DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Butik | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Arkiv |  Sök

Läsarmejl

Uppryckandet före vedermödan

Det finns bibelställen som talar för, att hämtandet sker FÖRE vedermödan.

Maskrosfrön blåser iväg uppåt.

Det förefaller orimligt att församlingen, Jesu älskade brud skulle vara på jorden från Upp. Kap. 6-18. Att placera henne mitt i de apokalyptiska domarna och låta henne gå igenom den stora vedermödan, nödens tid och underkasta henne ”prövningens stund, som ska komma över hela världen och sätta människorna på prov.” Det skulle vara att förfalska hennes ställning och beröva henne hennes utlovade förmåner och motsäga Herrens klara och bestämda löfte.

Av: Sven Thomsson
fredag 20 november 2020 01:37

Detta är en Läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

En fråga som har varit och är aktuell bland de troende är om Jesus hämtar sitt folk före, under eller efter vedermödan. Frågan har ofta diskuterats av ”de lärda”. Men vi ska söka svaret i Bibeln.

Det finns bibelställen som talar för, att hämtandet sker FÖRE vedermödan. Vi ska nämna några bibelställen, som många bibelläsare inte känner till, som handlar om detta.

Upp. 4:4: ”Runt om tronen var tjugofyra troner, och på de tronerna såg jag tjugofyra äldste som satt där, klädda i vita kläder och de hade kronor av guld på sina huvuden”.

Det finns bibelställen som talar för att församlingen kommer att vara i himlen under den tid som skildras i Upp. Kap. 4-19. Framför allt ser man den markanta skillnaden mellan ”VAD SOM NU ÄR”, kap. 1-3 och ”VAD SOM HÄREFTER SKALL SKE”, från kap. 5. ”Vad som nu är” avser Guds församling, som är i himlen. ”Vad som härefter ska ske” syftar på vedermödan och domsakterna över de ogudaktiga människorna.

Vi ser att bilden av församlingen försvinner efter kap. 3 och återkommer först i kap. 19:7. Men härifrån till kap. 19 förekommer inte ett ord om församlingen på jorden. Somliga undrar varför uppryckandet inte alls nämns i Uppenbarelseboken. Svaret är, att Uppenbarelseboken är en DOMENS bok. Det skulle inte passa ihop med Uppenbarelsebokens karaktär och syfte att direkt nämna de heligas upptagande. Faktum är, att församlingen inte ska vara på jorden under den svåra period som beskrivs från kap. 5. Det är helt uppenbart att en ny framtid och tidsålder börjar från kap. 4. Det som Johannes skriver är inte något som möjligen kan inträffa, utan något som säkert kommer att ske. Det hör till en gudomlig plan.

De 24 äldste symboliserar och representerar den frälsta skaran, som har hämtats och som är i himlen. Talet 24 består av ett dubbelt tolvtal (2x12=24). Det första tolvtalet avser Israels tolv stammar och representerar de människor som dött i Kristus på Gamla testamentets tid. Det andra tolvtalet avser Lammets tolv apostlar och representerar dem som dött i Kristus på Nya Testamentets tid.

Det nya Jerusalem som tydligt sägs vara bruden, Lammets hustru (Upp. 21:9) har också dessa tolvtal. Det står om staden Jereusalem: ”Och den hade en stor och hög mur med tolv portar, och vid portarna tolv änglar och namn inskrivna, namnen på ”Israels söners tolv stammar. Vers 14: ”Och stadsmuren hade tolv fundament och på dem stod namnen på Lammets tolv apostlar. Namnen på Lammets tolv apostlar står skrivna på portarnas grundstenar. Här ser vi det som symboliserar brudeskaran.

I kap. 13 står det att ”Vilddjuret, Antikrist ”hädar Gud, hans tabernakel och dem som bor i himlen”.

Guds tabernakel betecknar inte bara ett vanligt hus eller ett s.k. Gudshus, utan även dem som Gud har tagit sin boning i. Han bor i dem och de bor i himlen. Antikrist är den store motståndaren till Kristus och hans församling. Därför smädar han brudeskaran som bor i himlen. Kapitel 13 beskriver en del av vedermödans tid, och församlingen bor då i himlen.

Det förefaller orimligt att församlingen, Jesu älskade brud skulle vara på jorden från Upp. Kap. 6-18. Att placera henne mitt i de apokalyptiska domarna och låta henne gå igenom den stora vedermödan, nödens tid och underkasta henne ”prövningens stund, som ska komma över hela världen och sätta människorna på prov.” Det skulle vara att förfalska hennes ställning och beröva henne hennes utlovade förmåner och motsäga Herrens klara och bestämda löfte. Hon ses i himlen tillsammans med med de gammaltestamentliga heliga i kap. 4-5.

Det står ingenting i Uppenbarelseboken hur hon har kommit dit, men hon finns där i upphöjd gemenskap och helig tillbedjan. Den sanningen uppenbaras i 1 Tess. 4:17. (Brudens upptagande genom uppryckandet).

Sven Thomsson

Denna artikel är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter. Vill du skriva ett eget läsarmejl?


#Uppryckandet #Den stora vedermödan #Sven Thomsson


238 kommentarer

21 22 23 »24

x
Israelvänlig svarar Don B
måndag, 30 november 2020 12:12
Don B skrev:
Ja, jag tror att de finns där än idag och likt rövaren väntar de på sina uppståndelsekroppar vid mötet på skyn.

Jesus svarade: "Jag säger dig sanningen: I dag ska du vara med mig i paradiset."

(Lukasevangeliet 23:43)
Jag vet en man i Kristus som för fjorton år sedan blev uppryckt ända till tredje himlen. Om det var i kroppen eller utanför kroppen vet jag inte, Gud vet. Jag vet att den mannen – om det var i kroppen eller utanför kroppen vet jag inte, Gud vet – blev uppryckt till paradiset och fick höra ord som ingen människa kan eller får uttala.
(2 Kor 12:2‭-‬4)Du ger ingen kommentar alls till Hebréerbrevet 11:13 där Henok var en av flera trosvittnen som dog på jorden i tron på HERREN. Det är inget påhittat som du felaktigt påstår! Läs det skriftstället så ser du att Henok dog på jorden och kan omöjligt som du säger förts levande till tredje himlen! Elia fördes inte till himlen heller då det skulle motsäga att ingen har uppstigit till himlen förutom HERREN JESUS KRISTUS! Elia blev inte upptagen till Gud utan han fick istället ett nytt uppdrag och åtminstone fem år efter ("himmelsfärden") var han fortfarande verksam. Sista gången han omnämns i Bibeln är han profet i landet Juda under slutet av kung Jorams regim(2 Krön 21:12-15 och 2 Kon 8:16) På grund av kungens onda handlande skriver Elia ett brev till honom där han uttrycker Guds fördömande av kungens agerande.

Hela förklaringen ligger i innebörden av ordet "himmel" Det hebreiska ordet är shamayim, som alltid skrivs i pluralis, d v s "himlarna", och det kan användas i ett otal sammanhang.

Båtar som kastas omkring på ett stormpiskat hav sägs till exempel fara "upp mot himmelen, ner i djupen", och i berättelsen om Babels torn säga att människorna avsåg att skapa en byggnad som "räckte upp i himmelen"(1 Mos 11:4), d v s en "skyskrapa" (där uttrycker vi oss på ett liknande "bildligt sätt, eftersom ju höghusen knappast "skrapar mot skyn"). Likaså flyger fåglarna "under himmelen", och då betecknar ordet själva det "blå valvet" över oss.

Ordet shamayim (himlarna) omfattar följaktligen allting över jordytan - upp genom atmosfären där vindarna blåser, blixtarna ljungar och moln och regn bildas (Ps 78:26, Luk 17:24 och 1 Kon 18:45), upp i rymden, till andra himlakroppar (Apg 1:10-11, Jes 13:10 och Heb 11:12) och till sådant som har med det gudomliga, andliga, himmelska tillståndet att göra (1 Kor 15:40), den plats där Gud är.

Uttrycket "himlen" är alltså väldigt omfattande. Samtidigt som det kan syfta på rymdens oändliga vidder och de oändliga miljarder stjärnor och planeter Gud har skapat där, kan det syfta på vår närmaste atmosfär, "luftrummet" över oss, eller något som bara är"högre än vanligt".

Elias färd med den lysande, brinnande "vagnen" borde således snarare beskrivas som en "flygresa" eller en "rymdfärd" än en "himmelsfärd", eftersom han i själva verket bara fördes till en annan plats för att fortsätta sin verksamhet som profet där.

Jesus svarade: "Jag säger dig sanningen: I dag ska du vara med mig i paradiset."

(Lukasevangeliet 23:43)

Men detta var efter rövaren dog! Rövaren fördes inte levande in i paradiset!

Jag vet en man i Kristus som för fjorton år sedan blev uppryckt ända till tredje himlen. Om det var i kroppen eller utanför kroppen vet jag inte, Gud vet. Jag vet att den mannen – om det var i kroppen eller utanför kroppen vet jag inte, Gud vet – blev uppryckt till paradiset och fick höra ord som ingen människa kan eller får uttala.
(2 Kor 12:2‭-‬4)

Många tror att det var Paulus som fick vara med om detta och det tror jag också! Men Paulus säger, att han inte vet om det var i kroppen eller utanför kroppen! Bara Gud vet! Detta skedde efter HERREN JESUS KRISTUS himmelsfärd!

Dock en mycket viktig sak att poängtera om Elia! Han kommer tror jag vara ett av Guds två vittnen som kommer förkunna evangelium och profetera under den sista halvan av den 70:e årsveckan! Guds två vittnen kommer vara såsom en hjälp för församlingen!

Svara

x
Jan A svarar Israelvänlig
måndag, 30 november 2020 12:43
Israelvänlig skrev:
Du ger ingen kommentar alls till Hebréerbrevet 11:13 där Henok var en av flera trosvittnen som dog på jorden i tron på HERREN. Det är inget påhittat som du felaktigt påstår! Läs det skriftstället så ser du att Henok dog på jorden och kan omöjligt som du säger förts levande till tredje himlen! Elia fördes inte till himlen heller då det skulle motsäga att ingen har uppstigit till himlen förutom HERREN JESUS KRISTUS! Elia blev inte upptagen till Gud utan han fick istället ett nytt uppdrag och åtminstone fem år efter ("himmelsfärden") var han fortfarande verksam. Sista gången han omnämns i Bibeln är han profet i landet Juda under slutet av kung Jorams regim(2 Krön 21:12-15 och 2 Kon 8:16) På grund av kungens onda handlande skriver Elia ett brev till honom där han uttrycker Guds fördömande av kungens agerande.

Hela förklaringen ligger i innebörden av ordet "himmel" Det hebreiska ordet är shamayim, som alltid skrivs i pluralis, d v s "himlarna", och det kan användas i ett otal sammanhang.

Båtar som kastas omkring på ett stormpiskat hav sägs till exempel fara "upp mot himmelen, ner i djupen", och i berättelsen om Babels torn säga att människorna avsåg att skapa en byggnad som "räckte upp i himmelen"(1 Mos 11:4), d v s en "skyskrapa" (där uttrycker vi oss på ett liknande "bildligt sätt, eftersom ju höghusen knappast "skrapar mot skyn"). Likaså flyger fåglarna "under himmelen", och då betecknar ordet själva det "blå valvet" över oss.

Ordet shamayim (himlarna) omfattar följaktligen allting över jordytan - upp genom atmosfären där vindarna blåser, blixtarna ljungar och moln och regn bildas (Ps 78:26, Luk 17:24 och 1 Kon 18:45), upp i rymden, till andra himlakroppar (Apg 1:10-11, Jes 13:10 och Heb 11:12) och till sådant som har med det gudomliga, andliga, himmelska tillståndet att göra (1 Kor 15:40), den plats där Gud är.

Uttrycket "himlen" är alltså väldigt omfattande. Samtidigt som det kan syfta på rymdens oändliga vidder och de oändliga miljarder stjärnor och planeter Gud har skapat där, kan det syfta på vår närmaste atmosfär, "luftrummet" över oss, eller något som bara är"högre än vanligt".

Elias färd med den lysande, brinnande "vagnen" borde således snarare beskrivas som en "flygresa" eller en "rymdfärd" än en "himmelsfärd", eftersom han i själva verket bara fördes till en annan plats för att fortsätta sin verksamhet som profet där.

Jesus svarade: "Jag säger dig sanningen: I dag ska du vara med mig i paradiset."

(Lukasevangeliet 23:43)

Men detta var efter rövaren dog! Rövaren fördes inte levande in i paradiset!

Jag vet en man i Kristus som för fjorton år sedan blev uppryckt ända till tredje himlen. Om det var i kroppen eller utanför kroppen vet jag inte, Gud vet. Jag vet att den mannen – om det var i kroppen eller utanför kroppen vet jag inte, Gud vet – blev uppryckt till paradiset och fick höra ord som ingen människa kan eller får uttala.
(2 Kor 12:2‭-‬4)

Många tror att det var Paulus som fick vara med om detta och det tror jag också! Men Paulus säger, att han inte vet om det var i kroppen eller utanför kroppen! Bara Gud vet! Detta skedde efter HERREN JESUS KRISTUS himmelsfärd!

Dock en mycket viktig sak att poängtera om Elia! Han kommer tror jag vara ett av Guds två vittnen som kommer förkunna evangelium och profetera under den sista halvan av den 70:e årsveckan! Guds två vittnen kommer vara såsom en hjälp för församlingen!

Tack Israelvänlig,det du skrev nu var det mest Sanna jag läst på denna sida,Så klart att det inte går att missa det du skrev
Om Hanok,det är ju bara att läsa hela Hebreerbrevet 11.
Tack Israelvänlig!!!
Jan A

Svara

x
Israelvänlig svarar Stig
måndag, 30 november 2020 12:43
Stig skrev:
I vilket namn låter de dopet ske i. Berätta exakt hur akten går till. Hänvisa sedan till bibeln.

Det är namnet som jag är ute efter och som har stöd i bibeln.

Du har länken jag skickade till dig! Om du läser igenom den så ser du att de praktiserar dopet som har stöd i Bibeln! SH ställde dig tidigare en fråga som du vägrar svara på och läsarna undrar säkert varför!

Svara

x
Don B svarar Israelvänlig
måndag, 30 november 2020 12:52
Israelvänlig skrev:
Du ger ingen kommentar alls till Hebréerbrevet 11:13 där Henok var en av flera trosvittnen som dog på jorden i tron på HERREN. Det är inget påhittat som du felaktigt påstår! Läs det skriftstället så ser du att Henok dog på jorden och kan omöjligt som du säger förts levande till tredje himlen! Elia fördes inte till himlen heller då det skulle motsäga att ingen har uppstigit till himlen förutom HERREN JESUS KRISTUS! Elia blev inte upptagen till Gud utan han fick istället ett nytt uppdrag och åtminstone fem år efter ("himmelsfärden") var han fortfarande verksam. Sista gången han omnämns i Bibeln är han profet i landet Juda under slutet av kung Jorams regim(2 Krön 21:12-15 och 2 Kon 8:16) På grund av kungens onda handlande skriver Elia ett brev till honom där han uttrycker Guds fördömande av kungens agerande.

Hela förklaringen ligger i innebörden av ordet "himmel" Det hebreiska ordet är shamayim, som alltid skrivs i pluralis, d v s "himlarna", och det kan användas i ett otal sammanhang.

Båtar som kastas omkring på ett stormpiskat hav sägs till exempel fara "upp mot himmelen, ner i djupen", och i berättelsen om Babels torn säga att människorna avsåg att skapa en byggnad som "räckte upp i himmelen"(1 Mos 11:4), d v s en "skyskrapa" (där uttrycker vi oss på ett liknande "bildligt sätt, eftersom ju höghusen knappast "skrapar mot skyn"). Likaså flyger fåglarna "under himmelen", och då betecknar ordet själva det "blå valvet" över oss.

Ordet shamayim (himlarna) omfattar följaktligen allting över jordytan - upp genom atmosfären där vindarna blåser, blixtarna ljungar och moln och regn bildas (Ps 78:26, Luk 17:24 och 1 Kon 18:45), upp i rymden, till andra himlakroppar (Apg 1:10-11, Jes 13:10 och Heb 11:12) och till sådant som har med det gudomliga, andliga, himmelska tillståndet att göra (1 Kor 15:40), den plats där Gud är.

Uttrycket "himlen" är alltså väldigt omfattande. Samtidigt som det kan syfta på rymdens oändliga vidder och de oändliga miljarder stjärnor och planeter Gud har skapat där, kan det syfta på vår närmaste atmosfär, "luftrummet" över oss, eller något som bara är"högre än vanligt".

Elias färd med den lysande, brinnande "vagnen" borde således snarare beskrivas som en "flygresa" eller en "rymdfärd" än en "himmelsfärd", eftersom han i själva verket bara fördes till en annan plats för att fortsätta sin verksamhet som profet där.

Jesus svarade: "Jag säger dig sanningen: I dag ska du vara med mig i paradiset."

(Lukasevangeliet 23:43)

Men detta var efter rövaren dog! Rövaren fördes inte levande in i paradiset!

Jag vet en man i Kristus som för fjorton år sedan blev uppryckt ända till tredje himlen. Om det var i kroppen eller utanför kroppen vet jag inte, Gud vet. Jag vet att den mannen – om det var i kroppen eller utanför kroppen vet jag inte, Gud vet – blev uppryckt till paradiset och fick höra ord som ingen människa kan eller får uttala.
(2 Kor 12:2‭-‬4)

Många tror att det var Paulus som fick vara med om detta och det tror jag också! Men Paulus säger, att han inte vet om det var i kroppen eller utanför kroppen! Bara Gud vet! Detta skedde efter HERREN JESUS KRISTUS himmelsfärd!

Dock en mycket viktig sak att poängtera om Elia! Han kommer tror jag vara ett av Guds två vittnen som kommer förkunna evangelium och profetera under den sista halvan av den 70:e årsveckan! Guds två vittnen kommer vara såsom en hjälp för församlingen!

Jag tror mer på de Bibelställen som berättar att Henok togs till himlen och försvann utan att dö här på jorden än på dina ständiga bortförklaringar till ett uppryckande.

Elisha såg bokstavligen när Elia blev upptagen till himlen.
Lärjungarna såg också bokstavligen när Jesus blev upptagen till himlen.

Det är inte bara Paulus, Apostlagärningarna och Hebreerbrevet som talar om bokstavliga uppryckande till himlen...

Och de hörde en stark röst från himlen som sade till dem: "Kom hit upp!" Och de steg upp till himlen i ett moln, och deras fiender såg dem.
(Joh Upp 11:12)

Jag tror alltså på dessa Bibelställen oavsett alla dina frenetiska försök till att förminska ett uppryckande av levande kristna...

Medan de gick och samtalade, kom en vagn av eld med hästar av eld och skilde de båda från varandra. Och Elia for i stormvinden upp till himlen.
(2 Kon 2:11)

Genom tron blev Henok hämtad utan att möta döden, och man fann honom inte mer, för Gud hade hämtat honom. Innan han hämtades fick han vittnesbörd om att han hade behagat Gud.
(Heb 11:5)

Svara

x
Israelvänlig svarar Jan A
måndag, 30 november 2020 13:14
Jan A skrev:
Tack Israelvänlig,det du skrev nu var det mest Sanna jag läst på denna sida,Så klart att det inte går att missa det du skrev
Om Hanok,det är ju bara att läsa hela Hebreerbrevet 11.
Tack Israelvänlig!!!
Jan A

Hej Jan! Tack!😊

Det en del missar är grundtexten och övriga ställen i Bibeln att Hanok dog senare på jorden och Elia fortsatte sin tjänst! Det är som du säger helt uppenbart när man läser alla textställen, som alla kristna borde göra! Hela Bibeln är sann!😊

Shalom


Svara

x
Stig svarar Don B
måndag, 30 november 2020 13:48
Don B skrev:
Bibliskt korrekt är att döpa i vår ende Gud, Faderns, Sonens och Den Helige Andes namn Jesus Kristus!

Korrekt 😍👍

Svara

x
Stig svarar Israelvänlig
måndag, 30 november 2020 13:51
Israelvänlig skrev:
Du har länken jag skickade till dig! Om du läser igenom den så ser du att de praktiserar dopet som har stöd i Bibeln! SH ställde dig tidigare en fråga som du vägrar svara på och läsarna undrar säkert varför!

Vilket namn praktiseras i dopet som du företräder?

Svara

x
Stig svarar SH
måndag, 30 november 2020 13:55
SH skrev:
Men nu tror jag du avslöjande något om din egen tro. Att kalla Elvor och Janne
för villolärare! Hur är det med dig själv och din doplära?
Tacksam om vi ta del av den.

Svar till dig är Apg.2: 38-39
😍👍

Svara

x
Mikael W svarar SH
måndag, 30 november 2020 14:02
SH skrev:
Men nu tror jag du avslöjande något om din egen tro. Att kalla Elvor och Janne
för villolärare! Hur är det med dig själv och din doplära?
Tacksam om vi ta del av den.

Jag ser ingen i kommentarsfälten på bloggen som heter Elvor och Janne (men Jan A finns).

Är dem ledare för Jehovas Vittnen ....eller?

....eller varför refereras ständigt till dessa personer?Svara

x
Stig svarar Mikael W
måndag, 30 november 2020 14:34
Mikael W skrev:
Jag ser ingen i kommentarsfälten på bloggen som heter Elvor och Janne (men Jan A finns).

Är dem ledare för Jehovas Vittnen ....eller?

....eller varför refereras ständigt till dessa personer?Jag tror att det kan vara Jehovas vittnen som är här på denna sajt och skriver. De behöver också ta emot Jesus och bli frälst. Ofta ger sig en huvudledare ut och skriver och hans undersåtar klappar händerna.

Till alla Jehovas vittnen, nya testamentets Jesus är gamla testamentets Jehova.

Utan den tron blir allt låg.

Svara

21 22 23 »24

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg - Apg29.Nu


Dagens datum

V 03, måndag 18 januari 2021 kl 03:14

Dagens namn

Hilda, Hildur

Dagens bibelord

“Gör allt utan att klaga och tveka så att ni blir fläckfria och rena, Guds oskyldiga barn mitt i ett falskt och fördärvat släkte, där ni lyser som stjärnor i världen när ni håller fast vid livets ord. Då blir ni en ära för mig på Kristi dag, att jag inte har kämpat förgäves eller arbetat förgäves.” (Philippians 2:14-16)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Hilda och Hildur. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


JULTIPS - JULKLAPPSTIPS - JULPRIS

Den längsta natten och Den oönskade


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 17 januari 2021 23:09
Berit i M. behöver ett Guds tilltal, hon har också handlat fel ! Myndigheter känner till allt. Tack Förebedjare 🙏 !

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

↑ Upp