Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Prophesied John Paul Jackson of coronavirus sarta pandemic global?

Simkuring sababaraha taun ka kaliwat pikeun manggihan hal nu sarupa jeung naon we nu ngalaman ayeuna. 

Garéja Mormon.

aréa Salt Lake di Amérika Serikat ngalaman dinten sejen, hiji gempa di 5.7 skala Richter. Ieu narima Malaikat linggih dina hateup Garéja Mormon mun leungit teh tarompet tina leungeun-Na.

Keur naon urang aya ngalaman kiwari, paves cara pikeun Dajjal pamingpin. Sumuhun, anjeun tiasa ngarasakeun seriousness waktu, sarta asa kawas kami bener aya kiwari, dina waktos éta nalika Yesus bakal pisan geura-giru jadi deui.


Av Mikael Walfridsson
fredag, 27 mars 2020 19:50

lindu

aréa Salt Lake di Amérika Serikat ngalaman dinten sejen, hiji gempa di 5.7 skala Richter. Ieu narima Malaikat linggih dina hateup Garéja Mormon mun leungit teh tarompet tina leungeun-Na. Ieu ampir gambar prophetic naon urang aya ngalaman ayeuna, dimana urang ngalaman ngocok tanpa sarua. Sagalana nu bisa shaken bakal shaken, sarta sagala rupa nu teu diwangun kana Gusti bakal tumiba ka taneuh. Sistem pulitik, agama jeung ékonomi urang nyaho geus rék tungtung. Dina waktu anu singget urang manggihan yén kaluar tina gelap jeung rusuh, a Satanic sarta sistem anti Christian yén Gusti tungtungna bakal megatkeun sarta dibawa ka naught. Babul bakal pamustunganana jadi keok jeung kaadilan Gusti urang bakal lumaku.

panik global

Simkuring sababaraha taun ka kaliwat pikeun manggihan hal nu sarupa jeung naon we nu ngalaman ayeuna. Di sagigireun kabéh karakter waktos urang geus kungsi saméméh, jadi kudu coronavirus rocked dunya urang di cara urang pernah panginten mungkin. Dina waktu kurang ti tilu bulan, dunya geus robah, gancang sarta tanpa peringatan. Milyaran jalma anu kapangaruhan ku kaayaan, jeung anjeun estu tiasa ngobrol ngeunaan hiji pandemic global, sarta situasi panicky anu ngahontal unggal buana. Di Italia nyalira ditelasan ampir 1.000 jalma dina hiji poé. Hal paling frightening nyaeta mana teu saurang ogé weruh kumaha lila éta bakal neruskeun, atawa nalika dunya janten rada normal deui.

Dajjal nonjol

Som jag har skrivit tidigare, så ger det oss en förståelse för det globala kaos som kommer råda efter själva uppryckandet - en oväntad händelse, globala åtgärder och en stark global regering. Det vi upplever nu, bäddar för antikrist framträdande. Ja, man kan känna allvaret i tiden, och det känns som att vi verkligen är där nu, i den tid, då Jesus mycket snart kommer tillbaka.

Är coronaviruset förutsett

Det är Michael Snyder, som har hört en profetia från John Paul Jackson, en broder som nu är hemma hos Herren. John profeterade om ”en andra” pandemi som skulle komma, men det är oklart om det är just denna som är den andra. Jackson hade profeterat följande:

”Herren sa till mig att det skulle komma en pandemi, men den första kommer visa sig vara liten men ändå fruktansvärd. Men den andra som kommer blir allvarlig”

Simkuring geus pernah ngalaman virus dahsyat Ebola jeung flu burung, tapi maranéhna geus mangkaning geus dugi dibandingkeun ieu. virus Corona boga keur sababaraha alesan tétéla jadi pisan serius sarta nyebarkeun sieun dina cara kami geus teu katempo sateuacan.

balik deui Gusti urang

Jag tror att vi lever i den tid där vi kan förvänta Herrens återkomst. Jag tror att vi lever i den tid, då Jesus har vänt ögon mot sina utvalda och älskade. Jag tror att vi lever i den tid, då allvaret, nöden och förståelsen för det mörker som är på väg in över jorden, aldrig har varit mer påtaglig. Genom tidens tecken ska vi känna till och vara förtrolig med tiden för Herrens komma. Vad upplever du när du ser ut över världen, och vad säger dig dessa tecken som vi inte längre kan avfärda som något tillfälligt eller slumpmässigt? Jag hör och ser ett mycket snarligt uppryckande och hemfärd till vårt himmelska hem. Kom snart, älskade Herre!

Maranatha!


Källa:

Charisma Magazine

Angel Moroni’s Trumpet Falls in Salt Lake Earthquake | LDS Living


Publicerades fredag, 27 mars 2020 19:50:34 +0100 i kategorin Gästblogg och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 26 september 2020 15:02
Be så att jag inte får huvudvärk ev migrän med dubbelsende och ögonflimmer

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp