Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Tider stunda då mitt rike i landet skall upprättas ännu en gång

Detta är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Nils
fredag, 24 april 2020 22:35
Läsarmejl

En broder som under många år upplevt nöd för det andliga tillståndet i Sverige, fick 2011 följande Profetiska ord från Herren, som Lars Enarsson förmedlat.

"Tider av besinning och självprövning stundar! Lyssna, Lyssna Mitt folk, hör och minns.Tider av Min altareld, glöd och Min hetta då osanning, skvaller, förtal och annat skräp och strunt bland eder ska brinna och förångas för att skiljas från det äkta. I hettan från min smältugn vill Jag se de ädla metallerna, guldet, silvret och diamanterna träda fram och renas från slagg, avfall och annat avskräde, för att ge Mitt återsken i en omvärld fylld av mörker, ångest, förtvivlan och vilsenhet.

Tider stunda då Mitt rike i Landet skall Upprättas ännu en gång, helt i enlighet med den mönsterbild som Jag Herren lagt fast i Mitt Ord. Jag frågar: Är du villig att betala priset för din familj, din bygd, din församling och för ditt land? Jag vill skaka er på de områden där ni egoistiskt och sekteristiskt har trott att det räcker.

Jag vill sända en härdsmälta säger den Helige, som smälter ner er så ni bara kan bli ett, för att till sist innan Jag kommer, ni blir helt Trovärdiga i Tiden. Och ni vet och anar vad det kommer att kosta. Jag ska ta ut ett Nytt och Hjältemodigt släkte som kan hantera vapnen med både höger och vänster hand. Hädelsens Goliat som har satt skräck och vanmakt i så många, skall besegras ännu en gång av smorda hjältar och hjältinnor, som Jag vill dubba till riddare för Min sista segertid.

Stå med dem, Tro på dem, Följ dem och ge dem ert helgade föredöme. Det kommer att kosta allt säger den Helige. Jag ålägger eder Mitt folk en hög disciplinerad beredskap då era motiv och relationer skall röntgas och prövas.

Då Mitt sunda, normala liv skall ge genomslagskraft och en Triumf i Landet och bygderna på nytt. Era dagar säger Herren ska få en annan fördjupad inriktning a födelsesmärta, andlig barnomsorg, och era hem skall beredas att bli härbärgen. De barmhärtigas ömma miljöer, där de slagna, de udda, de misshandlade och missanpassade skall få livsrum och växtmiljö. Så säger den Helige, Han som Var, Han som Är och Han som Kommer!"

Nils

Denna artikel är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter. Vill du skriva ett eget läsarmejl?


#Nils #Profetia


3 kommentarer

1

x
Anneli Bäcklund
lördag, 25 april 2020 19:34


Mycket, uppmuntrande!

Dock, något märkligt att ingen har kommenterat hittills 🤔


Aronitiska Välsignelsen
/ A
🙏

Svara

x
nils
lördag, 25 april 2020 20:58

Detta profetiska budskap berör det viktigaste området bland oss, Guds folk av idag,nämligen vårt behov av Helgelse.
Att Herrens Eld får smälta bort Slagget inom oss,om Han alls kan bruka oss.
Vi har något att lära av Profeten Jesajas upplevelse av denna Rening för att bliva en duglig Herrens tjänare i Jes.6;1-7;

I det år då konung Ussia dog såg jag Herren sitta på en hög och upphöjd Tron,och släpet på Hans mantel uppfyllde Templet.

Serafer stod omkring Honom.Och den ene ropade till den andre och sade;
"Helig,Helig,Helig är Herren Sebaot;hela jorden är full av Hans härlighet."
Och dörrtrösklarnas fästen darrade när ropet ljöd;och huset blev uppfyllt av rök.

Då sade jag;Ve Mig,jag förgås!Ty jag har orena Läppar,och jag bor ibland ett folk som har orena läppar,och mina ögon har sett Konungen,Herren
Sebaot.

Men en av seraferna flög fram till mig och han hade i sin hand ett glödande kol som han med en tångg hade tagt från altaret.
Och han rörde därmed vid min mun.Därefter sade han;"Se,då nu detta har rört vid dina läppar har din missgärning blivit tagen ifrån dig,och din synd är Försonad."

Och jag hörde Herren tala och Han sade;"Vem skall Jag sända,och vem vill vara vår budbärare?"
Och jag sade;Se här är jag,sänd mig!"

Svara

x
Anneli Bäcklund svarar nils
söndag, 26 april 2020 01:03
nils skrev:
Detta profetiska budskap berör det viktigaste området bland oss, Guds folk av idag,nämligen vårt behov av Helgelse.
Att Herrens Eld får smälta bort Slagget inom oss,om Han alls kan bruka oss.
Vi har något att lära av Profeten Jesajas upplevelse av denna Rening för att bliva en duglig Herrens tjänare i Jes.6;1-7;

I det år då konung Ussia dog såg jag Herren sitta på en hög och upphöjd Tron,och släpet på Hans mantel uppfyllde Templet.

Serafer stod omkring Honom.Och den ene ropade till den andre och sade;
"Helig,Helig,Helig är Herren Sebaot;hela jorden är full av Hans härlighet."
Och dörrtrösklarnas fästen darrade när ropet ljöd;och huset blev uppfyllt av rök.

Då sade jag;Ve Mig,jag förgås!Ty jag har orena Läppar,och jag bor ibland ett folk som har orena läppar,och mina ögon har sett Konungen,Herren
Sebaot.

Men en av seraferna flög fram till mig och han hade i sin hand ett glödande kol som han med en tångg hade tagt från altaret.
Och han rörde därmed vid min mun.Därefter sade han;"Se,då nu detta har rört vid dina läppar har din missgärning blivit tagen ifrån dig,och din synd är Försonad."

Och jag hörde Herren tala och Han sade;"Vem skall Jag sända,och vem vill vara vår budbärare?"
Och jag sade;Se här är jag,sänd mig!"


Shalom, Nils!

Helt, rätt‼️
Vi behöver bli helgade, så att våra böner inte blir hindrade‼️‼️

Aronitiska Välsignelsen
/ A
🙏


Svara

1

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.nu med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 15 juli 2020 08:48
Tack o Lov bostadlös mig är borta, hjälp mig!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp