Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Nubuat: "Salaku pamilu di Israil, tapi henteu pamaréntah kabentuk deukeut datang tina Al Masih"

Kumaha kaayaan kiwari di Israél.

kliping koran ngeunaan Yitzhak Kaduri.

kliping koran ngeunaan Yitzhak Kaduri.

Éta kahiji kalina dina sajarah Israél nu eta geus bisa ngabentuk pamaréntah. Sajaba ti éta, gambar anu Israel kagungan dua pilihan taun ieu, tapi dipingpin ka pamaréntah.


Av Holger Nilsson
fredag, 13 december 2019 23:03

nubuat 40 taun heubeul

Aya nubuat 40-taun heubeul nu bisa kiwari jadi numbu ka kaayaan kiwari di Israél.

nubuat asalna tina Rabi Yitzhak Kaduri éta hiji lalaki Tempo poto anu luar biasa luhur. Henteu ngan alatan manéhna 108 taun nalika anjeunna pupus taun 2006.

Anjeunna hiji kacida esteemed, diajar jeung dipikacinta guruna pikeun loba Yahudi. Anu hal éta, éta méré angka alus jalma anu dituturkeun prosesi pamakaman nya éta dituturkeun ku ngeunaan 300.000 sarta Yerusalem ieu katutupan ku poster nu memproklamirkan duka keur telat Rabi Yitzhak Kaduri.

gaya hirup na kacida basajan. Anjeunna mukim hiji kahirupan kamiskinan, anjeunna ate saeutik, dikaitkeun jeung jarang spoke. Sanajan ieu, manéhna meunangkeun loba Ceuli rahayat, nalika anjeunna ngalaksanakeun hal.

nubuat dina

Anjeunna spoke jarang, tapi nalika manehna tumaros ieu ditulis handap naon cenah. 40 taun ka tukang, maranéhna ménta anjeunna kumaha Al Masih anu katingal dina politik praktis Israel, atawa katempo eta aya? jawaban nya éta pondok:

"Salaku pamilu di Israil, tapi henteu pamaréntah kabentuk deukeut datang ti Al Masih."

Kumaha kaayaan kiwari di Israél. Éta kahiji kalina dina sajarah Israél nu eta geus bisa ngabentuk pamaréntah. Sajaba ti éta, gambar anu Israel kagungan dua pilihan taun ieu, tapi dipingpin ka pamaréntah.

Ulah nganggap hina prophecies

Tangtu, sadaya prophecies nalungtik tapi maranéhna teu matak hina, éta nyebutkeun ayat pondok ieu:

"Ulah nganggap hina prophecies". 1 Th. 5:20.

Bener waktos sadar yen Isa tiasa datangna iraha wae! Urang teu kaci jempé dina nubuat luar biasa ieu. Kiwari éta rada tanggung jawab jalma nu maos pesen tina cara diréaksikeun.

Loba bakal nampik ieu sareng membela diri ngalawan eta. Sadaya sorts alesan ngalawan ieu pasti bakal datang.

Nagara ieu aya di wewengkon ieu di Kristen Swedia kurangna agung pamahaman ti Tangtu prophetic sahiji acara di leungeun, naha teu ngobrol ngeunaan Yesus mulang.

Hamba jahat

Yesus diprediksi yen loba gantina boga sikap négatip arah pesen tina balik Yesus jeung percaya yén ieu moal bisa lumangsung ayeuna. Ieu serius pikeun Yesus nelepon hiji hamba sapertos jahat!

"Tapi lamun hamba anu geus jahat sarta nyebutkeun ka dirina, master abdi nyangsang". Matt. 24:48.

Di dieu anjeun bisa coba diri dina hubungan ieu kecap Yesus lamun éta naon nyebutkeun Yesus, hiji hamba jahat.

Teu hakim

Teu urang nu ngaku yen tanpa Yesus. Ieu henteu ditulis pikeun ngahukum hamba TUHAN tanpa sakali deui cinta nyobian dibawa ka tanggungjawab jeung restraint.

Anjeun teu disimpen atanapi hirup hiji hirup palsu, ngarasa Luncat ka meunang di kabaran ku urang sangkan conversed dina. Eta ayeuna teu nyorong on nyandak léngkah decisive, éta salawasna tiasa telat!


Publicerades fredag, 13 december 2019 23:03:30 +0100 i kategorin Gästblogg och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Anden över Jesus


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 30 maj 2020 22:24
Jesus. Du vet

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp