Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Lamun terang ari kurnia Allah mah

Loba jalma kiwari hirup dina total jahiliah ngeunaan Allah sareng hirup anu Anjeunna nawaran.

Hiji awéwé sarta Yesus Obrolan ku ogé hiji.

Lamun anjeun nempatkeun trust anjeun ka Yesus, anjeun bakal anak Allah. Roh Allah draws kana haté anjeun sarta anjeun ngeusi cinta Allah. Yesus dibandingkeun eta cai hirup.


Av David Billström
onsdag, 22 januari 2020 11:58

Yesus diuk di ogé tina cai, sarta ngawangkong kalayan hiji awewe.

"Diwaler Yesus nyarios ka dirina: Lamun terang ari kurnia Allah sarta anu éta anu saith mun thee, Pasihan abdi nginum, 'Anjeun bakal ditaros anjeunna, sarta anjeunna bakal geus dibikeun anjeun cai hirup." Jn. 4:10

Loba jalma kiwari hirup dina total jahiliah ngeunaan Allah sareng hirup anu Anjeunna nawaran. Lajeng aya jalma anu mikir maranéhna terang naon éta ngeunaan kasarna, tapi nu geus mangrupa delusion dihasilkeun nyalira.

Pikeun manggihan tawaran Allah ka unggal jalma nu peryogi giliran Alkitab. Nalika Alkitab nyebutkeun, anjeun hanjakalna bakal loba rarasaan kawas "boring tur sepa buku". Sanajan ieu téh fallacy a.

Naon eta ngeunaan lajeng?

Asih Gusti geus wangsit keur urang ku Putra Allah, Isa nyandak pinalti dosa urang dina kayu salib. Allah nyandak inisiatif jeung nawiskeun urang panghampura dosa. Urang bisa boga nurani bersih. Gusti hayang mastikeun cinta-Na pikeun urang lamun urang milih percaya ka Yesus.

Lamun anjeun nempatkeun trust anjeun ka Yesus, anjeun bakal anak Allah. Roh Allah draws kana haté anjeun sarta anjeun ngeusi cinta Allah. Yesus dibandingkeun eta cai hirup.

Wanoja saha Yesus spoke kalawan pamikiran anu anjeunna dimaksudkan cai biasa. Manéhna moal malah ari kurnia Allah sarta anu ieu anu spoke ka dirina.

"Diwaler Yesus nyarios ka dirina: Dulur anu inuman tina cai ieu bakal halabhab deui Tapi sakur inuman cai kuring masihan anjeunna bakal pernah haus Tanpa cai anu kuring wajib masihan anjeunna bakal jadi di anjeunna sumber.. cai welling nepi ka hirup langgeng. " Jn. 4: 13-14

Kecap dina Kitab Suci anu ditulis ku urang, tapi aranjeunna kecap nu diideuan ku Allah. awéwé nu teu di hareup, tapi engké, anu diajak ngobrol nya. Lamun anjeun butuh bagian tina Alkitab, ngarti yén mun anjeun nyandak bagian tina firman Alloh, langit jeung bumi. Jeung tawaran bisi ieu téh nu bisa boga sumber dina anjeun. Hiji sumber anu ngalakukeun ogé kungsi ngalir garing. Lajeng anjeun teu kasampak leuwih dieu na leuwih dinya. Anjeun lajeng boga kado ti hirup aya dina anjeun. Roh Allah hayang Huni di anjeun. Anjeunna hayang mantuan anjeun hirup kahirupan Kristen. Ieu alus pisan. Hiji kado hirup, karapihan, cinta jeung kabagjaan. Kabéh kusabab naon geus dipigawé Yesus keur urang ngaliwatan maot na jadian nya. Ieu sobat, éta outclasses pegat dunya ieu cisterns. Dosa leungiteun banding na nalika anjeun meunang secukupnya ari kurnia Allah.

Kumaha carana nampa kado Allah?

"Diwaler Yesus nyarios ka dirina: Lamun terang ari kurnia Allah sarta anu éta anu saith mun thee, Pasihan abdi nginum, 'Anjeun bakal ditaros anjeunna, sarta anjeunna bakal geus dibikeun anjeun cai hirup." Jn. 4:10

"... mangka anjeun bakal ditaros anjeunna, '- Pesanggrahan jeung Isa caina tinggal

"... jeung manehna bakal dibikeun anjeun cai hirup." - Isa mere hirup, mun anjeun nanya ka anjeunna.

Anjeun teu ngartos leres sagalana, tapi anjeun bisa aman terang yen Allah ngan mere hadiah alus. Candak catetan hirup cai kiwari. Ieu purifies Anjeun tur mere kakuatan anyar jeung kahirupan. Buka Alkitab na maca leuwih lengkep tentang kahirupan seru jeung Yesus.

Alhamdulilah Anjeun


Publicerades onsdag, 22 januari 2020 11:58:08 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 31 oktober 2020 11:22
Jesus befria en person från det mörker den befinner sig i. Inget är omöjligt för dig.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp