DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Butik Media Info

Tänk om

Av: Vivi-Ann J
torsdag 24 juni 2021 19:25

Läsarmejl

Denna artikel är ett läsarmejl vilket innebär att åsikterna är skribentens egna!

Tänk om

Bild: Expressen.

Tänk om alla människor kunde förstå att Han har berett en plats så gudomlig, underbar och härlig, så ofattbart svårt att beskriva, en underbar himmel för alla människor. En plats där allt är ljust, skönt och härligt. En plats i Guds härlighet och närvaro. En plats där ingen ondska råder, ingen sorg ingen död, ingen sjukdom eller nöd, ingen lögn inget hat, ingen ångest, ingen rädsla, ingen gråt, ingen skilsmässa, inget svek, inget mörker.

Tänk om 

Tänk om alla människor kunde förstå och inse att den Gud som har skapat dem och hela universum, vill inget hellre än att ha gemenskap med dem och att vi ska leva i frihet och full harmoni med Honom och med varandra och vara lyckliga. 

Tänk om alla människor kunde förstå att vi är så högt älskade och dyrbara i Hans ögon att Han lät offra sin egen son Jesus Kristus att dö på korset, i vårt ställe, för att vi skulle bli räddade, frälsta och inte gå förlorade och stå utanför en stängd himlaport en dag när detta jordeliv upphör. 

Tänk om alla människor kunde förstå att Han har berett en plats så gudomlig, underbar och härlig, så ofattbart svårt att beskriva, en underbar himmel för alla människor. 

En plats där allt är ljust, skönt och härligt. En plats i Guds härlighet och närvaro. En plats där ingen ondska råder, ingen sorg ingen död, ingen sjukdom eller nöd, ingen lögn inget hat, ingen ångest, ingen rädsla, ingen gråt, ingen skilsmässa, inget svek, inget mörker. 

Tänk om alla människor kunde förstå att Gud har skapat varje människa unik och till hans avbild. 

Tänk om alla människor kunde förstå att man inte blir lyckligare om man lägger all energi på att förändra sitt utseende och kroppen på alla möjliga och omöjliga sätt. 

Tänk om alla människor kunde förstå att lyckan inte finns i jordisk rikedom. 

Tänk om alla människor kunde förstå att det inte hjälper om man vinner hela världen, men ändå förlorar sin själ, om man inte tar emot Jesus Kristus i sitt liv. 

Tänk om alla människor kunde förstå att hur långt man än når i karriären, eller hur mycket hon än presterar eller hur duktig man är, så blir man inte lyckligare och tomrummet i människan kan ändå inte fyllas. 

Tänk om alla människor kunde förstå att det endast är JESUS KRISTUS som kan fylla tomrummet i människans hjärta och tillfredsställa alla behov. 

Tänk om alla människor kunde förstå att det finns ett hjärta, Guds hjärta som ömmar och älskar varje människa och som vill ge varje människa frid, glädje, trygghet, harmoni, hopp och framtidstro i denna världen och i den tillkommande.

Vivi-Ann J
Läsarmejl

#Vivi-Ann J

Stöd Apg29 genom att SWISHA:
072 203 63 74

← Förra
Tomás såg i en syn hur balsam lades på hans sår

→ Nästa
Det finns tydligen något som heter kristna naturister...


0 kommentarer


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340Senaste på Youtube


Direkt med Christer Åberg

Prenumera på Youtubekanalen


Senaste kommentarerna

Mats 12/8-22 15:21
Tack Jesus för ditt offer på korset….En kärleksfullare gärning för oss syndare har aldrig och kommer aldrig ske… Tack käre Jesus för att jag får nåd , en nåd och kärlek som jag är helt oförtjänt av. Vi är många som ser de yttersta dagarna närmar sig sitt slut. Herre var med mig och min broder Stefan när vi döps i havet i morgon…..
Skrevs i 67 bibelord om Jesu kors

Sven Thomsson 25/7-22 09:41
Bra budskap Holger. Det år sådant här som människor behöver få veta och inte minst många kristna som inte inser faran med yoga och annat ockult. Vi som tror på Jesus måste bli så fyllda av den helige Ande och kraft så att vi kan stå emot detta och beklädda med kraft så att vi kan driva bort Satan och "driva främmande härar" på flykten.
Skrevs i Hon är ett av den onda andevärldens redskap

Bjarne Andersson 24/7-22 21:10
Den här visar mer vad som kommer framöver! Extern länk
Skrevs i Hon är ett av den onda andevärldens redskap


Senaste bönämnet

måndag 15 augusti 2022 22:09
Be med mig om ett under, att min käre makes hosta upphör, har inte så bra lungor, pga 35-40 år med astma. Han säger ofta " jag orkar inte mer". Gud välsigne Dig!
måndag 15 augusti 2022 18:42
Beskydd från demonisering så attakerad hjälp o bryta isolering få kraft o börja gå på möten o träffa andra människor
måndag 15 augusti 2022 18:38
Be för mig orkar inte mer är så attakerad av fienden o fel människor har tyvärr öppnat mig för fel människa som sprider lögner o ont förtal hjälp mig o förlåta o kraft o gå vidate i tron

DAGENS

Vecka 33, tisdag 16 augusti 2022 kl. 00:09

Online: 100

143 sidvisningar hittills i dag
(30318 sidvisningar totalt i går)

Namnsdag: Brynolf

“Lever vi, så lever vi för Herren. Dör vi, så dör vi för Herren. Vare sig vi lever eller dör tillhör vi alltså Herren.” - Romans 14:8

Bön: Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.Aktuella artiklar


Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Erbjudande: Min CD + BOK = 250 krTranslate

Laddningstid av sidan: 0.61 sekunder

↑ Upp