DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Butik | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Arkiv |  Sök

Läsarmejl

Uppryckandet före vedermödan

Det finns bibelställen som talar för, att hämtandet sker FÖRE vedermödan.

Maskrosfrön blåser iväg uppåt.

Det förefaller orimligt att församlingen, Jesu älskade brud skulle vara på jorden från Upp. Kap. 6-18. Att placera henne mitt i de apokalyptiska domarna och låta henne gå igenom den stora vedermödan, nödens tid och underkasta henne ”prövningens stund, som ska komma över hela världen och sätta människorna på prov.” Det skulle vara att förfalska hennes ställning och beröva henne hennes utlovade förmåner och motsäga Herrens klara och bestämda löfte.

Av: Sven Thomsson
fredag 20 november 2020 01:37

Detta är en Läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

En fråga som har varit och är aktuell bland de troende är om Jesus hämtar sitt folk före, under eller efter vedermödan. Frågan har ofta diskuterats av ”de lärda”. Men vi ska söka svaret i Bibeln.

Det finns bibelställen som talar för, att hämtandet sker FÖRE vedermödan. Vi ska nämna några bibelställen, som många bibelläsare inte känner till, som handlar om detta.

Upp. 4:4: ”Runt om tronen var tjugofyra troner, och på de tronerna såg jag tjugofyra äldste som satt där, klädda i vita kläder och de hade kronor av guld på sina huvuden”.

Det finns bibelställen som talar för att församlingen kommer att vara i himlen under den tid som skildras i Upp. Kap. 4-19. Framför allt ser man den markanta skillnaden mellan ”VAD SOM NU ÄR”, kap. 1-3 och ”VAD SOM HÄREFTER SKALL SKE”, från kap. 5. ”Vad som nu är” avser Guds församling, som är i himlen. ”Vad som härefter ska ske” syftar på vedermödan och domsakterna över de ogudaktiga människorna.

Vi ser att bilden av församlingen försvinner efter kap. 3 och återkommer först i kap. 19:7. Men härifrån till kap. 19 förekommer inte ett ord om församlingen på jorden. Somliga undrar varför uppryckandet inte alls nämns i Uppenbarelseboken. Svaret är, att Uppenbarelseboken är en DOMENS bok. Det skulle inte passa ihop med Uppenbarelsebokens karaktär och syfte att direkt nämna de heligas upptagande. Faktum är, att församlingen inte ska vara på jorden under den svåra period som beskrivs från kap. 5. Det är helt uppenbart att en ny framtid och tidsålder börjar från kap. 4. Det som Johannes skriver är inte något som möjligen kan inträffa, utan något som säkert kommer att ske. Det hör till en gudomlig plan.

De 24 äldste symboliserar och representerar den frälsta skaran, som har hämtats och som är i himlen. Talet 24 består av ett dubbelt tolvtal (2x12=24). Det första tolvtalet avser Israels tolv stammar och representerar de människor som dött i Kristus på Gamla testamentets tid. Det andra tolvtalet avser Lammets tolv apostlar och representerar dem som dött i Kristus på Nya Testamentets tid.

Det nya Jerusalem som tydligt sägs vara bruden, Lammets hustru (Upp. 21:9) har också dessa tolvtal. Det står om staden Jereusalem: ”Och den hade en stor och hög mur med tolv portar, och vid portarna tolv änglar och namn inskrivna, namnen på ”Israels söners tolv stammar. Vers 14: ”Och stadsmuren hade tolv fundament och på dem stod namnen på Lammets tolv apostlar. Namnen på Lammets tolv apostlar står skrivna på portarnas grundstenar. Här ser vi det som symboliserar brudeskaran.

I kap. 13 står det att ”Vilddjuret, Antikrist ”hädar Gud, hans tabernakel och dem som bor i himlen”.

Guds tabernakel betecknar inte bara ett vanligt hus eller ett s.k. Gudshus, utan även dem som Gud har tagit sin boning i. Han bor i dem och de bor i himlen. Antikrist är den store motståndaren till Kristus och hans församling. Därför smädar han brudeskaran som bor i himlen. Kapitel 13 beskriver en del av vedermödans tid, och församlingen bor då i himlen.

Det förefaller orimligt att församlingen, Jesu älskade brud skulle vara på jorden från Upp. Kap. 6-18. Att placera henne mitt i de apokalyptiska domarna och låta henne gå igenom den stora vedermödan, nödens tid och underkasta henne ”prövningens stund, som ska komma över hela världen och sätta människorna på prov.” Det skulle vara att förfalska hennes ställning och beröva henne hennes utlovade förmåner och motsäga Herrens klara och bestämda löfte. Hon ses i himlen tillsammans med med de gammaltestamentliga heliga i kap. 4-5.

Det står ingenting i Uppenbarelseboken hur hon har kommit dit, men hon finns där i upphöjd gemenskap och helig tillbedjan. Den sanningen uppenbaras i 1 Tess. 4:17. (Brudens upptagande genom uppryckandet).

Sven Thomsson

Denna artikel är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter. Vill du skriva ett eget läsarmejl?


#Uppryckandet #Den stora vedermödan #Sven Thomsson


238 kommentarer

14 15 16 »24

x
Israelvänlig svarar Stig
måndag, 23 november 2020 17:39
Stig skrev:
Du säger att antikrist är muslim. Detta kan du inte bevisa genom Guds Ord. Bibeln säger något annat.

1 Joh.2:18-19

18 Mina barn, den sista timmen är här. Ni har hört att antikrista ska komma, och redan har många antikrister visat sig. Av detta förstår vi att det är den sista timmen. 19 De har utgått från oss, men de hörde aldrig till oss. Om de hade hört till oss, hade de stannat kvar. Men nu avslöjades det att de aldrig hörde till oss.

Bibeln säger tydligt och klart att antikrist utgått från oss. Detta har inte Islam gjort.

Du försöker lura oss men vi säger bara "det står skrivet"

Försök att förhålla dig till Guds Ord.

Jag ser att du har skrivit ett inlägg till mig efter det jag skrev att jag avslutar på denna sajt och angav orsaken! Men förmodligen skrev du under tiden jag skrev mitt sista inlägg och kommer därför besvara ditt inlägg, som kommer bli mitt sista inlägg! Först och främst försöker jag inte lura någon och har aldrig lurat någon och jag förhåller mig alltid till Guds Ord! Det är en falsk anklagelse du har kommit med!

Du skriver att Islam inte har utgått från oss! Jo! Islam har utgått från judendomen och kristendomen! Islam tillkom först genom Muhammed född i Mecka i Saudiarabien och började öppet sprida Islams lära ca 613 efter Kristus! Men Islams oheliga bok Koranen förfalskar tron på GUD FADERN JEHOVA och GUD SONEN HERREN JESUS KRISTUS! Det finns ett ämne på denna blogg som heter Koranens falska Jesus som jag rekommenderar alla att läsa! Det är mycket bra exempel som visar förfalskningen genom Koranen!

1 Joh. 2:22

Vilken är "Lögnaren", om icke den som förnekar, att Jesus är Kristus? Denne är Antikrist, denne som förnekar Fadern och Sonen.

Islam gör det i allra högsta grad! Men alla som förnekar är antikrister!

Låt oss då gå till vem och vad som kommer stå för Antikrist i ändens tid!

Det krävs ett Bibelstudium som jag har haft tidigare på denna sajt i ämnet "Vad betyder Allahu akbar?"

Men jag tar det gärna igen! Det finns sju världsimperium genom historien. Vilket är det sjunde imperiet som blir återupplivat i ändens tid? Då många fortfarande tror att det är Romarriket som blir återupplivat i form av EU krävs det ett Bibelstudium för att visa att så icke är fallet! Låt oss gå till vad Bibeln säger!

Det finns sju världsimperium genom historien. När Aposteln Johannes verkade hade fem världsimperium fallit. 1. Egyptiska 2. Assyriska 3. Babyloniska 4. Medopersiska 5. Grekiska

Romerska riket styrde under den tiden Johannes skrev ner Uppenbarelseboken. Romarriket var det sjätte världsimperiet. Det turkiska styrda ottomanska följde det romerska riket. Det ottomanska imperiet var det sjunde världsimperiet och det imperiet föll 1923. Det kommer ytterligare ett världsimperium och det kommer ur det sjunde världsimperiet. Det är det återupplivade ottomanska imperiet som nu har framträtt.

Uppenbarelseboken 17:10 fem av dem hava fallit, en är, och den återstående har ännu icke kommit, och när han kommer, skall han bliva kvar en liten tid. 11 Och vilddjuret, som har varit och icke mer är, det är självt den åttonde och dock en av de sju, och det går i fördärvet.

Det är alltså inte Romarriket som blir återupplivat i ändens tid i form av EU utan det ottomanska imperiet. Det ottomanska imperiet blev återupplivat när Erdogan omvandlade den gamla kända kristna katadralen Hagia Sofia till en moské och hånade den kristna Guden vår HERRE JESUS KRISTUS. Erdogan omvandlar kristna byggnader till moskeér för att hävda muslimsk dominans över kristendomen. Turkiet är i krig med alla sina grannar. Den turkiske presidenten fortsätter med återupplivandet av det ottomanska imperiet.

Majoriteten av kristna i Sverige är blinda som inte ser detta, vilket är allvarligt, som förklaras genom villoläran pretrib, som icke gör de kristna vaksamma på vad som sker mitt framför ögonen på dem! Du Stig är i alla fall ingen pretribare och kommer vara andligt och mentalt förberedd på det som komma skall! Det är icke osannolikt att den sista och 70:e årsveckan dras igång nästa år, då Abbas utlyst en fredskonferens för Mellanöstern genom FN! Turkiet, Ryssland och EU är för en palestinsk stat! Vad som händer med USA återstår att se!

Jag kommer inte mer att skriva på denna sajt, då Fredrik blev avstängd helt utan saklig grund vilket är ett brott mot yttrandefriheten och för kristna! Annelie Bäcklund har sedan för några dagar lämnat denna sajt och jag förstår henne! Detta blir mitt sista inlägg och kommer inte svara på inlägg som är riktat till eller mot mig! Jan A. en trogen broder i HERREN JESUS KRISTUS skickar jag en hälsning, att fortsätta vara uthållig och strida för sanningen såsom du gör! Stefan Jonasson också en broder i HERREN JESUS KRISTUS skickar jag en hälsning att fortsätta troget förkunna evangelium och är glad att du var tacksam över Bibelstudiet om att inte Mikael är HERREN JESUS KRISTUS, som Jehovas vittnen försökte få dig att tro! Någon gång längre fram kommer jag emellertid gå in på denna sajt och förhoppningsvis se att ännu fler har tagit lärdom av mina Bibelstudier, som enligt många har varit till stor glädje och nytta för kristna och sökare!

Jag önskar dig Stig och alla andra på denna sajt den aronitiska välsignelsen och frid genom genom HERREN JESUS KRISTUS och att ni fortsätter förkunnar evangelium, studerar Bibeln, lovsjunger HERREN och ber varje dag! Ni som är intresserade av mina Bibelstudium gå gärna in och läs dem som har varit till stor glädje och nytta för många!😊🐟🛐🕎

Shalom
Svara

x
Karl svarar Israelvänlig
måndag, 23 november 2020 18:10
Israelvänlig skrev:
Jag ser att du har skrivit ett inlägg till mig efter det jag skrev att jag avslutar på denna sajt och angav orsaken! Men förmodligen skrev du under tiden jag skrev mitt sista inlägg och kommer därför besvara ditt inlägg, som kommer bli mitt sista inlägg! Först och främst försöker jag inte lura någon och har aldrig lurat någon och jag förhåller mig alltid till Guds Ord! Det är en falsk anklagelse du har kommit med!

Du skriver att Islam inte har utgått från oss! Jo! Islam har utgått från judendomen och kristendomen! Islam tillkom först genom Muhammed född i Mecka i Saudiarabien och började öppet sprida Islams lära ca 613 efter Kristus! Men Islams oheliga bok Koranen förfalskar tron på GUD FADERN JEHOVA och GUD SONEN HERREN JESUS KRISTUS! Det finns ett ämne på denna blogg som heter Koranens falska Jesus som jag rekommenderar alla att läsa! Det är mycket bra exempel som visar förfalskningen genom Koranen!

1 Joh. 2:22

Vilken är "Lögnaren", om icke den som förnekar, att Jesus är Kristus? Denne är Antikrist, denne som förnekar Fadern och Sonen.

Islam gör det i allra högsta grad! Men alla som förnekar är antikrister!

Låt oss då gå till vem och vad som kommer stå för Antikrist i ändens tid!

Det krävs ett Bibelstudium som jag har haft tidigare på denna sajt i ämnet "Vad betyder Allahu akbar?"

Men jag tar det gärna igen! Det finns sju världsimperium genom historien. Vilket är det sjunde imperiet som blir återupplivat i ändens tid? Då många fortfarande tror att det är Romarriket som blir återupplivat i form av EU krävs det ett Bibelstudium för att visa att så icke är fallet! Låt oss gå till vad Bibeln säger!

Det finns sju världsimperium genom historien. När Aposteln Johannes verkade hade fem världsimperium fallit. 1. Egyptiska 2. Assyriska 3. Babyloniska 4. Medopersiska 5. Grekiska

Romerska riket styrde under den tiden Johannes skrev ner Uppenbarelseboken. Romarriket var det sjätte världsimperiet. Det turkiska styrda ottomanska följde det romerska riket. Det ottomanska imperiet var det sjunde världsimperiet och det imperiet föll 1923. Det kommer ytterligare ett världsimperium och det kommer ur det sjunde världsimperiet. Det är det återupplivade ottomanska imperiet som nu har framträtt.

Uppenbarelseboken 17:10 fem av dem hava fallit, en är, och den återstående har ännu icke kommit, och när han kommer, skall han bliva kvar en liten tid. 11 Och vilddjuret, som har varit och icke mer är, det är självt den åttonde och dock en av de sju, och det går i fördärvet.

Det är alltså inte Romarriket som blir återupplivat i ändens tid i form av EU utan det ottomanska imperiet. Det ottomanska imperiet blev återupplivat när Erdogan omvandlade den gamla kända kristna katadralen Hagia Sofia till en moské och hånade den kristna Guden vår HERRE JESUS KRISTUS. Erdogan omvandlar kristna byggnader till moskeér för att hävda muslimsk dominans över kristendomen. Turkiet är i krig med alla sina grannar. Den turkiske presidenten fortsätter med återupplivandet av det ottomanska imperiet.

Majoriteten av kristna i Sverige är blinda som inte ser detta, vilket är allvarligt, som förklaras genom villoläran pretrib, som icke gör de kristna vaksamma på vad som sker mitt framför ögonen på dem! Du Stig är i alla fall ingen pretribare och kommer vara andligt och mentalt förberedd på det som komma skall! Det är icke osannolikt att den sista och 70:e årsveckan dras igång nästa år, då Abbas utlyst en fredskonferens för Mellanöstern genom FN! Turkiet, Ryssland och EU är för en palestinsk stat! Vad som händer med USA återstår att se!

Jag kommer inte mer att skriva på denna sajt, då Fredrik blev avstängd helt utan saklig grund vilket är ett brott mot yttrandefriheten och för kristna! Annelie Bäcklund har sedan för några dagar lämnat denna sajt och jag förstår henne! Detta blir mitt sista inlägg och kommer inte svara på inlägg som är riktat till eller mot mig! Jan A. en trogen broder i HERREN JESUS KRISTUS skickar jag en hälsning, att fortsätta vara uthållig och strida för sanningen såsom du gör! Stefan Jonasson också en broder i HERREN JESUS KRISTUS skickar jag en hälsning att fortsätta troget förkunna evangelium och är glad att du var tacksam över Bibelstudiet om att inte Mikael är HERREN JESUS KRISTUS, som Jehovas vittnen försökte få dig att tro! Någon gång längre fram kommer jag emellertid gå in på denna sajt och förhoppningsvis se att ännu fler har tagit lärdom av mina Bibelstudier, som enligt många har varit till stor glädje och nytta för kristna och sökare!

Jag önskar dig Stig och alla andra på denna sajt den aronitiska välsignelsen och frid genom genom HERREN JESUS KRISTUS och att ni fortsätter förkunnar evangelium, studerar Bibeln, lovsjunger HERREN och ber varje dag! Ni som är intresserade av mina Bibelstudium gå gärna in och läs dem som har varit till stor glädje och nytta för många!😊🐟🛐🕎

Shalom

Det har varit trevligt och lärorikt att få ta del av dina Bibelkunskaper i höstmörkret och tråkigt om det slutar på detta vis med avstängning m.m. Alla ska väl kunna få vara med och tycka till och att vi accepterar varandras åsikter

Svara

x
Mikael W svarar Fredrik Eriksson
måndag, 23 november 2020 18:46
Fredrik Eriksson skrev:
Jesus gjorde bara det som Fadern visade honom att göra.

Jag tror Jesus visste mycket väl allt detta som Bibeln beskriver i nya och gamla testamentet även i sin mänskliga gestalt.

Han visste exakt vad han gjorde!
Han visste exakt vem han var!
Han visste exakt varifrån han kom!

Det är alltså Fadern som sänder den Helige Ande inte sonen vilket är viktigt att poängtera.

Annars hamnar man lätt i Christer Åbergs evangelium.

Och det evangeliet är bara en hårsmån ifrån Greta Thunbergs och hennes lilla gröna,snyggt packeterat Agenda 2030.
Eller ska jag säga lilla röda,för dem som uppskattar svensk uppfinnesrikedom.

Problemet är bara att folk ska vakna försent,när deras Jesus ska förkunnas och ersättas med en helt annan Jesus,och en helt annan ande.

Där Fadern tyvärr har tagits bort helt....Vad menar du, är det något fel på det evangelium Christer Å predikar????

Svara gärna kort och koncist...


Svara

x
Mikael W svarar Israelvänlig
måndag, 23 november 2020 18:52
Israelvänlig skrev:
Visa ett ställe från Bibeln, som visar på ett uppryckande innan den 70:e och sista årsveckan inträder! Om du inte kan göra det så jobbar du och Mikael W enligt honom själv för Satan!

Jobbar jag och Lillibeth för Satan ???

Shalom


Svara

x
Sverige
måndag, 23 november 2020 21:30

Kan det ha varit det påhoppet på Christer (bl a) som fick FE avstängd...?
Så han har nog att svara nu...?

Svara

x
Sverige
måndag, 23 november 2020 21:31

Så han har nog svårt att svara nu...?

(Skulle det stå.)

Svara

x
Jessica svarar Sverige
måndag, 23 november 2020 22:48
Sverige skrev:
Kan det ha varit det påhoppet på Christer (bl a) som fick FE avstängd...?
Så han har nog att svara nu...?

Det fanns fog för att stänga av honom långt innan dess.

Svara

x
Israelvänlig svarar Mikael W
tisdag, 24 november 2020 11:16
Mikael W skrev:
Jobbar jag och Lillibeth för Satan ???

Shalom


Du fortsätter skriva till mig och passar på trots att jag sagt att jag har avslutat på denna sajt! Det är mycket fult då du aldrig har kunnat bemöta vad jag säger utifrån Bibeln! Såhär skrev du först 21 november kl.18.16!

Jag citerar:

"Sker uppryckandet före, mitt under eller efter Vedermödan?

Det är bara ett svar som är sant (= före). Övriga alternativ är lögner.

Alla lögner kommer från Satan, och den som sprider dessa lögner är en Satans hantlangare, och har Satan som sin fader. En antikrist

Hälsningar
Mikael W
Ödmjuk bibelexpert" Slut citat!

Du har aldrig kunnat visa med stöd från Bibeln att uppryckandet sker innan den sista och 70:e årsveckan inträder!

Jag citerar dig! "Eftersom alla lögner kommer från Satan och sprider dessa lögner är en Satans hantlangare, och har Satan som sin fader. En antikrist." Slut citat!

Eftersom du beskyller människor för att vara Satans hantlangare om de inte företräder pretribläran har du fått svar på tal! Du företräder pretribläran som icke har något stöd i Bibeln! Med det mått du vägt upp mot andra som icke företräder pretribläran vägs sålunda det måttet upp mot dig själv!

Slutdiskuterat!

Svara

x
Mikael W svarar Israelvänlig
tisdag, 24 november 2020 12:30
Israelvänlig skrev:
Du fortsätter skriva till mig och passar på trots att jag sagt att jag har avslutat på denna sajt! Det är mycket fult då du aldrig har kunnat bemöta vad jag säger utifrån Bibeln! Såhär skrev du först 21 november kl.18.16!

Jag citerar:

"Sker uppryckandet före, mitt under eller efter Vedermödan?

Det är bara ett svar som är sant (= före). Övriga alternativ är lögner.

Alla lögner kommer från Satan, och den som sprider dessa lögner är en Satans hantlangare, och har Satan som sin fader. En antikrist

Hälsningar
Mikael W
Ödmjuk bibelexpert" Slut citat!

Du har aldrig kunnat visa med stöd från Bibeln att uppryckandet sker innan den sista och 70:e årsveckan inträder!

Jag citerar dig! "Eftersom alla lögner kommer från Satan och sprider dessa lögner är en Satans hantlangare, och har Satan som sin fader. En antikrist." Slut citat!

Eftersom du beskyller människor för att vara Satans hantlangare om de inte företräder pretribläran har du fått svar på tal! Du företräder pretribläran som icke har något stöd i Bibeln! Med det mått du vägt upp mot andra som icke företräder pretribläran vägs sålunda det måttet upp mot dig själv!

Slutdiskuterat!

Javisst är det så att det bara finns en sanning om när uppryckandet sker. Uppryckandet kommer enbart att äga rum en gång

Övriga varianter är naturligtvis villoläror och lögner, och vem som sprider dessa villoläror och är lögnens fader det vet vi. Hans namn är Satan.

(Jag har aldrig anklagat dig på ett personligt plan)Svara

x
Mikael W svarar Mikael W
tisdag, 24 november 2020 12:39
Mikael W skrev:
Javisst är det så att det bara finns en sanning om när uppryckandet sker. Uppryckandet kommer enbart att äga rum en gång

Övriga varianter är naturligtvis villoläror och lögner, och vem som sprider dessa villoläror och är lögnens fader det vet vi. Hans namn är Satan.

(Jag har aldrig anklagat dig på ett personligt plan).....du finner min kommentar på sid 9, där du även ser att den inte var/är adresserad till dig

(...men det är klart, att om du känner i ditt samvete att du är ute och cyklar, så är det lätt att ta åt sig och bli frustrerad, så det ryker ur öronen)
Svara

14 15 16 »24

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg - Apg29.Nu


Dagens datum

V 02, fredag 15 januari 2021 kl 21:32

Dagens namn

Laura, Lorentz

Dagens bibelord

“[Abrahams sanna barn] Jesus sade till de judar som hade kommit till tro på honom: "Om ni förblir i mitt ord är ni verkligen mina lärjungar. Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria.” (John 8:31-32)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Laura och Lorentz. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


JULTIPS - JULKLAPPSTIPS - JULPRIS

Den längsta natten och Den oönskade


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 15 januari 2021 16:21
The Jesus is The Lord with Angels? Go into my Mama and my Broter Room. Bless?

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

↑ Upp