Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

mom mah geus nyangkut

buku endah Stefan Hallman urang!

Kuring nganjurkeun "mom abdi geus stung" ku Stefan Hallman. Ieu mangrupakeun kasaksian agung naon Isa tiasa ngalakukeun pikeun manusa.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag, 21 september 2019 01:40

"Ibu tos nyangkut" téh kumaha Stefan tumuwuh nepi di alcoholics kalawan loba tarung, eusian, narajang sarta nalika Yesus disimpen anjeunna.

Ieu mangrupakeun buku anu pohara kuat anu moal ninggalkeun saha acuh.

Ti eusi

Apan di imah, mimiti ku indung lumpat jauh ti imah. Manehna ngajak beus ka handap ka kota nginum. Ieu sangkan ngadawuh: ". Mum geus nyangkut"

Kuring hated pamadegan kecap. Kuring terang naon eta dimaksudkan nalika Pa sumping imah ... mémori tina pamandangan katurunan, jeung cries nekat sahiji indung, nalika manehna iklas dina sudut nersparkad sarta beulah.

Mun Pa sumping imah jeung mom mah dicium alkohol sahenteuna, manéhna indit berserk.

Sagalana bakal ngamimitian lamun kuring meunang ngarep ti sakola. Lajeng Kuring ngarasa katuhu dina kuring ngeunaan mom mah nyandak bir a. Kuring éta salaku peka dinya aya salaku knarkhund a. Mun manehna kungsi ngan dicokot sababaraha sips dipaké I tumaros atoh.

Pa éta sami, anjeunna sensed hal éta amiss geuwat, sarta geura-giru mimiti naraka deui.

Kuring teu wani balik, Kuring ngarasa yén kuring kungsi ngajaga mom mah jeung tilu ilaing mah ngora.

Ayeuna mimiti bentang Iblis. Anjeunna bisa Clap! Keur dirina sareng fist katutup katuhu dina nyanghareupan sakumaha getih spurted tina irung nya, manéhna indit ka lanté kalayan kacilakaan sarta anjeunna dimimitian najong nya.

Endah kasaksian tina naon tiasa ngalakukeun Yesus

Kuring nganjurkeun "mom abdi geus stung" ku Stefan Hallman. Ieu mangrupakeun kasaksian agung naon Isa tiasa ngalakukeun pikeun manusa.

Geus diantara hal séjén geus serialized dina koran Christian sobat The imah urang.

Buku oge cocog sakumaha evangelisationsbok a.


Publicerades lördag, 21 september 2019 01:40:49 +0200 i kategorin Böcker och i ämnena:


0 kommentarer


Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 10 december 2019 19:54
Be att allt ändrar sig till det positiva innan fredag. Vi vill ha ett annat besked som gör oss glada. Amen.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp