Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Salvation

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

The da'wah Rodney Howard-Browne bisa dihukum panjara pikeun kejahatan ngalawan hukum Corona

Resiko keur dihukum nepi ka 60 poé di panjara sarta denda $ 500.

Rodney Howard-Browne.

Gambar: Poé.

Rodney Howard-Browne teh mentri mimitina di Amérika Serikat dina résiko tina gugatan pikeun kejahatan ngalawan Corona Act.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 31 mars 2020 23:56

hukum palanggaran Corona

Rodney Howard-Browne ieu pangalusna dipikawanoh salaku da'wah anu ngawasa nu disebut revival ketawa di Swedia dina taun 1990-an resiko keur dihukum nepi ka 60 poé di jail tur fined $ 500 pikeun ngabogaan rapat dikelompokeun dina garéja-Na jeung ratusan datang dina dua kali béda, sanajan pangawasa 'larangan Corona on kumpulan kalawan leuwih ti sapuluh urang.

pendeta munggaran anu gugatan resiko keur kejahatan ngalawan Corona Act

garéja Rodney Howard-Browne urang disebut The River teu hijina garéja di Amérika Serikat jeung defy penguasa ku nyusun rapat jeung loba loba ilubiung jeung teu betah ngaliwatan online sakumaha jamaah lianna. Tapi Rodney Howard-Browne teh mentri mimitina di Amérika Serikat anu gugatan resiko keur kejahatan ngalawan Corona Act .

laporan nempokeun A AS nu salah dina sapuluh Amerika nyebutkeun yen jamaah maranéhanana baris nuluykeun ngagungkeun jasa Minggu sakumaha biasa di gereja, sanajan larangan penguasa 'dina kumpulan kalawan leuwih ti sapuluh urang.


Publicerades tisdag, 31 mars 2020 23:56:09 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Strandmöte med Christer Åberg - Apg29.nu


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 14 augusti 2020 18:34
Har akut huvudvärk och illamående hela dagen, troligen från artros i nacken. Jag blev helad en gång, tack Jesus och förebedjare !

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp