Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Jalma nu disimpen di kali Corona

15000 jalma disimpen dina rapat online.

Life.Church Online. 

Internét Broadcasting. Gambar: Liife.Church.

Tapi kusabab coronavirus nu teu bisa dikumpulkeun di jalan biasa. Gantina, nu rapat di Internet.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag, 30 mars 2020 19:48

Normal sabtu minggu 1000 disimpen

Baca on Sverigebönens newsletter mun Craig Groeschels garéja Life.Church di Amérika Serikat, nya éta sacara normal ngeunaan 35.000 urang di rapat unggal sabtu minggu.

Lajeng biasana jadi tentang 1000 urang disimpen.

Rapat Internet alatan Corona: 15.000 disimpen

Tapi kusabab coronavirus nu teu bisa dikumpulkeun ku cara ieu. Gantina, nu rapat di Internet.

Ayeuna rapat garéja sami mangsa sabtu minggu ka 195.000 pengikut na 15.000 narima Yesus tur meunang disimpen!


Publicerades måndag, 30 mars 2020 19:48:29 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöte med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 7 augusti 2020 23:58
Be för vårt äktenskap och min man om frälsning sinnesändring och tro

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp