DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Butik | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Arkiv |  Sök

Läsarmejl

Uppryckandet före vedermödan

Det finns bibelställen som talar för, att hämtandet sker FÖRE vedermödan.

Maskrosfrön blåser iväg uppåt.

Det förefaller orimligt att församlingen, Jesu älskade brud skulle vara på jorden från Upp. Kap. 6-18. Att placera henne mitt i de apokalyptiska domarna och låta henne gå igenom den stora vedermödan, nödens tid och underkasta henne ”prövningens stund, som ska komma över hela världen och sätta människorna på prov.” Det skulle vara att förfalska hennes ställning och beröva henne hennes utlovade förmåner och motsäga Herrens klara och bestämda löfte.

Av: Sven Thomsson
fredag 20 november 2020 01:37

Detta är en Läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

En fråga som har varit och är aktuell bland de troende är om Jesus hämtar sitt folk före, under eller efter vedermödan. Frågan har ofta diskuterats av ”de lärda”. Men vi ska söka svaret i Bibeln.

Det finns bibelställen som talar för, att hämtandet sker FÖRE vedermödan. Vi ska nämna några bibelställen, som många bibelläsare inte känner till, som handlar om detta.

Upp. 4:4: ”Runt om tronen var tjugofyra troner, och på de tronerna såg jag tjugofyra äldste som satt där, klädda i vita kläder och de hade kronor av guld på sina huvuden”.

Det finns bibelställen som talar för att församlingen kommer att vara i himlen under den tid som skildras i Upp. Kap. 4-19. Framför allt ser man den markanta skillnaden mellan ”VAD SOM NU ÄR”, kap. 1-3 och ”VAD SOM HÄREFTER SKALL SKE”, från kap. 5. ”Vad som nu är” avser Guds församling, som är i himlen. ”Vad som härefter ska ske” syftar på vedermödan och domsakterna över de ogudaktiga människorna.

Vi ser att bilden av församlingen försvinner efter kap. 3 och återkommer först i kap. 19:7. Men härifrån till kap. 19 förekommer inte ett ord om församlingen på jorden. Somliga undrar varför uppryckandet inte alls nämns i Uppenbarelseboken. Svaret är, att Uppenbarelseboken är en DOMENS bok. Det skulle inte passa ihop med Uppenbarelsebokens karaktär och syfte att direkt nämna de heligas upptagande. Faktum är, att församlingen inte ska vara på jorden under den svåra period som beskrivs från kap. 5. Det är helt uppenbart att en ny framtid och tidsålder börjar från kap. 4. Det som Johannes skriver är inte något som möjligen kan inträffa, utan något som säkert kommer att ske. Det hör till en gudomlig plan.

De 24 äldste symboliserar och representerar den frälsta skaran, som har hämtats och som är i himlen. Talet 24 består av ett dubbelt tolvtal (2x12=24). Det första tolvtalet avser Israels tolv stammar och representerar de människor som dött i Kristus på Gamla testamentets tid. Det andra tolvtalet avser Lammets tolv apostlar och representerar dem som dött i Kristus på Nya Testamentets tid.

Det nya Jerusalem som tydligt sägs vara bruden, Lammets hustru (Upp. 21:9) har också dessa tolvtal. Det står om staden Jereusalem: ”Och den hade en stor och hög mur med tolv portar, och vid portarna tolv änglar och namn inskrivna, namnen på ”Israels söners tolv stammar. Vers 14: ”Och stadsmuren hade tolv fundament och på dem stod namnen på Lammets tolv apostlar. Namnen på Lammets tolv apostlar står skrivna på portarnas grundstenar. Här ser vi det som symboliserar brudeskaran.

I kap. 13 står det att ”Vilddjuret, Antikrist ”hädar Gud, hans tabernakel och dem som bor i himlen”.

Guds tabernakel betecknar inte bara ett vanligt hus eller ett s.k. Gudshus, utan även dem som Gud har tagit sin boning i. Han bor i dem och de bor i himlen. Antikrist är den store motståndaren till Kristus och hans församling. Därför smädar han brudeskaran som bor i himlen. Kapitel 13 beskriver en del av vedermödans tid, och församlingen bor då i himlen.

Det förefaller orimligt att församlingen, Jesu älskade brud skulle vara på jorden från Upp. Kap. 6-18. Att placera henne mitt i de apokalyptiska domarna och låta henne gå igenom den stora vedermödan, nödens tid och underkasta henne ”prövningens stund, som ska komma över hela världen och sätta människorna på prov.” Det skulle vara att förfalska hennes ställning och beröva henne hennes utlovade förmåner och motsäga Herrens klara och bestämda löfte. Hon ses i himlen tillsammans med med de gammaltestamentliga heliga i kap. 4-5.

Det står ingenting i Uppenbarelseboken hur hon har kommit dit, men hon finns där i upphöjd gemenskap och helig tillbedjan. Den sanningen uppenbaras i 1 Tess. 4:17. (Brudens upptagande genom uppryckandet).

Sven Thomsson

Denna artikel är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter. Vill du skriva ett eget läsarmejl?


#Uppryckandet #Den stora vedermödan #Sven Thomsson


238 kommentarer

16 17 18 »24

x
PT svarar Israelvänlig
onsdag, 25 november 2020 12:32
Israelvänlig skrev:
Jag vet om att det finns olika tjänster inom församlingen och det är oerhört viktigt att alla tjänster får komma till tals! I valet mellan att lyda HERREN JESUS KRISTUS eller behaga människor väljer jag HERREN JESUS KRISTUS! Ty det brinner en andlig eld och jag kan icke tiga, den Helige Andes närvaro och kraft i HERREN JESUS KRISTUS är allt! Sanningen skall göra eder fria! Jag har i mina hemtrakter ofta blivit utsedd till att förkunna Ordet rätt utifrån vad Bibeln säger i det profetiska händelseförloppet, som att nu är det ottomanska imperiet återupplivat, vilken betydelse Israel spelar in i ändens tid och rätt syn på tusenårsriket!

Jag har för länge sedan sett att det finns inget stöd i Bibeln för pretribläran! Du lyssnar på lärare som företräder pretribläran och jag lyssnar på lärare som företräder prewrath och posttrib läran som undervisar utifrån vad Bibeln säger!

Kan hålla med att på denna sajt pastorer sinsemellan kan diskutera dess olika läror och vad Bibeln säger, men det är ju bara det att jag inte har sett någon pastor på denna sajt som företräder prewrath och posttrib vilket gör att det blir väldigt enkelspårigt att bara en skall lägga fram sin lära! Alla på den här sajten borde ifrågasätta varför det bara finns en lära som skall förespråkas av en pastor! Din pastor på denna sajt följer icke jag då läran som läggs fram inte är i överensstämmelse med vad Bibeln säger! Icke heller att Antikrist kommer vara jude utan istället den Falske profeten som är beskriven i Uppenbarelseboken! Jag har visat genom de olika världsimperium genom mitt Bibelstudium, att Antikrist icke kommer vara jude!

Jag kan rekommendera kristna och sökare på denna sajt att istället lyssna på Joel Richardson en respekterad och känd Bibelförkunnare! Det finns många fler som undervisar enligt prewrath och posttrib som t ex Nelson Walters, Wisdom Calls, Fisher Man, EndtimeInc, Armageddon News, Sonia Azam, Wings of the Eagle, Gavin Finley, Lars Enarson. Det finns säkert fler!

Detta är mitt sista inlägg då jag anser att yttrandefriheten för kristna är borta på denna sajt då Fredrik helt utan saklig grund blev avstängd som har lagt ner många års forskning på vad Bibeln säger kan vara märket där vaccinet nu inom kort tid och med full kraft skall genomföras i hela världen! Kan bara för att avrunda mitt sista inlägg säga att enligt SCB dog år 2018 över 92 000 svenskar av influensan, år 2019 dog färre än 89 000 personer och nu säger media att det bara har avlidit ca 200 personer av influensa medan ca 6000 har avlidit av covid-19! Detta borde få alla i Sverige kraftigt ifrågasätta lögnen med vaccinet mot covid-19 som nu står i startgroparna! Sanningen skall göra eder fria!

Jag önskar er alla på denna sajt den aronitiska välsignelsen och frid genom HERREN JESUS KRISTUS och att ni fortsätter förkunnar evangelium, studerar Bibeln, lovsjunger HERREN och ber varje dag! Ni som är intresserade av mina Bibelstudium gå gärna in och studera dem som har varit till stor glädje och nytta för många! Lyssna gärna också på de sajter jag har rekommenderat för Bibeltroende!

😊🐟🛐🕎

Shalom

Sluta att sprida lögner!

Det är inte så många som dog av influensa i Sverige utan det totala antalet som dog i Sverige.

Alltså 2018 dog det 92 000 personer och 2019 89 000 personer, me alla dessa dog inte pga av influensa.


"– Statistiken över dödsfall visar att antalet döda per år kan variera relativt mycket från år till år, säger Tomas Johansson på SCB:s enhet för statistik om befolkning och ekonomisk välfärd. År 2019 dog färre än 89 000 personer, vilket är det lägsta antalet döda under ett enskilt år sedan 1977. År 2018, då det bland annat dog ovanligt många i influensan, dog det över 92 000 svenskar."

Svara

x
PT
onsdag, 25 november 2020 12:36

I genomsnitt dör 685 personer till följd av influensa per säsong..


https://apg29.nu/g/8

Svara

x
Mikael W svarar Israelvänlig
onsdag, 25 november 2020 12:38
Israelvänlig skrev:
Jag vet om att det finns olika tjänster inom församlingen och det är oerhört viktigt att alla tjänster får komma till tals! I valet mellan att lyda HERREN JESUS KRISTUS eller behaga människor väljer jag HERREN JESUS KRISTUS! Ty det brinner en andlig eld och jag kan icke tiga, den Helige Andes närvaro och kraft i HERREN JESUS KRISTUS är allt! Sanningen skall göra eder fria! Jag har i mina hemtrakter ofta blivit utsedd till att förkunna Ordet rätt utifrån vad Bibeln säger i det profetiska händelseförloppet, som att nu är det ottomanska imperiet återupplivat, vilken betydelse Israel spelar in i ändens tid och rätt syn på tusenårsriket!

Jag har för länge sedan sett att det finns inget stöd i Bibeln för pretribläran! Du lyssnar på lärare som företräder pretribläran och jag lyssnar på lärare som företräder prewrath och posttrib läran som undervisar utifrån vad Bibeln säger!

Kan hålla med att på denna sajt pastorer sinsemellan kan diskutera dess olika läror och vad Bibeln säger, men det är ju bara det att jag inte har sett någon pastor på denna sajt som företräder prewrath och posttrib vilket gör att det blir väldigt enkelspårigt att bara en skall lägga fram sin lära! Alla på den här sajten borde ifrågasätta varför det bara finns en lära som skall förespråkas av en pastor! Din pastor på denna sajt följer icke jag då läran som läggs fram inte är i överensstämmelse med vad Bibeln säger! Icke heller att Antikrist kommer vara jude utan istället den Falske profeten som är beskriven i Uppenbarelseboken! Jag har visat genom de olika världsimperium genom mitt Bibelstudium, att Antikrist icke kommer vara jude!

Jag kan rekommendera kristna och sökare på denna sajt att istället lyssna på Joel Richardson en respekterad och känd Bibelförkunnare! Det finns många fler som undervisar enligt prewrath och posttrib som t ex Nelson Walters, Wisdom Calls, Fisher Man, EndtimeInc, Armageddon News, Sonia Azam, Wings of the Eagle, Gavin Finley, Lars Enarson. Det finns säkert fler!

Detta är mitt sista inlägg då jag anser att yttrandefriheten för kristna är borta på denna sajt då Fredrik helt utan saklig grund blev avstängd som har lagt ner många års forskning på vad Bibeln säger kan vara märket där vaccinet nu inom kort tid och med full kraft skall genomföras i hela världen! Kan bara för att avrunda mitt sista inlägg säga att enligt SCB dog år 2018 över 92 000 svenskar av influensan, år 2019 dog färre än 89 000 personer och nu säger media att det bara har avlidit ca 200 personer av influensa medan ca 6000 har avlidit av covid-19! Detta borde få alla i Sverige kraftigt ifrågasätta lögnen med vaccinet mot covid-19 som nu står i startgroparna! Sanningen skall göra eder fria!

Jag önskar er alla på denna sajt den aronitiska välsignelsen och frid genom HERREN JESUS KRISTUS och att ni fortsätter förkunnar evangelium, studerar Bibeln, lovsjunger HERREN och ber varje dag! Ni som är intresserade av mina Bibelstudium gå gärna in och studera dem som har varit till stor glädje och nytta för många! Lyssna gärna också på de sajter jag har rekommenderat för Bibeltroende!

😊🐟🛐🕎

Shalom

Stort tack Israelvänlig !!!
❤️

Svara

x
Israelvänlig svarar PT
onsdag, 25 november 2020 13:54
PT skrev:
Sluta att sprida lögner!

Det är inte så många som dog av influensa i Sverige utan det totala antalet som dog i Sverige.

Alltså 2018 dog det 92 000 personer och 2019 89 000 personer, me alla dessa dog inte pga av influensa.


"– Statistiken över dödsfall visar att antalet döda per år kan variera relativt mycket från år till år, säger Tomas Johansson på SCB:s enhet för statistik om befolkning och ekonomisk välfärd. År 2019 dog färre än 89 000 personer, vilket är det lägsta antalet döda under ett enskilt år sedan 1977. År 2018, då det bland annat dog ovanligt många i influensan, dog det över 92 000 svenskar."

Har inte gått in på djupet år 2019 vad alla människor dog av! Erkänner att jag läste fel på det året! Rätt ska vara rätt! Men det är ingen lögn enligt SCB:s statistik att över 92 000 svenskar dog av influensa år 2018, som borde få alla att reagera jämfört med vad som sägs idag att c:a 6000 har dött p g a covid-19 och de stänger ner snart hela Sverige! Det är detta jag reagerar emot och jämförelsen om det verkligen kan konstateras att det är p g a covid-19 de har avlidit! Det finns läkare idag som säger att det är en lögn och då har de blivit av med sin läkarlicens!

Svara

x
Israelvänlig svarar PT
onsdag, 25 november 2020 14:08
PT skrev:
I genomsnitt dör 685 personer till följd av influensa per säsong..


https://apg29.nu/g/8

Statistik för åren 2015-2016 möjligtvis är 2017 med framgår inte klart! 2018-2019! Låt oss i alla fall räkna med 2017. Säsongsinfluensa sägs räknas från v40 t o m c20! 33 veckor! 2015-2016 mindre än 1 år. 2018-2019 mindre än ett år 2017 enbart 2017. Som jag ser det är det maximalt 3 år de har gjort statistik på! Det kan inte stämma att i genomsnitt dör 685 personer till följd av influensa när det avled över 92 000 personer till följd av influensa år 2018! Räknar man på en tioårsperiod som borde vara mer relevant borde ju dödligheten per år p g a influensa istället vara 9200 personer!

Svara

x
gäst & främling
onsdag, 25 november 2020 14:09

Det går inte att jämföra tiden före Corona med efter, vi är många som stängt in oss, både husbilar och personbilar står still, människor kan inte resa inte passera gränser, självklart minskar dödsstatistiken, knappt någon tar hem hantverkare arbetstillfällen minskar, men det gör också olyckor, men då kommer dödsfall i Corona och ökar statistiken något.

Svara

x
PT svarar Israelvänlig
onsdag, 25 november 2020 15:06
Israelvänlig skrev:
Har inte gått in på djupet år 2019 vad alla människor dog av! Erkänner att jag läste fel på det året! Rätt ska vara rätt! Men det är ingen lögn enligt SCB:s statistik att över 92 000 svenskar dog av influensa år 2018, som borde få alla att reagera jämfört med vad som sägs idag att c:a 6000 har dött p g a covid-19 och de stänger ner snart hela Sverige! Det är detta jag reagerar emot och jämförelsen om det verkligen kan konstateras att det är p g a covid-19 de har avlidit! Det finns läkare idag som säger att det är en lögn och då har de blivit av med sin läkarlicens!

Men ge dig nu! Det dog INTE 92 000 personer av influensea 2018, det är det totala antal människor som dog 2018. Så sluta att sprida lögner!"Influensarelaterad dödlighet
I genomsnitt avled 685 personer per säsong i influensa enligt Socialstyrelsens register. I denna sammanställning ingår de som har influensa som bidragande eller
underliggande dödsorsak samt patienter som vårdats i specialistvården med en
influensadiagnos och sedan avlidit inom 30 dagar oavsett dödsorsak. Antalet avlidna med influensa som underliggande eller bidragande dödsorsak enligt dödsorsaksregistret har i genomsnitt varit 508 per säsong. Troligtvis är det fler som
avlider men influensan registreras inte som dödsorsak på dödsorsaksintyget eller
som diagnos i specialistvården. Folkhälsomyndighetens modeller för att skatta
den totala influensarelaterade dödligheten visar på högre dödlighet.
Säsongen med flest drabbade var 2017−2018 då drygt 1 100 personer avled, se
figur 3. Endast 68 av dessa personer (6 %) var under 65 år. Mer än hälften av de
avlidna 2017−2018 var 85 år eller äldre. Figur 4 visar kumulativt antal döda per
dag sedan 10:e dödsfallet, under respektive säsong. Den enskilda dag med högst
antal avlidna personer under en och samma dag inträffade under säsongen
2017−2018, då 25 personer avled."


Svara

x
Israelvänlig svarar PT
onsdag, 25 november 2020 16:15
PT skrev:
Men ge dig nu! Det dog INTE 92 000 personer av influensea 2018, det är det totala antal människor som dog 2018. Så sluta att sprida lögner!"Influensarelaterad dödlighet
I genomsnitt avled 685 personer per säsong i influensa enligt Socialstyrelsens register. I denna sammanställning ingår de som har influensa som bidragande eller
underliggande dödsorsak samt patienter som vårdats i specialistvården med en
influensadiagnos och sedan avlidit inom 30 dagar oavsett dödsorsak. Antalet avlidna med influensa som underliggande eller bidragande dödsorsak enligt dödsorsaksregistret har i genomsnitt varit 508 per säsong. Troligtvis är det fler som
avlider men influensan registreras inte som dödsorsak på dödsorsaksintyget eller
som diagnos i specialistvården. Folkhälsomyndighetens modeller för att skatta
den totala influensarelaterade dödligheten visar på högre dödlighet.
Säsongen med flest drabbade var 2017−2018 då drygt 1 100 personer avled, se
figur 3. Endast 68 av dessa personer (6 %) var under 65 år. Mer än hälften av de
avlidna 2017−2018 var 85 år eller äldre. Figur 4 visar kumulativt antal döda per
dag sedan 10:e dödsfallet, under respektive säsong. Den enskilda dag med högst
antal avlidna personer under en och samma dag inträffade under säsongen
2017−2018, då 25 personer avled."


År 2019 dog färre än 89 000 personer, vilket är det lägsta antalet döda under ett enskilt år sedan 1977. År 2018, då det bland annat dog ovanligt många i influensan, dog det över 92 000 svenskar.6 apr. 2020

Detta tog jag från nätet först utan kontrollera ordentligt! Detta har jag tolkat fel! Bra att du kom med siffror, som klart och tydligt visar hur många personer som avlider av influensa varje år!

De skriver troligtvis är det fler som avlider av influensa men att allt inte registreras som dödsorsak och då kan man undra varför, men genomsnittet borde då vara högre! Folk dör t ex i lunginflammation som kan vara orsakad av influensa men dödsorsaken sätts då av lunginflammation!

Hur som helst är det bra att det blev en debatt och siffror kom fram! Har emellerid sett andra siffror tidigare som var klart högre än det de visar upp idag! Synd att jag inte har sparat det! Saken är utagerad!

Målsättningen med detta ytterst var att om dödsorsak till covid-19 verkligen är covid-19 eller någonting annat då hela världen snart stängs ner! Idag sägs det att det inte räcker med en spruta! Vidare att det normalt sett tar 10 år att få fram vaccin och nu får de fram det på ett år! Någonting mycket mörkt är i antågande!

Om jag får fram gamla siffror om andelen avlidna p g a influensa kommer jag visa det, men det blir nog svårt idag! Jag återkommer i så fall! Kommer ändå säga nej till vaccinet mot covid-19 p g a många orsaker där en är att det kan vara märket eller ett kraftigt försteg till märket då det i framtiden kommer krävas coronapass för att kunna resa utomlands!

Hittills har de olika leverantörerna inte talat om vad vaccinet innehåller! Detta gjorde de inte heller när det gällde svininfluensan där det visade sig att det innehöll kvicksilver!

Svara

x
Israelvänlig
onsdag, 25 november 2020 17:10

Till alla sökare!

Det viktigaste!

Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv. 17 Inte sände Gud sin Son till världen för att döma världen utan för att världen skulle bli frälst genom honom. 18 Den som tror på honom blir inte dömd, men den som inte tror är redan dömd, eftersom han inte tror på Guds enfödde Sons namn. (Joh. 3:16-18 FB)

Ta emot HERREN JESUS KRISTUS till ditt hjärta och som din personlige Frälsare! Då blir du frälst och räddad!

Vänta inte med detta ty i morgon kan det vara för sent! Det finns ingen garanti för morgondagen!

När du tar emot HERREN JESUS KRISTUS kommer Han vara med dig alla dagar till tidens ände!

Han är Alfa och Omega! Den förste och den siste! Han som är och som var och som skall komma, den Allsmäktige.

Amen


Svara

x
Stig svarar Israelvänlig
onsdag, 25 november 2020 22:53
Israelvänlig skrev:
Till alla sökare!

Det viktigaste!

Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv. 17 Inte sände Gud sin Son till världen för att döma världen utan för att världen skulle bli frälst genom honom. 18 Den som tror på honom blir inte dömd, men den som inte tror är redan dömd, eftersom han inte tror på Guds enfödde Sons namn. (Joh. 3:16-18 FB)

Ta emot HERREN JESUS KRISTUS till ditt hjärta och som din personlige Frälsare! Då blir du frälst och räddad!

Vänta inte med detta ty i morgon kan det vara för sent! Det finns ingen garanti för morgondagen!

När du tar emot HERREN JESUS KRISTUS kommer Han vara med dig alla dagar till tidens ände!

Han är Alfa och Omega! Den förste och den siste! Han som är och som var och som skall komma, den Allsmäktige.

Amen


Amen🙏

Svara

16 17 18 »24

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg - Apg29.Nu


Dagens datum

V 03, måndag 18 januari 2021 kl 02:28

Dagens namn

Hilda, Hildur

Dagens bibelord

“Gör allt utan att klaga och tveka så att ni blir fläckfria och rena, Guds oskyldiga barn mitt i ett falskt och fördärvat släkte, där ni lyser som stjärnor i världen när ni håller fast vid livets ord. Då blir ni en ära för mig på Kristi dag, att jag inte har kämpat förgäves eller arbetat förgäves.” (Philippians 2:14-16)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Hilda och Hildur. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


JULTIPS - JULKLAPPSTIPS - JULPRIS

Den längsta natten och Den oönskade


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 17 januari 2021 23:09
Berit i M. behöver ett Guds tilltal, hon har också handlat fel ! Myndigheter känner till allt. Tack Förebedjare 🙏 !

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

↑ Upp