Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Gabung bönekedjan nu

minggu ieu diperlukeun nyembah! 

Sverigebön. 

Minggu kamari unggal bulan teh urang Kristen anu baris nyandak tanggungjawab, sarta éta Kadé minggu ieu katutupan ku kituna henteu bönekedjan pegat.


Av Holger Nilsson
måndag, 28 oktober 2019 15:42
Gästblogg

ranté doa

Nyetél kiwari sarta nyieun hiji kontribusi penting!

Kusabab September 1, jadi boga ranté doa dimimitian kalayan doa sabudeureun jam pikeun 1 taun. Aya rupa-rupa gereja sarta organisasi Kristen jawab lolobana retreats solat ieu.

Kristen individu

Tapi minggu kamari unggal bulan teh urang Kristen anu baris nyandak tanggungjawab, sarta éta Kadé minggu ieu katutupan ku kituna henteu bönekedjan pegat. 

Kiwari keur minggu ieu diperlukeun kusabab nyembah anu ngalanggan daptar ieu.

Ngadaptarkeun on daftar

Di dieu téh link mana anjeun bisa ngalakukeun ieu: 

"Minggu 44. Minggu tina Shalat dina Oktober fokus dina kulawarga. Ngadaptar bönetimmar anjeun di dieu."

Anjeun bisa pernah geus ngalaman kieu - ngadaptarkeun dina daptar tur ngalaman rohmat nyokot tanggung jawab dina doa keur nagara urang - ieu tiasa nyimpen Swédia.


Publicerades måndag, 28 oktober 2019 15:42:39 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Gospel Sam, Pop up tält, Målle, Emilia, Christer Åberg online


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 24 maj 2020 00:18
Jesus hjälp!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp