Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Hoyong judgment atawa rahmat? 

Ieu sih kurnia anu ngaheéat euweuh judgment. 

Judgment atawa rahmat?

Jeung anu jalma anu paling hayang pisan ngahutbah ngeunaan Allah judgmental? Muhun, éta maranéhna sorangan anu sakali ngalaman rahmat hébat kukituna disimpen ku Yesus. Grace ayeuna jigana moal dilarapkeun ka batur, ngan sorangan.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 14 november 2019 13:30

Aya urang Kristen anu hoyong aranjeunna. Naon nu bacaan Alkitab henteu teuas ningali. Aranjeunna mibanda maca hukum moal Grace. moal di judgment yen aranjeunna ngabutuhkeun pisan sipatna teuing kawas Yunus sarta diuk handap dina juniper tangkal na sulk. Éta héran, tapi aya loba Yunus Kristen kiwari. Utamana kiwari yén saha bisa nyieun pintonan maranéhanana dipikawanoh dina Internet. 

Kituna, Yesus sumping

Yesus sumping teu ngirim aranjeunna leuwih rahayat. Anjeunna sumping ka simpen na simpen. Naon ngajadikeun ieu jadi hese ngartos? Jeung anu jalma anu paling hayang pisan ngahutbah ngeunaan Allah judgmental? Muhun, éta maranéhna sorangan anu sakali ngalaman rahmat hébat kukituna disimpen ku Yesus. Grace ayeuna jigana moal dilarapkeun ka batur, ngan sorangan. Aranjeunna indit langsung ngaliwatan ka hukum lamun maranéhna sorangan miboga rahmat ditarima. Sorangan, maranéhna teu bisa tetep hukum, tapi ayeuna nanyakeun ka batur tetep eta. Kumaha bisa hirup balik jadi salah? 

Yesus sumping teu nangtoskeun dunya, anjeunna sumping ka simpen, teras nyimpen éta. Ieu teu robah di 2.000 taun. Isa teh sami kiwari. Ti asalna rahmat Yesus. Aya kénéh waktu ditinggalkeun pikeun narima Yesus tur disimpen. Taun rahmat nu mimiti memproklamirkan nalika Yesus masih sah. Grace mangrupa hal anjeun meunang haratis tanpa sanggeus deserved eta. tenggang waktu Allah manglaku kiwari. Anjeunna teu robah. 

DOM leuwih Swédia

Aya buku klasik disebut "kiamat tina Swedia". Buku ieu ditulis ku Birger Claesson anu ngagaduhan visions dina 1950-an mimiti nu panjangna kira Swédia ieu diserang ku hiji kaayaan unnamed. Sababaraha kota Swedia razed kana taneuh. Kusabab Birger Claeson pesen prophetic éta hiji di revival garéja di gereja bébas tur loba ngado'a ka Allah. 

eusi kitab urang, abdi ninggalkeun unchecked, tapi tina segi judulna, abdi hoyong komentar sakeudeung. "Kiamat tina Swedia", eta bener Alkitabiah? Pikeun ngajawab sual ieu urang ngan butuh maca Yohanes 3:17. Eta nyebutkeun jelas yen Allah henteu ngirimkeun Yesus pikeun ngahukum alam dunya tapi pikeun nyalametkeun eta. Sangkan eta malah leuwih jelas: Allah henteu ngirimkeun Yesus pikeun ngahukum Swedia tapi pikeun nyalametkeun eta.

Sarta sangkan eta leuwih pribadi: Allah henteu ngirimkeun Yesus pikeun ngahukum anjeun, tapi pikeun nyalametkeun anjeun! Sababaraha anu nulis kiwari ngeunaan dosa masarakat nyebutkeun yen Alloh baris nangtoskeun éta dina kahirupan ieu, tapi Yesus henteu datang ka ngahukum sinners, tapi pikeun nyalametkeun maranehna. 

surelek cross

Kuring geus kagungan nubuat "kiamat tina Swedia" diterbitkeun dina situs blog abdi. Tapi nalika kuring diwangun dina loka blog bari lajeng I emptied eta dina rébuan artikel heubeul pikeun ngamimitian ti enol. Di antarana éta "kiamat tina Swedia" kalawan.  

Ngan ari lain kuring ngagaduhan hiji e-mail ambek ti batur. e-mail pinuh ieu ditulis dina MODAL hurup, nu ngajadikeun hésé maca. printer mail questioned naha Kuring kungsi dihapus nubuat jeung ceuk lamun kuring henteu nyimpen eta deui, Aku lain "Christian nyata". 

Teu sangka geuwat anu teu artikel Jurusalamet tanpa Yesus! Hal éta ngajadikeun kuring hiji "real Christian" nyaeta upami kuring gaduh Yesus teu lamun abdi gaduh sareng artikel nu tangtu. 

Lajeng kedah surélék nu printer dicokot hadé manggihan naha item ieu Isro. Ieu kituna henteu dina artikel sorangan, tapi dina blog ngamimitian. Sateuacan mail datang Abdi ieu tempo ulang nyebarkeun artikel ieu, tapi kiwari Kuring pamikiran ngeunaan letting eta jadi. 

Kadangkala oyag dunya urang kiwari ngeunaan perang jeung bencana. Tapi ieu téh nanaon yen Allah ngirimkeun. Wars na bencana lumangsung tapi teu aya judgment ti Allah. Tapi hiji yen Allah geus memang dikirim kana dunya, Yesus geus nyalametkeun dulur anu percaya ka Anjeunna. Aya bédana tremendous Yesus atanapi judgments. 

Wars na bencana

Kuring sakali ragaji warta dina TV ngeunaan saurang lalaki anu ngajerit di asa na blamed Alloh nalika anjeunna ngayakeun putra maot di leungeun-Na anu geus maot dina musibah:

"Gusti, naha geus Anjeun candak putra abdi ti abdi?!" 

Tapi kuring langsung mikir yén ieu Alloh anu kungsi ditelasan putrana. 

Christmas 2008

Dua poé saméméh Natal Hawa 2008 maot pamajikan abdi Marie jeung putra saeutik Joel di leungeun abdi. Engké sumping hiji e-mail ka abdi anu wondered naha Yesus ditelasan Marie na Joel. Tangtu, kuring henteu ngajawab mail teh. Tapi lamun kuring tadi teu kungsi Yesus, anu lajeng bakal Isro jeung keur pitulung sarta rojongan? Yesus kungsi disimpen Marie sarta manéhna aman di leungeun-Na, euweuh urusan naon anu lumangsung. Manéhna siap iraha wae pikeun megatkeun up, lantaran manéhna geus sagalana siap sareng Allah liwat Yesus Kristus. Ku sabab eta Kadé urang kudu bogoh jeung keur disimpen. Urang teu boga jaminan keur isukan. 

Yesus sumping ka ngahemat kami, teu hakim. 

Ieu artikel katilu kuring nulis dina téma ieu. Dua panungtungan ngaranna " Gusti hayang euweuh kasusah " jeung " Naon nu bakal datang anjeun masihan ka barudak anjeun? " Aya rasa rugi na galau sababaraha lamun datang ka anugerah sarta hukum. Urang kudu jadi malah leuwih écés ngahutbah yén Injil tina rahmat ka Yesus Kristus. Ieu sih kurnia anu ngaheéat euweuh judgment. 


Publicerades torsdag, 14 november 2019 13:30:03 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 4 april 2020 13:19
Be för att det blev rätt gällande en sak på jobbet i morse. Be att det blev rätt. Be om Guds beskydd.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp