DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Kedah di nunda dihoyongkeun pati?

Atuh dihukum ku pati sakumaha pikaresepeun?

Awéwé jeung anak.

Ayeuna kuring nulis buku kadua disebut "The dihoyongkeun". Ieu ngeunaan budak leutik mah, kumaha atuh unsolicited sumping ka dunya ieu.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 21 november 2019 11:34

Eta geus bébéja ka kuring nu ieu mah leuwih atawa kirang perkosa a. Naon atuh ngabejaan anjeun buku hareup mah, nu teu dihoyongkeun. Dupi Abdi kawas nu teu dihoyongkeun dihukum ku maot ku aborsi?

Mun kuring meunang gering heubeul atawa, atuh dihukum ku maot salaku dihoyongkeun ku "euthanasia"?

Urang nempo yén duanana barudak unborn, gering jeung manula anu hirup pibahyaeun. Éta bisa salawasna ditelasan alatan maranéhna henteu desirable atanapi berharga cukup. Meureun maranéhna ngagaduhan ide ieu atawa geus batur kitu cenah.

Isin?

sababaraha babaturan anu demonstrating ngalawan aborsi, teras baé a nepi na ngomong: "Éta nu teu isin!" Kudu isin mun hirup cherish? Kumaha menyimpang teu kieu geus? Hiji anu bakal janten isin éta hiji anu ngomong eta.

Abdi putri heubeul 13 taun sakapeung boga masalah jero. Manehna ngomong: "Lamun kuring lahir, abdi yuswa salapan bulan, tapi kumaha eta anu eta nyandak sataun saméméh kuring sohor ultah munggaran kuring Ieu ngan bakal waited tilu bulan?!"

9 sasih + 3 = 1?

Anjeun salapan bulan saméméh anjeun dilahirkeun. Dina salapan bulan, aya kahirupan manusa di beuteung indung anjeun anu anjeun. Bakal hirup saperti jadi aborted sarta ditelasan?

Kuring geus teu kungsi eta gampang dina hirup, tapi Abdi bungah I tremendous lahir! Jeung pangalusna sadaya: kuring meunang kasempetan ka umur 20 nampi Isa Al Masih! Lajeng abdi lahir kadua kalina jeung hirup kuring ieu robah!

Pikaresep Allah

Ieu mungkin nu ieu nu teu dihoyongkeun ku jalma, tapi kuring ieu dipikahoyong ku Allah!

Nalika putri abdi lahir, manéhna ngaranna Xperia. Éta Perancis pikeun dipikahoyong. Manéhna duanana dipikahoyong ku pamajikan kuring sarta kuring - sarta dipikahoyong ku Allah!


Publicerades torsdag, 21 november 2019 11:34:18 +0100 i kategorin och i ämnena:

ANNONS:Salvation

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Du behöver Jesus


Dagens datum

V 04, onsdag 27 januari 2021 kl 02:46

Dagens namn

Göte, Göta

Dagens bibelord

“Ödmjuka er inför Herren, så ska han upphöja er.” (James 4:10)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Göte och Göta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 26 januari 2021 12:00
HÄLSA TILL ERIKA JESUS LÄGG DIN HAND PÅ ERIKA SÅ HON BLIR HELAD 100% EPILEPSIA SOM HON BLEV OPERERAD FÖR 2009 ATT DEN INTE KOMMER TILL ANDRA SIDAN AV HJÄRNAN ,UTAN ÄR HELT FRISK 100% JESUS GOLGATA.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer 
apg29.se apg29.com apg29.nu christeraberg.se

↑ Upp