Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Till min älskade familj och vänner

Tro inte att utomjordingar kom och tog oss. Det är inte sant.

Kärleksbrev.

Det cirkulerar ”left behind letters” i USA. Ett brev som man skickar till sina nära och kära som inte är kristna för att dessa ska få kunskap om de kommande dagarna då uppryckandet kan ske. Jag fick det här brevet från en läsare som är översatt till svenska och jag publicerar det här.

Detta är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av R M
onsdag, 23 oktober 2019 11:41
Läsarmejl

Till min älskade familj och vänner.

Den information jag sänder handlar om uppryckandet av kyrkan som jag tror av hela mitt hjärta är nära förestående.

1 Tess 4:13-18

13. Men jag vill inte, bröder, att ni ska vara okunniga angående dem som har somnat in, för att ni inte ska sörja som de andra, som inte har något hopp.

14. För om vi tror att Jesus har dött och uppstått, så ska också Gud föra fram dem som har somnat in i Jesus tillsammans med honom.

15. För detta säger vi er med ett Herrens ord, att vi som lever och är kvar till Herrens återkomst, inte alls ska komma före dem som har somnat in.

16. För Herren ska själv stiga ner från himlen med ett befallande rop, med ärkeängelns röst och med Guds basun, och först ska de som dött i Kristus uppstå.

17. Därefter ska vi som lever och är kvar ryckas upp tillsammans med dem på skyar för att möta Herren i luften. Och så ska vi alltid vara hos Herren.

18. Trösta därför varandra med dessa ord.

I ett ögonblick, i 1/40 av en sekund, de som har överlämnat sina liv och fått Jesus Kristus som Herre och Frälsare kommer att försvinna från denna värld och detta kommer att hända när som helst. Hur kan du veta säkert att du är frälst?

Romarbrevet 10:9-10

9. För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst.

10. För med hjärtats tro blir man rättfärdig, och med munnens bekännelse blir man frälst.

Att gå i kyrkan, tjäna och göra gott kommer inte att rädda dig. Du är inte räddad av goda gärningar, du är räddad för att göra goda gärningar. Att vara en "god person" räddar inte dig. Du måste personligen acceptera Jesus som din Frälsare. Det finns så många skriftställen om detta. Många av er har hört talas om uppryckelsen ”Rapture” och vissa har till och med trott eller sagt "om det händer ska jag omvända mig och vända mig till Kristus då". 

Låt mig förklara vad som är på väg att ske inom en mycket snar framtid. Medan Bibeln säger att vi inte vet dagen eller timmen är det klart att vi känner igen säsongen och att vi är i de sista ögonblicken i slutet av dessa dagar. Snart kommer de sanna troende att ryckas upp ”Raptured”. 

Föreställ er, om ni så vill, att miljoner eller till och med en miljard människor försvinner från jordens yta. Flygplan kraschar, bilar kraschar, alla gravida kvinnor inte längre gravid eftersom deras ofödda barn är ryckte bort, så mycket kaos.

När detta händer, vet du att ”rapture” har inträffat och du har lämnats kvar. Tro inte att utomjordingar kom och tog oss. Det är inte sant.

Men det finns fortfarande hopp. Första... Ta inte något märke av något slag på din panna eller på handen oavsett vad. Om du gör det kan du inte bli frälst och är förlorad för evigt. 

Nu kommer saker att gå undan. Antikrist kommer att komma på scenen och låtsas vara bra för att hjälpa till att göra allt rätt igen. Han kommer att bekräfta ett fredsavtal med Israel och det kommer att bli världsfred en kort stund. Det kommer att bli ett stort bedrägeri under tre och ett halvt år före den stora vedermödan i tre och ett halvt år. Hela sju år är vedermödan... som kommer att vara hemsk.

Överlämna ditt liv till Jesus Kristus nu. Acceptera honom som din Herre och Frälsare. Detta är ditt enda hopp. Tyvärr kommer du förmodligen att halshuggas om de fångar dig, men du måste vägra att ta vilddjurets märke oavsett eller så kommer du att tillbringa evigheten i helvetet. Detta är mycket allvarligt. 

Antikrist kommer att genomföra en världsordning och vilddjurets märke. Du kommer inte att kunna köpa eller sälja utan detta märke. Jag tror starkt att varumärket kan mycket väl vara RFID-chips i pannan eller höger hand, eller en tatuering av något slag som inte kan tas bort. Jag tror också att det kommer att förändra ditt DNA. Precis som Nephilim, hybrider av fallna änglar och kvinnor från Genesis kapitel sex förändrat deras DNA. Vilddjurets märke kommer att göra detsamma.

Vatikanen har Lucifer projektet/teleskop vid Mount Graham i Arizona där de har rapporterat kontakt med utomjording intelligens. De är inte utomjordingar. Det finns inga utomjordingar. De är fallna änglar. 

Och jag tror att det är ett starkt scenario som förklarar varför troende kommer att vara borta och de förmodade utomjordingarna kommer att dyka upp och förklara sig vara högre intelligens eller vara våra förfäder och skapare och att de var tvungna att ta bort de som försvunnit, vilka är de sanna kristna. 

Den nuvarande påven, påven Francis, om inte den falske profeten, är verkligen föregångaren. Så... snart kommer uppryckandet att ske. 

Vänta inte. Ta emot Jesus nu. Om du inte och vi försvinner minnas vad jag delar. Jag älskar dig och ännu viktigare

Jesus älskar dig och dog för dig så att du kan få evigt liv. Om du upptäcker att du blir lämnad kvar vänd dig genast till Jesus. Ni kommer inte att undkomma de fasor som skall komma över landet eller döden, men ni kommer att ärva evigt liv. 

Om du inte tar emot Jesus och dör kommer du att tillbringa evigheten i helvetet. Och om du tar vilddjurets märke, är du dömd för evigt utan hopp. Du kommer att tillbringa evigheten i helvetet.

Romarbrevet 10:9-10

För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst.

För med hjärtats tro blir man rättfärdig, och med munnens bekännelse blir man frälst.

Tro på Jesus. Acceptera hans fria frälsningens gåva. Be och ta emot Jesus nu.

Be något i likhet med:

"Jesus, jag inser att jag är en syndare. Jag tror att du dog för min synd. Jag accepterar dig nu som min Frälsare. I Jesu namn, amen."

Jag ber hans välsignelser över er och att ni alla kommer till den frälsande kunskapen om Jesus.

Hoppas att möta dig i himmelen.

Kärlek i Kristus❣️


R M

Denna artikel är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter. Vill du skriva ett eget läsarmejl?


#Uppryckandet #Vedermödan #Antikrist


69 kommentarer

1 2 »7

x
Calle
torsdag, 24 oktober 2019 04:06

vad händer med en troende som under vedermödan vägrar att ta vilddjurets märke, chipp eller vad det nu blir, men under tvång och våld måste ta vilddjurets märke, de kan väl inte gå förlorade?

Svara

x
Stefan Jonasson
torsdag, 24 oktober 2019 04:20

Den som tror på JESUS och tagit emot det eviga livets gåva, kan inte gå förlorad..

Svara

x
Mikael W svarar Calle
torsdag, 24 oktober 2019 08:06
Calle skrev:
vad händer med en troende som under vedermödan vägrar att ta vilddjurets märke, chipp eller vad det nu blir, men under tvång och våld måste ta vilddjurets märke, de kan väl inte gå förlorade?


9Och ännu en tredje ängel följde dem; denne sade med hög röst: »Om någon tillbeder vilddjuret och dess bild och tager dess märke på sin panna eller på sin hand,

10så skall ock han få dricka av Guds vredesvin, det som är iskänkt i hans vredes kalk, obemängt; och han skall bliva plågad med eld och svavel, i heliga änglars och i Lammets åsyn.

11Och när de så plågas, uppstiger röken därav i evigheters evigheter, och de hava ingen ro, vaken dag eller natt, de som tillbedja vilddjuret och dess bild, eller som låta märka sig med dess namn.

12Här gäller det för de heliga att hava ståndaktighet, för dem som hålla Guds bud och bevara tron på Jesus.»
(Uppenbarelseboken 14:9-12)

Svara

x
Emma svarar Calle
torsdag, 24 oktober 2019 11:10
Calle skrev:
vad händer med en troende som under vedermödan vägrar att ta vilddjurets märke, chipp eller vad det nu blir, men under tvång och våld måste ta vilddjurets märke, de kan väl inte gå förlorade?

Calle, jag tror absolut inte att du som frälst kommer att vara med under vedermödan! Och kan människor sen bli frälsta under själva vedermödan så inte kan dessa då dömas för något som någon utifrån TVINGAR på en. Upp 14 talar om att man TAGER eller TAR EMOT märket, detta betyder ett aktivt handlande av personen ifråga.

Svara

x
Emma svarar Calle
torsdag, 24 oktober 2019 12:50
Calle skrev:
vad händer med en troende som under vedermödan vägrar att ta vilddjurets märke, chipp eller vad det nu blir, men under tvång och våld måste ta vilddjurets märke, de kan väl inte gå förlorade?

Hej Calle igen
Jag gick in på Bible Hub Interliner (som man kan gå in på och kolla både på den hebreiska grundexten i GT, samt den grekiska grundtexten i NT) och tittade på grundtexten av vers 14, vad den säger, och där förklaras att ordet (tar emot) betyder att AKTIVT ta emot, eller acceptera.

Svara

x
Emma svarar Calle
torsdag, 24 oktober 2019 12:55
Calle skrev:
vad händer med en troende som under vedermödan vägrar att ta vilddjurets märke, chipp eller vad det nu blir, men under tvång och våld måste ta vilddjurets märke, de kan väl inte gå förlorade?

Rättelse: det skulle naturligtvis stå vers 9 i min andra kommentar till dig...

Svara

x
Stefan Jonasson
torsdag, 24 oktober 2019 13:27

Vad är orsaken till att en del kristna oroar sig och tror att man kan gå förlorad när man blivit ett GUDS BARN?.... .. Är det ett lite förvrängt evangelium? Först blir man frälst av nåd och får all sin synd förlåten.. Och nu resten av livet så är det inte riktigt säkert att nåden räcker, utan nu är det upp till oss att bevara sig obefläckad och helig för att vara värdig det eviga livet... Jag bara undrar vilket evangelium gäller?

Svara

x
Emma
torsdag, 24 oktober 2019 14:05

Stefan, tror djupast sett det är djävulen som vill fylla Guds barn med ofrid och rädsla, så man inte ska kunna vara trygg i sitt barnaskap... Och ser han en möjlighet till detta genom att använda en lagiskgärningförkunnelse bl.a, så skjuter han skarpt.
Men Guds ord säger ju att INGET ska kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus vår Herre.

Rom 8:31-39

Emma

Svara

x
Tomas N svarar Stefan Jonasson
torsdag, 24 oktober 2019 14:19
Stefan Jonasson skrev:
Vad är orsaken till att en del kristna oroar sig och tror att man kan gå förlorad när man blivit ett GUDS BARN?.... .. Är det ett lite förvrängt evangelium? Först blir man frälst av nåd och får all sin synd förlåten.. Och nu resten av livet så är det inte riktigt säkert att nåden räcker, utan nu är det upp till oss att bevara sig obefläckad och helig för att vara värdig det eviga livet... Jag bara undrar vilket evangelium gäller?

Det finns bibeltexter om att man inte skall låta någon ta frälsningen ifrån en och vi skall inte döma bort någon på samma sätt och inte heller hindra någon från Guds rike.

Och det finns bibelverser om att den som menar sig stå skall se till att han inte faller. Och att vi skall bära frukt och bevis på vår frälsning. Det är den naturligaste sak i världen att hur vi lever vittnar om vem vi tjänar och tillhör.

Och det finns varningar om att vägen är smal och porten trång till Himmelriket. Även varningar om att synda medvetet på nåden såsom Hebr 10:26.

Summan av evangeliet är att Gud är trofast och frälsningen ett stort och säkert verk,men vi förväntas göra vår del efter frälsningen. Nämligen att leva som om Jesus är Herre i våra liv

Svara

x
Stefan Jonasson
torsdag, 24 oktober 2019 14:37

Håller med! Men att ett GUDS BARN skulle stå inför en valmöjlighet att ta vildjurets märke frivilligt eller genom tvång är totalt uteslutet, den som tagit emot JESUS har redan gjort sitt val och det är Förseglat i DEN HELIGE ANDEN till förlossningens dag,vildjurets märke är valet för dom som inte tagit emot frälsningen gåva

Svara

1 2 »7

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 23 oktober 2020 02:58
Allt jag gör blir fel. Allt jag tar i bryts ner. Känner mej övergiven. Hittar inte gud. Varför skulle gud ens ge mej ett liv?

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp