvar? Blivit döpt? Blivit andedöpt?

- Berätta!

Christer Åberg


#Christer Åberg #Apg29


23 kommentarer

1 2 »3

x
P. Andersson
tisdag, 31 december 2019 10:24

Besöker Apg29 varje dag. Alla sajter får en nystart men blir besviken när jag googlar eller söker på sajten och finner artiklar som är indexerade men inte finns kvar på sajten. Många troende bär frukt och har delat med sig av den. Men det finns ju hopp i att det fortfarande kommer bra artiklar och insändare på sajten!

Har fått bönesvar på sajten.

Sajten har hjälpt mig under en process på två år där jag blivit fri från bördor jag burit i livet. Efter nästan trettio år av att inte kunna se mig själv i spegeln till att jag för två år sedan började att tro på Jesus så kunde jag inom ett par dagar se mitt ansikte och känna igen det. Synden blev förlåten genom tron på Jesus. Jag kunde med styrka ställa mig frågan: "Vad har jag gjort mot mig själv?" Då blev jag fri när jag insåg att jag var en syndare men att Gud välsignade mig i alla fall. Jag blev fri från ett mångårigt missbruk och det var enkelt att sluta när Jesus kom in i livet.

Jesus är Gud. Han visar vägen. Han har gjort det för oss. Han ger det vi behöver.


Svara

x
Christer Åberg svarar P. Andersson
tisdag, 31 december 2019 12:53
P. Andersson skrev:
Besöker Apg29 varje dag. Alla sajter får en nystart men blir besviken när jag googlar eller söker på sajten och finner artiklar som är indexerade men inte finns kvar på sajten. Många troende bär frukt och har delat med sig av den. Men det finns ju hopp i att det fortfarande kommer bra artiklar och insändare på sajten!

Har fått bönesvar på sajten.

Sajten har hjälpt mig under en process på två år där jag blivit fri från bördor jag burit i livet. Efter nästan trettio år av att inte kunna se mig själv i spegeln till att jag för två år sedan började att tro på Jesus så kunde jag inom ett par dagar se mitt ansikte och känna igen det. Synden blev förlåten genom tron på Jesus. Jag kunde med styrka ställa mig frågan: "Vad har jag gjort mot mig själv?" Då blev jag fri när jag insåg att jag var en syndare men att Gud välsignade mig i alla fall. Jag blev fri från ett mångårigt missbruk och det var enkelt att sluta när Jesus kom in i livet.

Jesus är Gud. Han visar vägen. Han har gjort det för oss. Han ger det vi behöver.


Tack för ditt starka vittnesbörd.

Angående nystarten för ett tag sedan: https://www.apg29.nu/nystart-for-apg29/

Svara

x
Sven Thomsson
tisdag, 31 december 2019 16:21

Trögt att få läsarmejl publicerade trots bibeltrohet och renlärighet. Du skriver mycket själv och lägger ut videoprogram. Ser ut som att vissa skribenter favoriseras.

Svara

x
Lena Henricson svarar P. Andersson
tisdag, 31 december 2019 16:32
P. Andersson skrev:
Besöker Apg29 varje dag. Alla sajter får en nystart men blir besviken när jag googlar eller söker på sajten och finner artiklar som är indexerade men inte finns kvar på sajten. Många troende bär frukt och har delat med sig av den. Men det finns ju hopp i att det fortfarande kommer bra artiklar och insändare på sajten!

Har fått bönesvar på sajten.

Sajten har hjälpt mig under en process på två år där jag blivit fri från bördor jag burit i livet. Efter nästan trettio år av att inte kunna se mig själv i spegeln till att jag för två år sedan började att tro på Jesus så kunde jag inom ett par dagar se mitt ansikte och känna igen det. Synden blev förlåten genom tron på Jesus. Jag kunde med styrka ställa mig frågan: "Vad har jag gjort mot mig själv?" Då blev jag fri när jag insåg att jag var en syndare men att Gud välsignade mig i alla fall. Jag blev fri från ett mångårigt missbruk och det var enkelt att sluta när Jesus kom in i livet.

Jesus är Gud. Han visar vägen. Han har gjort det för oss. Han ger det vi behöver.


Underbart vad Gud har gjort i ditt liv!👆🙂

Svara

x
Andy Svensson svarar Sven Thomsson
tisdag, 31 december 2019 16:36
Sven Thomsson skrev:
Trögt att få läsarmejl publicerade trots bibeltrohet och renlärighet. Du skriver mycket själv och lägger ut videoprogram. Ser ut som att vissa skribenter favoriseras.

Du har fått flera inlägg publicerade Sven Thomsson som jag uppskattat. Inte har jag fått alltid det jag skrivit publicerat ,men det finns då en mening med allt broder. Jag bad över mitt inlägg om Tungans gift för jag tyckte det var så viktigt att andra med fick läsa. Men det tog några dagar sedan valde Broder Christer att publicera det. Ibland längtar man som skribent att det skulle kunna vara större respons när man själv anser att man har ett het och viktigt ämne..


GOTT NYTT ÅR BRODER SVEN 🥳❤️🙏

KRAMAR ANDY

Svara

x
Andy Svensson
tisdag, 31 december 2019 16:40

Jag har fått mycket goda vänner här på Apg 29 och upplevt sidan blivit bättre 🙂


GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA ❤️🥳🙏

Svara

x
Lena Henricson svarar Christer Åberg
tisdag, 31 december 2019 16:45
Christer Åberg skrev:
Tack för ditt starka vittnesbörd.

Angående nystarten för ett tag sedan: https://www.apg29.nu/nystart-for-apg29/

Så gott som alltid håller jag med dig i det du skriver.👍Oftast lagom långt också.👍Hoppar ofta över långa utläggningar av dem som skriver.🤷‍♀️

Du har ju huvudansvar för sidan,så självklart måste du välja och vraka en del. Jag brukar be för dig och sidan att allt ska bli till välsignelse.🙏🙏🙏

Guds välsignelse Christer över dig och Apg29 också 2020!🔥🙏🔥

Svara

x
Sven Thomsson svarar Andy Svensson
tisdag, 31 december 2019 20:04
Andy Svensson skrev:
Du har fått flera inlägg publicerade Sven Thomsson som jag uppskattat. Inte har jag fått alltid det jag skrivit publicerat ,men det finns då en mening med allt broder. Jag bad över mitt inlägg om Tungans gift för jag tyckte det var så viktigt att andra med fick läsa. Men det tog några dagar sedan valde Broder Christer att publicera det. Ibland längtar man som skribent att det skulle kunna vara större respons när man själv anser att man har ett het och viktigt ämne..


GOTT NYTT ÅR BRODER SVEN 🥳❤️🙏

KRAMAR ANDY

Tack broder för dina uppmuntrande ord.
Kramar tillbaka till dig. Gott nytt år.

Svara

x
Tomas N
tisdag, 31 december 2019 20:14

Det är Sveriges största kristna blogg om jag förstått rätt. Det är bra och viktigt att ha en sådan öppen mötesplats för kristna och nyfikna /kritiker.
Uthållighet är en dygd,och det skall du berömmas för Christer.Bloggen står kvar och lever och utvecklas.

Jag vill tro och tycker mig se att även på denna blogg sker ett växande och fördjupande som Guds folk. Tycker det är ganska högt i tak ändå.
Må Gud visa dig Christer och oss andra och alla som tjänar Gud medialt var vi skall lägga krutet och trycka på efter folkets behov och undvika onödiga diskussioner

Ber om välsignelse för Apg29 år 2020

Svara

x
Sven Thomsson svarar Lena Henricson
tisdag, 31 december 2019 20:37
Lena Henricson skrev:
Så gott som alltid håller jag med dig i det du skriver.👍Oftast lagom långt också.👍Hoppar ofta över långa utläggningar av dem som skriver.🤷‍♀️

Du har ju huvudansvar för sidan,så självklart måste du välja och vraka en del. Jag brukar be för dig och sidan att allt ska bli till välsignelse.🙏🙏🙏

Guds välsignelse Christer över dig och Apg29 också 2020!🔥🙏🔥

Jag håller med dig i det du svarar Krister. Han skriver bra. Han tar upp sådant som inte svenska media vill eller vågar publicera.
Men jag försökte alldeles nyss publicera ett läsarmejl, men när jag klickade på "skicka" hände det inget.
Önskar dig gott nytt år.

Svara

1 2 »3

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


6 juni och Corona


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 6 juni 2020 12:01
Be för en trasig relation, Gud vet. Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp