DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Kristen media Skrivklåda Om Info

Läsarmejl

Leresan ku rahmat liwat iman ka Yesus Kristus

Lalaki teu bisa nyieun sorangan taqwa.

Leresan ku rahmat liwat iman ka Yesus Kristus

Nalika Alkitab nyebutkeun yen lalaki hiji diyakinkeun, eta hartina manehna geus ti Allah dinyatakeun taqwa, manéhna geus ngabukti tina dosa-Na ku judgment tumiba dina Yesus Kristus. Anjeunna anu justifies Allah nyalira.

Av: Emma
söndag 24 november 2019 15:05 📧

Denna artikel är ett läsarmejl/gästblogg vilket innebär att åsikterna är skribentens egna!

Konsep leresan na bener do sagemblengna konsep sentral tina iman Kristen. Kecap menerkeun dina tarjamah Swedia tina Kitab Suci geus ditarjamahkeun tina téks Yunani aslina, "dikaíoo", kecap nu mangrupa kecap pagawéan nu hartosna mun jum'atan dibewarakeun batur polos. jalma nu geus ngabukti ti kasalahan manehna boga. Anjeun tiasa ngabandingkeun konsep lamun juri atawa hakim di pangadilan anu ngécéskeun sababaraha "teu kaliru".

Nalika Alkitab nyebutkeun yen lalaki hiji diyakinkeun, eta hartina manehna geus ti Allah dinyatakeun taqwa, manéhna geus ngabukti tina dosa-Na ku judgment tumiba dina Yesus Kristus. Anjeunna anu justifies Allah nyalira.

Lalaki teu bisa nyieun sorangan taqwa. Paul nyerat 2 Korinta 5:18, 19

"Sagala datang ti Allah, anu reconciled kami ka dirina ngaliwatan Kristus na masihan kami kamentrian of rekonsiliasi. Pikeun Alloh éta Kristus reconciling dunya pikeun dirina. Anjeunna, teu cacah dosa lalaki, sarta anjeunna geus komitmen pikeun urang firman rekonsiliasi ".

"Kabéh geus dosa jeung datangna pondok tina kamulyaan Allah, jeung aya diyakinkeun kalawan bébas geus earned eta ku rahmat-Na, sabab Kristus Yesus geus ditebus aranjeunna". Rum 3:23, 24

Hiji konsekuensi leresan ieu ku iman nyaeta urang boga hubungan damai sareng Allah.

"Ku sabab eta keur diyakinkeun ku iman, urang kudu karapihan sareng Allah ngaliwatan Gusti urang Yesus Kristus." Rum 5: 1

Éta wungkul kurnia anu datang ka hal leresan

"Tapi saprak urang nyaho lalaki nu teu diyakinkeun ku karya hukum tapi ngaliwatan iman ka Yesus Kristus, sanajan urang geus dipercaya Kristus Yesus, eta urang bisa jadi diyakinkeun ku iman ka Kristus teu ku observasi hukum. Pikeun ku karya hukum moal salah jadi diyakinkeun. "Galata 2:16

leresan ieu jelas tur valid ngaliwatan pupusna kurban Yesus kitu, perlu ditampi ku iman tina individu ngawula kasalametan / leresan keur dirina.

Aya sahingga euweuh per-otomatis-kasalametan. Perhatikeun kieu penting!

2 Korinta 5:20, 21 urang baca, "Ku kituna kami duta pikeun Kristus. Ieu Alloh ngajadikeun daya tarik na ngaliwatan urang. Simkuring ménta atas nama Kristus , jadi reconciled ka Allah. Anjeunna anu terang teu dosa, ku Allah geus di tempat urang dijieun janten dosa, keur di anjeunna urang bisa jadi bener Allah. "

Malah dina Perjanjian Old kami maca tina leresan ku iman. Duanana dina 1 Budalan 15: 6, Rum 4: 3 jeung Galata 3: 6 eta nyebutkeun ngeunaan Abram (= Abraham) kumaha anjeunna dipercaya Allah, kumaha ieu accounted ka anjeunna pikeun amal saleh. Dina ROM 3:21, 22, Paul nyebutkeun yen ayeuna teh bener Allah geus ngungkabkeun, keur hukum jeung para nabi tega saksi, komo amal saleh Alloh ngaliwatan iman ka Yesus Kristus pikeun sakabéh anu yakin. Simkuring ningali dina ayat ieu kumaha duanana hukum jeung nabi geus saméméhna diprediksi leresan ku iman ka Yesus Kristus. Kitab Suci masihan terang kami ngeunaan kumaha urang moal ukur jadi diyakinkeun ku iman ka Yesus Kristus, tapi ogé ngeunaan kumaha manéhna sorangan janten amal saleh kami! Yermia 23: 6 jeung Yermia 33:16 speaks Gusti bener urang. Paul nyebutkeun dina 1 Korinta 1:30

"Anjeunna boga anjeun Hatur keur nu aya di Kristus Yesus, saha geus nyieun Allah kami hikmah, amal saleh, sanctification na panebusan"

Ku kituna eta teh bener tina Yesus Kristus, hiji anu diitung jalma anu iman di anjeunna, nu ngajadikeun Rama ngumumkeun kami taqwa. Salaku urang baca ayeuna dina dua tulisan, ngeunaan Isa Al Masih, mung harepan urang, jadi teu Allah make lalaki di lurch nalika manéhna di taman Eden dosa ngalawan anjeunna, tur milih balik jalan sorangan. Kami geus maca ngeunaan rencana Allah kasalametan, ngirim na tercinta Putra, Yesus, sangkan mungkin pikeun lalaki mun boga hubungan damai ngadegkeun jeung manehna. Kungsi eta teu acan pikeun pupusna Yesus Kristus urang kurban na jadian (Rum 4: 23-25), sahingga urang tadi kabeh maot dosa urang, pupusna Yesus ngawangkong ngeunaan Yohanes 8:24.

Nutup pos ieu kalayan kieu proklamasi upeti ti Gusti jeung Jurusalamet Yesus Kristus.

"Sanajan anjeunna wujud Allah teu nganggap sarua jeung Allah sakumaha recompense tapi masihan dirina ku nganut budak anjeunna janten lalaki. Anjeunna kapanggih dina penampilan salaku manusa humbled dirina sarta jadi taat pati - malah maot dina kayu salib. Kituna Allah oge geus kacida Maha Agung ka Anjeunna sarta dibikeun ka Anjeunna ngaran di luhur unggal ngaran, éta di ngaran Yesus unggal dengkul kedah ruku, di sawarga jeung di bumi jeung di handapeun bumi, tur unggal basa ngaku Allah ngahargaan Rama yén Yesus Kristus nyaéta Pangeran "Pilipi 2:. 6-11.

Emma


Ditt stöd behövs

Stöd Apg29 genom att swisha in 29 kronor till 072 203 63 74.

Tack!


ANNONS:
Himlen TV7

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Senaste live på Youtube


Önskesångernas kväll med Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 29, fredag 23 juli 2021 kl. 18:55

Dagens bibelord

“Då sade Jesus: "Låt barnen komma till mig och hindra dem inte, för himmelriket tillhör sådana som de.” (Matthew 19:14)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också . Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!



Fadern, Sonen och den Helige Ande är ett

Dessa tre är ett

Bibeln är mycket tydlig. Fadern, Sonen och den helige Ande är tre - och dessa tre är ett!


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 23 juli 2021 14:12
Bed för helande till ande, kropp och själ.


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

Translate

↑ Upp