DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Chatt Kristen media Om Info

Gästblogg

Perhatosan pikeun tanda sato galak 666

Alkitab ngingetkeun ngalawan tanda ieu - maka ogé tugas urang Kristen pikeun ngalakukeun éta.

Perhatosan pikeun tanda sato galak 666

Éta ngeunaan waktos anu ekstrim. Nalika urang ayeuna sigana caket kana minuhan Kitab Wahyu sareng kajadian anu dijelaskeun di dinya, maka tafsir-tafsir ieu sumping, ieu dina waktos nalika urang kedah nyandak langkung seueur pesen dina buku pamungkas tina Kitab Suci.

Av: Holger Nilsson
lördag 06 mars 2021 23:00 📧

Denna artikel är ett läsarmejl/gästblogg vilket innebär att åsikterna är skribentens egna!

Alkitab ngingetkeun ngeunaan tanda ieu - tanda 666 sato galak - maka ogé tugas urang Kristen pikeun ngalakukeun éta.

Di Dagen tanggal 5 Maret, Willy Ahlberg nyerat pangirim kalayan judulna: "Tanda sato galak sanés tanda fisik". Tanda sato galak sanés tanda fisik - Dinten: koran dina alesan Kristen - berita, debat, budaya

Dina dinten anu sami kami nampi email ti urang Kristen anu ngaréaksikeun sareng nyerat: "Tangtosna éta bakal janten tanda fisik tina sababaraha jenis (atanapi chip tina sababaraha jenis). Naha aya résiko seueur anu bakal katipu upami doktrin ieu sumebar? "

Kuring ogé dipenta pikeun nulis réspon. Abdi hoyong parantos ngalaksanakeun éta sareng ngirim ka Dagen, tapi dinten anu sami kuring nampi pesen tina koran éta yén kuring tiasa nyebarkeun tulisan sanésna sareng henteu sigana yén aranjeunna bakal masihan rohangan pikeun dua ti kuring. Di sisi anu sanésna, kuring leres-leres hoyong ngadorong batur pikeun nyerat réspon ti pangirim Ahlberg, penting pisan yén éta dilakukeun.

Ieu di handap aya koméntar kami ngeunaan naon anu ditulis ku Ahlberg di Dagen, mimitina téks injil dina Upp. 13: 16-18 maos kieu:

" Sareng éta maksa sadayana - alit sareng alit, beunghar sareng miskin, bébas sareng budak - nampi tanda dina leungeun katuhu atanapi dahi, sahingga teu aya anu tiasa ngagaleuh atanapi ngical kajabi anu ngagaduhan tandana, nami sato atanapi jumlah namina. hikmah diperyogikeun. Anjeunna anu gaduh pangertosan kedah ngitung biantara sato galak, sabab éta mangrupikeun cariosan manusa. Sareng jumlah na 666 "

Henteu simbolis

Anu disebatkeun kecap Alkitab nyaéta yén éta murni anu beton, hal praktis: "nampi tanda dina beulah katuhu atanapi dahi". Éta mangrupikeun hal anu anjeun nampi, hal anu anjeun henteu gaduh sateuacanna. Janten bakal aya kaperyogian pikeun nyandak ieu, jadi éta nyarios kitu.

Ieu kontras pisan sareng naon anu ditulis ku Ahlberg: "Ieu sanés nganuhunkeun kana tindakan magis tapi nyaéta panggero pikeun ngantepkeun kahirupan, pikiran, tindakan sareng komunitas sosial ditandaan ku syahadat."

Ieu jauh tina naon anu ditulis dina téks Injil: "nampi tanda dina beulah katuhu atanapi dahi". Éta mangrupikeun pamikiran filosofis ngeunaan kumaha kahirupan Kristen kedah dikedalkeun, hal anu lumangsung ayeuna sareng sepanjang jaman. Tapi nalika sistem anti-Kristen diwanohkeun, éta mangrupikeun sistem anu dipaksa, maka kajadian anu anyar, hal anu praktis pisan.

Upami anjeun henteu nampi ieu dina panangan atanapi dahi, éta bakal aya akibat, anjeun bakal dikaluarkeun tina kahirupan normal, sareng ieu ngakibatkeun: "teu aya anu tiasa ngagaleuh atanapi ngical kecuali anu ngagaduhan tandana."

Éta ogé hal anu janten kanyataan sareng akibat praktis tina nolak merek. Pikeun nafsirkeun naon anu dikedalkeun salaku tindakan murni pikeun ngan saukur perlambang, nyaéta nyieun kekerasan dina kecap tina Alkitab.

Nyandak tandana, anu urang ayeuna henteu tiasa aman ngaidentipikasi, henteu ngan ukur konsékuansi praktis pikeun kahirupan di bumi, tapi bakal penting pisan pikeun nyandak ieu, janten urang maca:

Haseup siksaan maranehna naék salalanggengna. Aranjeunna teu ngagaduhan istirahat, siang atanapi wengi, jalma-jalma anu nyembah sato galak sareng gambarna sareng anu nampi tandana kalayan namina. Di dieu nunjukkeun katekunan para wali: aranjeunna pageuh kana paréntah Gusti sareng iman ka Yesus. "Wahyu 14:11 -12.

Kusabab pesen serius ieu anu urang pendakan dina ayat-ayat ieu, penting pikeun urang ulah nganggap enteng peringatan Alkitab anu aya dina Wahyu. 13.

Nyingkahan pesen anu serius

Ayeuna urang janten beuki umum di jaman urang pikeun nyingkahan pesen-pesen serius anu aya dina Alkitab sareng akibatna nyaéta nada handap, nafsirkeun ieu kana perlambangan murni. Di dieu urang tingali yén ieu kajantenan ayeuna sareng kontras sareng da'wah anu parantos dilakukeun sateuacanna.

Dina ayat-ayat éta kami ngadugikeun tina Upp. 14 éta nyarioskeun kumaha jalma bakal kasiksa dina kalanggengan kalanggengan. Éta pesen serius anu sanés. Di urang ayeuna, tangtosna, ieu ogé kedah ditolak atanapi direndem, sabab teu hoyong ngaraos s dina bebeneran anu serius anu aya dina kecap Alkitab. Di dieu urang nyarioskeun naon anu biasana urang jelaskeun salaku "naraka", éta mangrupikeun bagian anu jelas tina da'wah sateuacanna, ayeuna ampir sepi tentang éta.

Bahwa ieu ngahianat bebeneran tina Injil sareng ogé ngahianat jalma-jalma nalika anjeun henteu masihan aranjeunna peringatan pikeun tungtungna naraka sigana teu hariwang. Tapi naon anu kedah penting pikeun kumaha nanganan kecap alkitabiah kedah kumaha hiji dinten tiasa ngajelaskeun katerangan saurang-urang sateuacan Gusti anu urang bakal dipertanggungjawabkeun.

Tafsiran simbolis anu sanés

Nalika ngeunaan perhatosan parobihan serius kana perlambang, aya deui conto kumaha ieu dilakukeun. Urang bakal nyababkeun salah sahiji pastor anu namina Christan Mölk, anjeunna nyerat sapertos kieu:

Harti simbolik tina nampi nomer 666 dina panangan atanapi dahi anu kedahna nyaéta "ngantepkeun artos sapinuhna nyandak kakuatan dina kahirupan urang". Tafsir pribadi kuring kana kecap Alkitab ieu sanés anjeun kedah sieun kéngingkeun nomer 666 dina panangan atanapi dahi anjeun, tapi anjeun kedah ati-ati pikeun henteu ngajantenkeun Mammon Lord. "

Dina hal ieu, hubungan sareng Mammon anu janten interpretasi simbolis, interpretasi anu béda tibatan anu ditepikeun ku Ahlberg. Upami anjeun henteu kersa mendakan deui tafsir tina simbolisme, aya jalan anu sanés nalika ngeunaan, contona, naon anu disebat "tanda sato galak". Cara éta nyaéta ngantepkeun janten hal anu parantos kajantenan, nyaéta sanés anu urang kedah pikirkeun kedah janten kanyataan.

Conto sanésna ngurilingan pesen dina Rev.13

Conto ieu nyaéta naon anu Mikael Tellbe nyerat dina bukuna The Lamb and the Beast: "Peringatan pikeun tanda sato galak éta tungtungna bakal janten peringatan pikeun sistem kakuatan kaisar". Anjeunna janten hoyong nyarios yén éta mangrupikeun hal anu aya hubunganana sareng kaisar Romawi anu damel nalika John nampi wangsit na di akhir abad kahiji.

Atanapi jalur ieu mangrupikeun jalur anu tiasa diliwatan pikeun milarian pesen Wahyu 13. Buku Wahyu pikeun sabagéan ageung mangrupikeun buku sunnat anu ngagambarkeun kajadian dina jaman akhir, kajadian anu henteu pernah kajantenan sateuacanna. Mangrupikeun waktos anu ku Isa nyalira ngajelaskeun salaku:

"Kusabab éta bakal kasusah pisan, sapertos anu teu aya ti mimiti dunya dugi ka ayeuna, moal, ogé moal aya." Matt 24:11.

Éta sanés ngeunaan naon anu kajantenan atanapi kajantenan di jaman Yohanes, urang dijelaskeun ku Yesus nalika anjeunna nyarios ka Yohanes:

"Datang ka dieu sareng kuring bakal nunjukkeun naon anu kedah kajantenan saatos ieu." Naék. 4: 1.

Éta anu dicarioskeun, atanapi sakumaha anu dicarioskeun sateuacanna dina Swédia Folkbibeln "kedah kajantenan saatosna", nyaéta pikahareupeun.

Éta ngeunaan waktos anu ekstrim. Nalika urang ayeuna sigana caket kana minuhan Kitab Wahyu sareng kajadian anu dijelaskeun di dinya, maka tafsir ieu, ieu dina waktos nalika urang kedah nyandak langkung seueur pesen dina buku Alkitab anu pamungkas. Éta sareng duka di haté kami yén proklamasi nyebar, ieu henteu saé ogé atosan kasieun anu diperyogikeun pikeun waktos serius payun. Henteu pikaresepeun pikeun nyieun kritik ieu sareng urang henteu kedah ngahukum jalma-jalma anu disebatkeun, hayu urang doakeun pikeun aranjeunna!

Jelaskeun kecapna atanapi jelaskeun jauh

Sateuacan kecap éta dipedar, ayeuna parantos sababaraha kali janten panjelasan ngeunaan hal éta. Urang kedah sadar yén urang dina jalur anu salah nalika nyimpang tina da'wah jaman baheula nalika jalma percanten kana kecap anu dipasihkeun ka urang dina Kitab Suci.

Piwuruk anu ditepikeun ku Yudas langkung aya hubunganana sareng tiheula di mana anjeunna masihan piwuruk ieu: "ngadorong anjeun tetep iman anu sakali pikeun sadayana dikirimkeun ka para wali." Yudas 1: 3.

Éta nyaéta panggero anu lumaku pikeun sadaya da'wah ngeunaan bebeneran Injil, sareng kami hoyong ngadesek sadayana pastor, guru Injil, penginjil, sareng pandita pikeun nuturkeun éta. Ngan urang tiasa ningali spiritual anu kahudangkeun dina jaman kafir ieu, teologi liberal, katerangan, ieu anu kagolong kana runtah akhir jaman anu ku Alkitab diingetkeun pisan. Ayeuna urang hirup dina waktos ayeuna - berkah anu tiasa ngawujudkeunana!

Ogé maca tulisan ieu anu ditulis ku Anders Gerdmar:

Pedang bakal ngalangkungan agama Swédia dina taun 2021 (varldenidag.se)

Ieu anu kajantenan ayeuna sareng nunjukkeun dimana urang nangtung, pedang benten, ayeuna misahkeun jalma-jalma anu nempel kana firman Allah sareng anu nyimpang tina éta.

Holger Nilsson


Ditt stöd behövs

Stöd Apg29 genom att swisha in 29 kronor till 072 203 63 74.

Tack!


Respons


Förkorta länk | Antal tecken kvar: 300


ANNONS:
Himlen TV7

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Senaste live på Youtube


Kanal 10 intervjuar Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 24, måndag 14 juni 2021 kl. 05:32

Dagens bibelord

“Om nu ni som är onda förstår att ge goda gåvor till era barn, hur mycket mer ska då inte er Far i himlen ge den helige Ande åt dem som ber honom?” (Luke 11:13)

Dagens namn

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också . Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!



Fadern, Sonen och den Helige Ande är ett

Dessa tre är ett

Bibeln är mycket tydlig. Fadern, Sonen och den helige Ande är tre - och dessa tre är ett!


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 13 juni 2021 23:02
Jesus hjälp min vuxna son som mår psykiskt dåligt och inte har en enda vän han är helt ensamt! Herre sänd någon till honom som han kan umgås med. Han vantrivs med allt just nu. Snälla Bed för honom!

Senaste kommentarer

Christer Åberg:


Aktuella artiklar



STÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

Translate

↑ Upp