Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Batur anu listens jeung biruang

Kuring bakal mikir panutan lami abdi Kristus anu aya dina mangsa taun mimiti kuring salaku Kristen. Aranjeunna masihan abdi nasehat sarta kanyamanan, tapi ogé reprimanded.

Hiji awéwé anu listens.

Dina Skellefteå kuring nempo loba jalma ngora datang ka iman jeung urang sacara harfiah cicing di Garéja. roh Allah seemed greatly sarta Kami bersyukur eta salaku Christian ngora kungsi ngalaman ieu. Bersyukur kana ieu founding spiritual na ibu anu listened tur dibabawa kuring.


Av Andy Svensson
tisdag, 26 november 2019 15:19

Kuring bakal mikir panutan lami abdi Kristus anu aya dina mangsa taun mimiti kuring salaku Kristen. Aranjeunna masihan abdi nasehat sarta kanyamanan, tapi ogé reprimanded.

Sababaraha anjeun terang kuring cicing di Swédia kalér pikeun 23 taun hirup kuring. Usum éta wonderfully geulis jeung teuing salju nu ayeuna lacks di gnällbältet mana Gusti kuring dibawa Hormat.

Bönetanten

Dina Skellefteå dimana kuring cicing 1991-1994 mins sangkan kuring bönetanten Anna-Maja, manéhna seemed teu jadi loba jeung teu nyieun noise badag di garéja Pentecostal mana kuring ieu berpungsi. Manehna kungsi kontak sareng langit tur terang naon kakawasaan doa bisa ngalengkepan.

Sering mah di Anna-Maja na nya, kuring ngarasa reassured. Kuring bébéja kuring ngora gangguan cinta for kudu nya jeung manehna nanya kuring.

Simkuring ménta Skelleftea jeung kasalametan jalma ngora urang. Kuring diajar Persib di shalat, buah biruang. Salawasna sangkan ngado'a babarengan nalika aranjeunna sumping ka Anna-Maja.

Sven

Kusabab kuring cicing hareup panto ka Sven anu éta urut pendeta Finlandia sarta Anjeunna nyandak perawatan asih tina pamajikan gering na, tapi imah maranéhanana sok kabuka pikeun saurang nonoman anu dipikacinta Yesus Kristus.

Dina Skellefteå Kuring kungsi narima founding spiritual na ibu anu dirojong kuring jeung ngado'a pikeun kuring.

Bridget sarta Martin

Saterusna kuring meunang mawa Bridget sarta Martin anu ogé ngado'a pikeun kuring sarta anointed kuring jeung minyak nu gaduh mobil, enya maranéhna teu boga minyak masak pikeun malur kuring.

Dina Skellefteå kuring nempo loba jalma ngora datang ka iman jeung urang sacara harfiah cicing di Garéja. roh Allah seemed greatly sarta Kami bersyukur eta salaku Christian ngora kungsi ngalaman ieu. Bersyukur kana ieu founding spiritual na ibu anu listened tur dibabawa kuring.

Hésé kiwari pikeun manggihan Kristen keur kapercayaan

Dinten saha deui atuh anu teuas pikeun manggihan Kristen keur kapercayaan tur neneda babarengan, hanjakalna. Pananjung batur anu bakal ngadangukeun na berries leuwih hese kiwari pikeun manggihan. Urang kudu diajar ngadangukeun silih tur tega karana Éta burdens.

Abdi sanes penulis pangalusna, tapi nulis tina kalemahan kuring tur nyeri. kakuatan kuring tur ngahargaan Yesus Kristus nyaeta Jurusalamet abdi jeung harepan.

Live salaku

Abdi hoyong hirup kawas Anna-Maja anu tuh fuss badag, tapi manehna terang naon dua leungeun sholat bisa ngalengkepan Karajaan Allah. cinta na muka imah Sven urang éta hal kuring kungsi apal. Bridget sarta Martin anu cahayana keur Kristus.


Publicerades tisdag, 26 november 2019 15:19:22 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 6 april 2020 16:30
Bed för B. ! Anstiftare eller medhjälpare till förskingring, förtal m.m. Polisanställd sa, "Polisen måste få veta allt". Tack för förböner

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp