Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Salvation

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Teu Alkitab disebutkeun yen urang kudu melu leungeun anjeun sarta nutup panon anjeun nalika urang sholat?

Atawa aya cara paling umum anu kami ménta unbiblical?

raising leungeun

Waktu Yesus ceramah ngeunaan collector pajak kitu anjeunna diangkat moal panon na ka sawarga lamun manehna nanya Alloh pikeun rahmat jeung asih. Naha tuh Yesus jéntré? Sabab dipaké pikeun solat kalawan panon kabuka ngancik ka langit!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag 2 januari 2020 17:57

Hayu urang ngadegkeun katuhu jauh:

Aya conto Alkitabiah yén maranéhna ngado'a jeung leungeun narilep, atawa geus aya conto wae nu aranjeunna ditutup panon maranéhanana di doa! Ku kituna dimana tos geus nu kedah snap leungeun maranéhna jeung nutup panon anjeun nalika anjeun neneda? Sumuhun, éta teu ti Alkitab!

Kalawan panon kabuka

Kumaha tuh Yesus dina Alkitab?

John 11:41. Tuluy maranehna ngajak jauh batu ti tempat di mana lalaki maot iklas. Jeung Isa diangkat panon na ngomong: Bapa, abdi hatur nuhun nu tos uninga kuring.

Waktu Yesus thanked Rama-Na, anjeunna diangkat gaze Na. Anjeunna ngado'a kalayan muka panon!

Aya hiji conto deui tina Injil Kang Iwan ngeunaan Yesus bönesätt:

John 17: 1st Lajeng spake Yesus, sarta diangkat panon na ka sawarga sarta ngomong, Bapa, jam geus datang. Muja Putra anjeun, yen Putra anjeun ogé bisa muja thee:

Yesus digugahkeun panon na arah langit sabot ngado'a. Ku sabab kitu urang tingali jelas yén éta téh Alkitabiah solat kalawan panon maranéhanana buka! Ku kituna naha henteu coba solat dina cara Alkitabiah? Dina waktos salajengna basa Anjeun neneda, angkat panon anjeun ka langit! Neneda di jalan Yesus tuh!

Yesus salawasna diangkat panon na ka surga, kitu oge loaves:

Mateus 14:19. Lajeng anjeunna ngutus jelema keur diuk turun dina jukut. Tur Anjeunna nyandak lima loaves jeung dua lauk, sarta pilari nepi ka sawarga , tur rahayu tur peupeus kana loaves, sarta masihan aranjeunna ka murid, jeung murid ka jalma.

Hayu urang tingali conto sejen.

Lukas 18:13. Tapi collector pajeg ngadeg jauh teu bakal malah ngangkat panon na ka sawarga, tapi ngéléhkeun payudara-Na, nyebutkeun, Allah jadi welas asih ka abdi jelema nu ngalakukeun dosa a.

Waktu Yesus ceramah ngeunaan collector pajak kitu anjeunna diangkat moal panon na ka sawarga lamun manehna nanya Alloh pikeun rahmat jeung asih. Naha tuh Yesus jéntré? Sabab dipaké pikeun solat kalawan panon kabuka ngancik ka langit!

Jeung leungeun diangkat

1 Tim 2: kadalapan kituna Abdi hoyong lalaki madhab kedah neneda jeung angkat tangan suci, tanpa murka sarta mamang.

Paul hoyong aranjeunna solat jeung leungeun diangkat. Manéhna nyebutkeun nanaon tentang clasped. Alesan keur téh nya éta vanligate jalan ka neneda nyaeta jeung leungeun diangkat. Tapi dimana teu tradisi nu salah kedah snap leungeun maranéhna? Taya, éta tina Kitab Suci dina unggal hal.

Lamun anjeun angkat leungeun maranéhna ka Allah ngabuka eta up for anjeunna dina cara béda lamun maranéhna bakal boga leungeun maranéhna narilep, narilep atawa jeung leungeun dina kantong-Na.

Coba eta diri anjeun gé manggihan keur diri naon asa kawas.

Bewara nu maranéhna bakal ngangkat leungeun maranéhna nalika aranjeunna neneda. "... neneda jeung angkat up leungeun suci ..." Sajaba ti éta, catetan nu maranéhna bakal ngalakukeun kitu ka unggal madhab . Tah ieu hiji bönesätt umum.

Alkitab ayat

Ieu jeung leungeun diangkat sanes a penemuan anyar ti Paul. Eta nyebutkeun ngeunaan eta dina Perjanjian Old.

1 Kings 8:54: ". Lamun Solomon kungsi réngsé kecap ieu, neneda jeung panggero kana Gusti, anjeunna gugah tina altar PANGERAN, dimana anjeunna kungsi on tuur na kalawan leungeun-Na diangkat ka langit"

Jabur 63: 4: "Kuring baris ngaberkahan Anjeun salami abdi hirup, dina ngaran anjeun Kuring moal angkat tangan abdi."

Jabur 141: 2: "Hayu doa abdi sah saméméh anjeun kawas menyan, ngangkat up tina leungeun kuring salaku kurban sore."

Lamentations 3:41: "! Marilah urang angkat hate urang jeung leungeun kami ka Allah di sawarga"

Panungtungan cutatan bibel, urang tingali yen tangtu bakal hate urang jadi aya nalika urang angkat leungeun kami ka Allah.

Alkitab ngajarkeun urang, teras urang tiasa angkat leungeun na panon urang ka Alloh nalika kami neneda ka anjeunna. Éta jalan Alkitabiah.


Publicerades torsdag 2 januari 2020 17:57:49 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 26 oktober 2020 22:53
Be att jag får hjälp att laga min trasiga tand imorgon!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp