Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Hasil tina kaputusan di Brussels: EU janten goib

Teras we ngingetkeun ngeunaan tahayul anu bakal datang. Ayeuna judul headline di Aftonbladet mangrupikeun konfirmasi éta, 18 taun ka hareup - tapi langkung saé tibatan henteu kantos.

Eu superstat.

Poto: Aftonbladet.

Upami anjeun ukur ningali tina sudut pandang manusa, anjeun tiasa aub sareng keprok naon anu kajantenan, tapi jalma anu percaya kana kecap-kecap nubuat tina Alkitab ningali anu sanés. Éta penting pisan percanten kana kecap sunnat Allah, henteu malire deui sareng henteu mimiti nyarioskeun ngeunaan spekulasi sareng interpretasi pas kecap sunnat dibahas. Hal ieu tiasa dilakukeun dugi ka poé tiris murag sareng panonna dibuka. 


Av Holger Nilsson
torsdag, 23 juli 2020 23:09

Kakuatan kakuatan anu hébat dina wilayah Kakaisaran Romawi kuno

Ieu mangrupikeun hasil tina kaputusan anu dicandak di Brussels. Mangrupikeun léngkah bersejarah sareng teu saeutik léngkah anu nubuat ka arah minuhan naon anu diciptakeun ku wangsit bakal datang. (Potret layar tina Aftonbladet sareng Världen Idag.)

Nalika masarakat Eropa dina liburan di sababaraha nagara, kaputusan dilakukeun di luhureun mastaka anu seueur teu kahartos sajauhna. Bahkan Nasrani anu henteu paduli kecap nubuat henteu gaduh ide.

Naon anu diumumkeun ti saprak koméntar mimiti dina Kitab Wahyu ditulis parantos peringatan ngeunaan kakaisaran kakuatan anu kuat di daérah Kakaisaran Romawi kuno, urang ngagaduhan ayeuna - EU. Éta bakal kajadian dina waktos ekstrim dimana urang ayeuna.


Nalika seueur anu ngobrolkeun ngeunaan EU salaku proyek perdamaian, ieu kajantenan. Kalayan ceramah gawé babarengan pikeun katengtreman antar nagara-nagara Éropa, anjeun tiasa ngahijikeun massa - sami-sami hoyong karapihan. Tapi teu ngagaduhan ide naon anu hartosna pikeun hartos gedong kakuatan hébat ieu.

Panon Nabi

Upami anjeun ukur ningali tina sudut pandang manusa, anjeun tiasa aub sareng keprok naon anu kajantenan, tapi jalma anu percaya kana kecap-kecap nubuat tina Alkitab ningali anu sanés.

Éta penting pisan percanten kana kecap sunnat Allah, henteu malire deui sareng henteu mimiti nyarioskeun ngeunaan spekulasi sareng interpretasi pas kecap sunnat dibahas.

Hal ieu tiasa dilakukeun dugi ka poé tiris murag sareng panonna dibuka. Éta henteu niat urang teras édisi naon anu parantos kajantenan - urang kedah gaduh panon sunnat sareng ningali naon anu lumangsung ayeuna.

Kurangna nabi-nabi

Dina kakurangan nabi hébat di nagara urang, "watu tiasa nyarios." Ayeuna Göran Greider parantos dilakukeun dina Aftonbladet dina 22 Juli. Anjeunna nyerat tulisan nganggo judul: "Ayeuna tahayul anu diwangun". Anjeunna nyarioskeun perkawis ieu: “Janten sanés ka kuring anu gemet. Éta mangrupikeun taneuh. ”

Anjeunna ogé nyerat: "Seueur anu negeskeun kaayaan nagara EU anyar ieu bahagia, contona, nasionalisme Swedia" parantos ditakolan "- tapi henteu ningali yén aranjeunna sorangan kalakuanana sapertos nasionalis pinuh-getih, anu ujug-ujug ngagungkeun lahirna nagara buta, Amérika Serikat Éropa Amérika. "

Tulisan seueur tulisan

Di Flammor kami parantos nyerat seueur tulisan ngeunaan kamekaran di Éropa salami sababaraha taun di tukangeunana, sakitar 50 ieu aya dina halaman kami upami anjeun pencét konci EU. Di handap ieu mangrupikeun hiji artikel anu urang lebet dina taun 2002.

Teras we ngingetkeun ngeunaan tahayul anu bakal datang. Ayeuna judul headline di Aftonbladet mangrupikeun konfirmasi éta, 18 taun ka hareup - tapi langkung saé tibatan henteu kantos.


Publicerades torsdag, 23 juli 2020 23:09:42 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöte - Christer Åberg - live


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 12 augusti 2020 09:43
Be om frälsning för min lillebror och hans kvinna! Kom och möt dem Jesus!!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp