Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Salvation

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Ta emot Jesus idag

Efter att jag blev frälst sa jag med förvåning: ”Å, är det så här att vara frälst!”

Ta emot Jesus.

Den frid som Jesus ger genom frälsningen är bestående och förblivande. Vill du smaka och uppleva Hans frid och bli en trygg människa?

Detta är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Sven Thomsson
fredag, 10 juli 2020 01:54
Läsarmejl

Det är underbart att vakna varje morgon och äga Guds frid i sitt hjärta. Har du känt Guds frid i ditt inre? Har du upplevt tryggheten i Jesus? Om du inte är frälst kan du bli det. Om du lever borta från Gud upplever du säkert oro och en inre otrygghet. Du kanske också lider under syndens börda, som du dagligen bär på. Du önskar få uppleva befrielse, men vet inte hur. Bibeln säger: "Kasta din börda på Herren".

Otrygg

Innan jag blev frälst var jag otrygg. Jag hade ingen frid i min själ. Mitt liv var fyllt av rädsla och fruktan. Jag var särskilt rädd för döden. Så fort döden kom i mina tankar tänkte jag: ”Nej, nej. Hu! Bort!” Men sedan jag blev frälst och befriad från syndens börda försvann min oro och rädsla. Jag kunde tänka på döden hur djupt som helst. Jag fick min sak klar med Gud och hade ingenting att frukta.

Men så länge du inte har Gud i ditt liv är din fruktan befogad. Du kan också få uppleva befrielse från inre otrygghet och rädsla. Efter din frälsningsupplevelse är din fruktan obefogad. Du behöver inte vara rädd i onödan.

Ge ditt liv till Jesus! Han förvandlar dig totalt. Du blir en ny människa, så du känner inte igen dig själv. Efter att jag blev frälst sa jag med förvåning: ”Å, är det så här att vara frälst!” Det var verkligen en glad överraskning.

Frid

Jesus säger: ”Min frid ger jag er. Jag ger inte det som världen ger”. Låt inte era hjärtan oroas och tappa inte modet” (Joh. 14:27). Världen kan ge en viss frid, och en slags glädje, men allt detta är konstlat och ovaraktigt. Många söker att finna frid i världen med allt den kan erbjuda.

Många försöker att döva sin ofrid med droger eller alkohol. Det finns piller som stillar din oro och piller som gör dig glad, så att du skrattar. Men den friden och glädjen är oäkta, artificiell och konstgjord.

Den frid som Jesus ger genom frälsningen är bestående och förblivande. Vill du smaka och uppleva Hans frid och bli en trygg människa? Du kommer aldrig att ångra dig. Jag ångrade att jag inte tagit emot Jesus långt tidigare i mitt liv. Ta emot Jesus i ditt hjärta idag. I morgon kan det vara försent.

Sven Thomsson

Denna artikel är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter. Vill du skriva ett eget läsarmejl?


#Frälsning #Sven Thomsson


4 kommentarer

1

x
Leif
fredag, 10 juli 2020 07:07

Jag kan bara vittna om att detta är exakt min erfarenhet av vad som skedde när jag gav mitt liv till Jesus. Dödsrädslan försvann på några minuter och Jesu eviga frid flyttade in från den första dagen. Jag säger amen till ditt vittnesbörd Sven!

Svara

x
SA
fredag, 10 juli 2020 08:42

Rädsla och oro kan komma , även om man är frälst , men allt handlar inte om känslor , undan vetskapen om att Gud är med oavsett hur vi känner , känslor försvinner inte för att man är frälst .

Svara

x
Gabriella svarar SA
fredag, 10 juli 2020 09:29
SA skrev:
Rädsla och oro kan komma , även om man är frälst , men allt handlar inte om känslor , undan vetskapen om att Gud är med oavsett hur vi känner , känslor försvinner inte för att man är frälst .

Amen 🐑🐑🐑

Svara

x
Lena Henricson svarar SA
lördag, 11 juli 2020 01:52
SA skrev:
Rädsla och oro kan komma , även om man är frälst , men allt handlar inte om känslor , undan vetskapen om att Gud är med oavsett hur vi känner , känslor försvinner inte för att man är frälst .

Ja SA,vetskapen om att Gud är med oss hur vi än känner,är väl det som skiljer en frälst från en icke frälst. Men jag har upplevt i mitt liv att tryggheten i Gud växer trots omständigheterna och det påverkar också känslolivet i en positiv riktning . Tack JESUS för det!

🌴🐏🐏🐏🐏🐏🌴

Svara

1

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöte - Christer Åberg - live


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 13 augusti 2020 22:05
Ber att mina barn tar frälsningen på allvar. Att de inte lever ytliga liv. Att de uppskattar familjen och visar kärlek tillbaka.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp