Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Antara 100 000 sarta 240 000 maotna di Amérika Serikat?

Tapi Cina boga kirang korban?

Kuring teu ngarti eta.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag 1 april 2020 01:10

Aftonbladet nyerat:

tungtunan AS pikeun distancing sosial dugi 30 April.
Dr Deborah Birx nyebutkeun éta konferensi pers White House on sabaraha urang bisa maot dina wabah coronavirus di Amérika Serikat.
baki digambar up némbongkeun yén euweuh larangan bakal jadi antara 1,5 jeung 2,2 juta jalma maot.
Kalawan larangan ngawangkong ngeunaan antara 100 000 sarta 240 000 maotna.

Jujur, abdi teu ngartos eta. Cina boga leuwih jalma ti Amérika Serikat, acan kirang korban?


Publicerades onsdag 1 april 2020 01:10:40 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Bibeln säger att Jesus är Gud


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 28 september 2020 11:47
Bed för min chef som är så stressad att hon drabbats av håravfall

Senaste kommentarer

Tommy.: Skrivklåda

Tommy.: Den eviga elden

Ann: Skrivklåda

Tomas N: Den eviga elden

Mikael W: Skrivklåda

Tommy.: Skrivklåda

Mikael W: Skrivklåda

Tommy.: Skrivklåda

Ann: Skrivklåda

Tommy.: Skrivklåda

Israelvänlig : Islams Antikrist

Tommy.: Islams Antikrist

Israelvänlig : Islams Antikrist

Tommy.: Islams Antikrist

Israelvänlig : Islams Antikrist

Tommy.: Skrivklåda

Ann: Skrivklåda

Mikael W: Skrivklåda

Ann: Skrivklåda

Mikael W: Skrivklåda


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp