Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Leresan ku rahmat liwat iman ka Yesus Kristus

Lalaki teu bisa nyieun sorangan taqwa.

Meuntas dina batu di laut na sunrise a.

Nalika Alkitab nyebutkeun yen lalaki hiji diyakinkeun, eta hartina manehna geus ti Allah dinyatakeun taqwa, manéhna geus ngabukti tina dosa-Na ku judgment tumiba dina Yesus Kristus. Anjeunna anu justifies Allah nyalira.


Av Emma
söndag, 24 november 2019 15:05

Konsep leresan na bener do sagemblengna konsep sentral tina iman Kristen. Kecap menerkeun dina tarjamah Swedia tina Kitab Suci geus ditarjamahkeun tina téks Yunani aslina, "dikaíoo", kecap nu mangrupa kecap pagawéan nu hartosna mun jum'atan dibewarakeun batur polos. jalma nu geus ngabukti ti kasalahan manehna boga. Anjeun tiasa ngabandingkeun konsep lamun juri atawa hakim di pangadilan anu ngécéskeun sababaraha "teu kaliru".

Nalika Alkitab nyebutkeun yen lalaki hiji diyakinkeun, eta hartina manehna geus ti Allah dinyatakeun taqwa, manéhna geus ngabukti tina dosa-Na ku judgment tumiba dina Yesus Kristus. Anjeunna anu justifies Allah nyalira.

Lalaki teu bisa nyieun sorangan taqwa. Paul nyerat 2 Korinta 5:18, 19

"Sagala datang ti Allah, anu reconciled kami ka dirina ngaliwatan Kristus na masihan kami kamentrian of rekonsiliasi. Pikeun Alloh éta Kristus reconciling dunya pikeun dirina. Anjeunna, teu cacah dosa lalaki, sarta anjeunna geus komitmen pikeun urang firman rekonsiliasi ".

"Kabéh geus dosa jeung datangna pondok tina kamulyaan Allah, jeung aya diyakinkeun kalawan bébas geus earned eta ku rahmat-Na, sabab Kristus Yesus geus ditebus aranjeunna". Rum 3:23, 24

Hiji konsekuensi leresan ieu ku iman nyaeta urang boga hubungan damai sareng Allah.

"Ku sabab eta keur diyakinkeun ku iman, urang kudu karapihan sareng Allah ngaliwatan Gusti urang Yesus Kristus." Rum 5: 1

Éta wungkul kurnia anu datang ka hal leresan

"Tapi saprak urang nyaho lalaki nu teu diyakinkeun ku karya hukum tapi ngaliwatan iman ka Yesus Kristus, sanajan urang geus dipercaya Kristus Yesus, eta urang bisa jadi diyakinkeun ku iman ka Kristus teu ku observasi hukum. Pikeun ku karya hukum moal salah jadi diyakinkeun. "Galata 2:16

leresan ieu jelas tur valid ngaliwatan pupusna kurban Yesus kitu, perlu ditampi ku iman tina individu ngawula kasalametan / leresan keur dirina.

Aya sahingga euweuh per-otomatis-kasalametan. Perhatikeun kieu penting!

2 Korinta 5:20, 21 urang baca, "Ku kituna kami duta pikeun Kristus. Ieu Alloh ngajadikeun daya tarik na ngaliwatan urang. Simkuring ménta atas nama Kristus , jadi reconciled ka Allah. Anjeunna anu terang teu dosa, ku Allah geus di tempat urang dijieun janten dosa, keur di anjeunna urang bisa jadi bener Allah. "

Malah dina Perjanjian Old kami maca tina leresan ku iman. Duanana dina 1 Budalan 15: 6, Rum 4: 3 jeung Galata 3: 6 eta nyebutkeun ngeunaan Abram (= Abraham) kumaha anjeunna dipercaya Allah, kumaha ieu accounted ka anjeunna pikeun amal saleh. Dina ROM 3:21, 22, Paul nyebutkeun yen ayeuna teh bener Allah geus ngungkabkeun, keur hukum jeung para nabi tega saksi, komo amal saleh Alloh ngaliwatan iman ka Yesus Kristus pikeun sakabéh anu yakin. Simkuring ningali dina ayat ieu kumaha duanana hukum jeung nabi geus saméméhna diprediksi leresan ku iman ka Yesus Kristus. Kitab Suci masihan terang kami ngeunaan kumaha urang moal ukur jadi diyakinkeun ku iman ka Yesus Kristus, tapi ogé ngeunaan kumaha manéhna sorangan janten amal saleh kami! Yermia 23: 6 jeung Yermia 33:16 speaks Gusti bener urang. Paul nyebutkeun dina 1 Korinta 1:30

"Anjeunna boga anjeun Hatur keur nu aya di Kristus Yesus, saha geus nyieun Allah kami hikmah, amal saleh, sanctification na panebusan"

Ku kituna eta teh bener tina Yesus Kristus, hiji anu diitung jalma anu iman di anjeunna, nu ngajadikeun Rama ngumumkeun kami taqwa. Salaku urang baca ayeuna dina dua tulisan, ngeunaan Isa Al Masih, mung harepan urang, jadi teu Allah make lalaki di lurch nalika manéhna di taman Eden dosa ngalawan anjeunna, tur milih balik jalan sorangan. Kami geus maca ngeunaan rencana Allah kasalametan, ngirim na tercinta Putra, Yesus, sangkan mungkin pikeun lalaki mun boga hubungan damai ngadegkeun jeung manehna. Kungsi eta teu acan pikeun pupusna Yesus Kristus urang kurban na jadian (Rum 4: 23-25), sahingga urang tadi kabeh maot dosa urang, pupusna Yesus ngawangkong ngeunaan Yohanes 8:24.

Nutup pos ieu kalayan kieu proklamasi upeti ti Gusti jeung Jurusalamet Yesus Kristus.

"Sanajan anjeunna wujud Allah teu nganggap sarua jeung Allah sakumaha recompense tapi masihan dirina ku nganut budak anjeunna janten lalaki. Anjeunna kapanggih dina penampilan salaku manusa humbled dirina sarta jadi taat pati - malah maot dina kayu salib. Kituna Allah oge geus kacida Maha Agung ka Anjeunna sarta dibikeun ka Anjeunna ngaran di luhur unggal ngaran, éta di ngaran Yesus unggal dengkul kedah ruku, di sawarga jeung di bumi jeung di handapeun bumi, tur unggal basa ngaku Allah ngahargaan Rama yén Yesus Kristus nyaéta Pangeran "Pilipi 2:. 6-11.


Publicerades söndag, 24 november 2019 15:05:41 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Strandmöte med Christer Åberg - Apg29.nu


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 14 augusti 2020 18:34
Har akut huvudvärk och illamående hela dagen, troligen från artros i nacken. Jag blev helad en gång, tack Jesus och förebedjare !

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp