Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

pati dunya Evangelist Reinhard Bonnke urang

Jutaan dilongok rapat sarta jalma anu salawasna disimpen.

Reinhard Boonke ngahutbah di Afrika.

Loba jalma anu disimpen sanggeus khotbah na lajeng anjeunna ngado'a pikeun gering teh. Lajeng anjeunna datang deui ka awéwé di korsi roda anu, nempatkeun leungeun-Na enteng kana dahi nya jeung iinditan nya lajeng, sarta manehna mimiti leumpang.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag 7 december 2019 21:17

dunya Evangelist

Reinhard Bonnke éta hiji evangelist dunya Kristen jeung da'wah. Manéhna mimitian digawé evangelistic na di taun 1970'an sarta miboga rapat di tenda badag. Engké, nalika rapat ngagaduhan badag anjeunna dipindahkeun kaluar dina widang badag. Dina Nigeria dilongok jutaan rapat-Na.

Reinhard Bonnke yuswa 79 taun. gambar di luhur nyaeta ti 2014 sarta dicokot tina Wikipedia.

Jalma anu salawasna disimpen

Kuring geus uninga Reinhard Bonnke da'wah sababaraha kali jeung urang salawasna ngagaduhan disimpen. Hal ieu dipercaya yén nepi ka 75 juta narima Yesus Kristus sarta disimpen ku layanan evangelistic na!

Anjeunna diajarkeun di kampanye revival hébat sakuliah dunya, sarta digawé pikeun 60 taun sakumaha hiji evangelist. Sababaraha kali ogé dilongok Bonke Swédia. Ogé di dieu anu urang disimpen ngaliwatan mentri-Na.

Sababaraha taun ka tukang basa kuring indit ka Alkitab Sakola Pentecost di garéja Jönköping Pentecostal kami nuluykeun lalampahan kelas di Éropa Wétan, tapi hiji stopover lalampahan beus urang ka kota Hannover di Jérman Kulon kontemporer sarta listened mun Reinhard Bonnke dina rally kampanye.

Awéwé dina korsi roda

Loba jalma anu disimpen sanggeus khotbah na lajeng anjeunna ngado'a pikeun gering teh. Lajeng abdi noticed wanoja diuk di korsi kikiping. Anjeunna nempatkeun leungeun-Na dina maranéhanana anu ngalaman anjog, jadi sanajan awéwé dina korsi roda, sarta tuluy anjeunna nuluykeun. Kuring kokotéténgan taliti pisan ningali lamun nanaon kajadian. Tapi euweuh kajadian.

Lajeng anjeunna datang deui ka awéwé di korsi roda anu, nempatkeun leungeun-Na enteng kana dahi nya jeung iinditan nya lajeng, sarta manehna mimiti leumpang. Kami di perjalanan anu jelas ngabéwarakeun teu bisa yakin panon urang. Kuring henteu weruh naon salah nya, tapi nyaho manehna bangun sarta indit.

jutaan meunang pikeun Yesus Kristus

Pamingpin Swedia Pentecostal Daniel Alm tulisan dina twitter :

"Reinhard Bonnke meunang jutaan pikeun Kristus. I ngaapresiasi anjeunna pisan. Anjeunna nu Pentecostal da'wah klasik. Abdi émut nalika kuring listened ka anjeunna di Berlin, Swédia jeung sakumaha telat sakumaha 2018 di Helsinki. Rest dina karapihan, Mr." Ich bin Evangelist! " .

Dinten, evangelist Reinhard Bonnke ngarep Yesus sanggeus ngajalankeun evangelist na akta ogé!


Publicerades lördag 7 december 2019 21:17:55 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Gospel Sam, Pop up tält, Målle, Emilia, Christer Åberg online


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 24 maj 2020 00:18
Jesus hjälp!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp