Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Lalaki anu indit ka Gasibu

Di sawarga, aya consolation. Ieu mangrupakeun tempat solace na refreshment. Tapi apan mangrupakeun tempat siksa.

Naraka.

Inget pikeun salawasna inget yen Anjeun milih teu disimpen na mungkir Yesus. Ieu meureun kanyeri nu nyosok jero awon sadia di naraka.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag 7 oktober 2019 18:09

duit lalaki euyeub urang teu bisa ngahemat anjeunna. Duit teu bisa nyalametkeun anjeun ka sawarga. Anjeun teu bisa meuli anjeun kasalametan. Mustahil.

Lukas 16:19 Aya hiji jelema beunghar anu dipakena dina linen wungu jeung rupa jeung cicing unggal poe kabagjaan tur hajatan.

Lalaki euyeub cicing hiji hirup seneng. Anjeunna mukim jadi loba jalma hirup kiwari.

Aranjeunna hirup keur momen jeung teu pikir nu aya hiji kalanggengan iraha wae bisa maksakeun.

Dina kabagjaan sarta perayaan

lalaki ieu teu bagja. Anjeunna mukim di "kabagjaan" jeung "pihak" unggal poé. Jalma anu leumpang dina kahirupan tanpa Allah jeung Yesus teu jadi bagja jeung sedih.

Éta bisa mibanda kabagjaan tur kahirupan maranéhanana tiasa salametan hiji. Kana kabagjaan tur hirup teu satuju kana kalanggengan téh ngarupakeun matéri béda. Tapi maranéhna bisa ngarasa yen momen anu bahagia.

Naha anjeun perlu Yesus

Baheula, hiji bisa disebutkeun yen urang kudu bogoh ka jadi senang. Atawa éta maranéhna diperlukeun Yesus janten senang.

Tapi ieu teu naha anjeun perlu Yesus. Urang nempo yén jalma di dunya tiasa senang tur galumbira.

Lalaki euyeub conto éta. Ku kituna éta teu naha anjeun perlu Yesus.

Alesan naha anjeun perlu Yesus éta tanpa Yesus anjeun irretrievably leungit ka naraka langgeng.

Anjeun leungit tanpa Yesus. Bisa disimpen anjeun kudu narima Yesus. Satuluyna anjeun bakal disimpen na sagala dosa anjeun dihampura.

Leres kabagjaan tur kabagjaan

Sakali anjeun tos nampi Isa sarta meunang disimpen jadi anjeun bisa meunang kabagjaan tur kabagjaan Na. kabagjaan ieu sareng kabagjaan loba deeper ti naon tadi méméh.

Sateuacan anjeun kagungan pelesir duniawi, tapi ayeuna anjeun meunang ngalaman kabagjaan leres tur asli ti Allah.

Tapi kabagjaan nu teu maksud. Dina nawar teh. Tujuan mangrupakeun nu perlu disimpen ti lalaki hopelessly leungit.

Alesan naha anjeun perlu Yesus éta tanpa Yesus anjeun irretrievably leungit ka naraka langgeng.

Anjeun teu bisa meuli anjeun kasalametan

Anjeun atawa ulah kudu Yesus janten euyeub. Lalaki euyeub éta geus beunghar. Anjeun peryogi Yesus bisa disimpen.

duit lalaki euyeub urang teu bisa ngahemat anjeunna. Duit teu bisa nyalametkeun anjeun ka sawarga. Anjeun teu bisa meuli anjeun kasalametan. Mustahil.

Anjeun atawa bisa nyandak sareng anjeun duit Anjeun nalika éta waktu pikeun anjeun maot sarta ninggalkeun dunya ieu.

masarakat

Anjeun atawa ulah kudu bogoh ka meunang ukhuwah teh. Lalaki euyeub tadi geus komuni kalayan pihak maranéhna. Anjeunna kagungan loba babaturan na kenalan.

Taya, nu peryogi Yesus bisa disimpen.

masarakat

Lajeng anjeun meunang dina ukhuwah nawar jeung babaturan anyar. Sugan ieu komunitas sababaraha kali hadé tur babaturan ti karajaan kagungan sateuacan. Éta bisa kakarék geus babaturan kalawan anjeunna keur celebrations dikelompokeun?

Pangpentingna sadaya nyaeta nu meunang sareng Allah sawaktos Anjeun nampa Yesus!

baju nice

Atawa éta pikeun meunangkeun baju nice nu peryogi Yesus. Lalaki euyeub kagungan sakabeh ieu sateuacan.

Baju éta teu tanda yen anjeunna disimpen pikeun kalanggengan, moal kabeungharan boh, atawa kabagjaan sarta pihak sarta babaturanana.

Tanda yen anjeun disimpen pikeun kalanggengan, sarta dina jalan ka sawarga téh nu geus narima Yesus jeung nu ngaran anjeun ditulis dina Kitab Kahirupan di sawarga!

Lukas 16:20 Tapi di Gerbang na iklas hiji lalaki goréng ngaranna Lasarus, ditutupan ku sores.

Nalika gerbang lalaki euyeub urang iklas hiji lalaki goréng ngaranna Lasarus.

Yesus depicts hiji acara nyata

carita Yesus tina lalaki euyeub tur Lasarus teu pasemon a. Bener kajadian.

Ngaran Yesus pernah di misil, tapi nyebut kieu Yesus, Lasarus ku ngaran. Ieu kusabab Yesus depicts hiji acara nyata.

Gering jeung luar

Éta signifikan yen Lasarus iklas di gerbang lalaki euyeub urang. Anjeunna teu sanajan teu ngalebetkeun. Anjeunna ngalarang. Anjeunna teu milik éta. Anjeunna di luar!

Lasarus éta pinuh ku sores. Kontras jeung jelema beunghar. Anjeunna pinuh ku kaséhatan.

Sanajan anjeunna pinuh ku kaséhatan, anjeunna teu disimpen na disimpen. Anjeunna leungit.

The poorest dua ieu nya bener realm nu. Saacanna sawarga, anjeunna miskin pisan kusabab manéhna iman Ibrahim.

Naha anjeun perlu Yesus

Tujuan nu kudu Yesus teu utamana pikeun mibanda kaséhatan. Tanpa Tujuan mangrupakeun pikeun anjeun disimpen!

Keur anjeun gaduh teu bogoh, teras anjeun irretrievably leungit ka naraka langgeng.

Sanajan éta lalaki euyeub kagungan eta jadi alus, anjeunna irretrievably leungit.

Aya kaséhatan Yesus

Tapi kalayan Yesus, anjeun bisa meunangkeun kaséhatan. Aya kaséhatan di ngaranna. Aya anu penyembuhan ngaliwatan tatu-Na.

Tapi naon eta mantuan Anjeun upami Anjeun gaduh kaséhatan sagala, tapi teu bogoh? Anjeun leungit, sarta ieu aya yén lalaki euyeub éta!

Loba euyeub kirang

"Lalaki Miskin" - anjeunna sabalikna karajaan. Loba nu beunghar barang ieu dunya, tapi aranjeunna kirang pikeun langit.

The poorest dua ieu nya bener realm nu. Saacanna sawarga, anjeunna miskin pisan kusabab manéhna iman Ibrahim.

iman Abraham urang

Lalaki goréng éta euyeub arah sawarga, manéhna iman Ibrahim.

Loba mibanda Abraham urang iman kiwari. Aranjeunna percaya ka Yesus tur nu disimpen. Aranjeunna euyeub pikeun langit tur bakal hiji poe aya.

Tapi nu beunghar nu boga iman henteu euyeub arah langit, sarta maranéhna ogé moal balik aya.

Anjeun nampi Isa didieu di bumi

Ieu naha hal anu penting nu didieu di fana ieu narima Yesus tur disimpen. Kusabab éta telat.

Ieu di dieu di bumi anjeun nampi Isa sarta disimpen. Saatos Anjeun maot, anjeun teu nampa Yesus.

Saatos Anjeun maot, euweuh kasempetan pikeun anjeun kuciwa sarta tobat ka Yesus.

Anjeun teu nyaho lamun éta waktu ka maot

Anjeun teu nyaho lamun éta waktu pikeun anjeun maot. Kituna, anjeun kudu narima Yesus ayeuna bari aya waktos.

Kusabab éta telat.

21 Anjeunna longed dahar eusian nya ku naon murag tina tabél lalaki euyeub urang. Sumuhun, anjing sumping na licked sores Na.

Sugan ieu malah jadi yén anjing nyokot kauntungan tina Lasarus. Maranehna meunang dahareun sarta tambahan "dahareun" saeutik lamun aranjeunna licked tatu-Na.

Ditanya teu pira

Lalaki goréng éta terus lapar. Anjeunna merlukeun nekat dahareun. Dina kerentanan manéhna iklas aya ngimpi ngeunaan dahareun.

Tapi anjeunna teu menta loba. Anjeunna longed ngan sanggeus meunang crumbs, sedengkeun frill smeared beunghar kaayaanana.

Ku kituna éta kalayan barudak Allah. Aranjeunna ulah menta jadi loba. Aranjeunna senang jeung naon dipibanda. Tapi éta lalaki goréng tadi malah aya salaku manéhna kudu geus miboga.

Goréng jeung gering

Anjeunna iklas aya dina doorway, miskin, gering jeung henteu resep, tur ngimpi tina dahareun dina tabel di jero.

Taya, anjeunna teu impian ngeunaan dahareun dina tabel, tapi tina crumbs handapeun méja. Tapi sanajan teu crumbs ieu manéhna eureun sorangan.

goréng nu diperlukeun perhatian médis, tapi sagala perawatan manehna narima éta yén anjing licked sores Na.

Garapan luar gerbang

Sugan ieu malah jadi yén anjing nyokot kauntungan tina Lasarus. Maranehna meunang dahareun sarta tambahan "dahareun" saeutik lamun aranjeunna licked tatu-Na.

anjing éta di antarana nu panghandapna anjeun tiasa ngabayangkeun di Israel, tapi éta ku ieu nu miskin socialized kalawan.

Duanana anjing jeung goréng éta di luar gerbang.

Alloh ningali Lasarus

Nu beunghar teu ningali Lasarus, tapi aya salah sahiji anu ningal anjeunna jeung ieu Allah.

Alloh ningali iman sarta percaya-Na. goréng nu teu bisa ngandelkeun harta di dunya.

Hijina jalma bisa anjeunna percanten di Allah sawarga. Sarta eta ieu nu mere kabeungharan leres.

Lasarus kungsi diagem ku Ibrahim, sarta geura-giru manehna bakal boga leumpang jalan tina emas.

The malaikat pangawal imah disimpen

Lukas 16:22 Jadi lalaki goréng maot na ieu dibawa ku malaikat janten kalawan Abraham. Komo lalaki euyeub ogé pupus sarta dikurebkeun.

The Lasarus goréng maot. Tapi hal endah kajadian. Malaikat sumping tur ngagaduhan anjeunna.

Para malaikat dibawa anjeunna janten kalawan Abraham. Anjeunna dikawal ku malaikat!

Nalika éta waktu ka maot pikeun maranéhanana anu percanten ka Yesus, teras malaikat jeung pangawal anjeunna ngarep ka sawarga. Pikeun sawarga dimana Yesus nyaeta aranjeunna geus dipercaya tur dipercanten di.

Anjeun teu lebet ka sawarga nyalira. The malaikat pangawal anjeun!

Karajaan (ofrälste) sumping lempeng ka naraka

Lalaki euyeub ogé pupus sarta dikurebkeun

Tapi ieu mah jeung lalaki beunghar. Nalika anjeunna pupus, jadi aya no malaikat sumping tur ngagaduhan anjeunna.

Eta nyebutkeun wungkul yén manéhna maot sarta dimakamkan. Taya utusan sawarga. Lajeng dina ayat salajengna, urang tingali yen anjeunna di naraka.

Aya malah moal sagala setan anu ngabawa. Tapi sanggeus anjeunna pupus, jadi manehna kapanggih dirina katuhu kana naraka.

Anjeunna kagungan henteu ngiringan, tapi anjeunna sumping ka naraka langsung.

Ieu di bumi mutuskeun 

Naon béda jeung hasilna. Tur éta didieu di bumi mutuskeun mana janten di kalanggengan.

Gaduh kalanggengan geus datangna di, teras éta telat keur anjeun mutuskeun. Ieu di dieu di bumi mutuskeun lamun bade ka sawarga atanapi henteu.

Sakali anjeun maot, teras teu tungtungna. Anjeun bakal hirup dina dina kaayaan spiritual na sadar.

Urang tingali ieu hususna di carita Yesus tina lalaki euyeub tur Lasarus.

ayana sadar

ayana sadar

Lasarus maot, tapi anjeunna dicandak ku malaikat ka Ibrahim. Di eta tempat aya hiji ayana sadar.

Dina cara nu sarua éta mun anjeun maot. Lamun milik Yesus, mangka anjeun bakal dibawa ku malaikat ka sawarga mana Yesus nyaeta.

Na dimana anjeun bakal hirup dina ayana sadar kalayan Yesus.

Jalma anu maot tanpa iman ka Yesus bakal balik ka naraka, tempat aranjeunna bakal hirup dina ayana sadar salawasna.

Tänk dig att veta i all evighet att man försatte chansen att ta emot Jesus och bli frälst.

Det måste vara fruktansvärt.

Tänk att alltid minnas att man valde att i inte bli frälst och förneka Jesus. Det är nog den värsta plågan som finns i helvetet.

Helvetet är inte overksamt

Luk 16:23 När han plågades i helvetet, lyfte han blicken och fick se Abraham långt borta och Lasarus hos honom.

Den rike mannen befann sig i helvetet. Han hade gått förlorad.

Helvetet är inte overksamt

Det var inte bara så att han befann sig i ett inlåst fängelse och sedan inget mer.

Nej, helvetet är inte overksamt. Det pågår en febril verksamhet där som aldrig tar slut.

Han plågades i helvetet. Och denna plåga pågår kontinuerligt. Den tar aldrig slut.

Minns allt

Den rike levde i ett medvetet tillvaro i helvetet. Och han minns. Han minns sitt liv - sitt ogudaktiga liv.

Tänk att alltid minnas att man valde att i inte bli frälst och förneka Jesus. Det är nog den värsta plågan som finns i helvetet.

Han kunde se i helvetet. Det står han lyfte blicken. De som befinner sig i helvetet befinner sig i en medveten tillvaro.

Känner igen människor 

Helvetes invånare känner igen människor. Han kände igen Lasarus. Han visste vem han var. Han visste att det var han som brukade ligga vid hans port.

Den rike hade gång på gång gått förbi Lasarus när han skulle gå in i sitt hus. Han hade sett honom ligga där men hade inte brytt sig om honom.

Det märkliga var att han kände också igen Abraham. Han hade aldrig sett honom men visste direkt vem han var.

De kommer förstå 

De som hamnar i helvetet kommer att förstå och veta. De kommer att få en andlig förståelse och klarhet varför de hamnade där.

De kommer att veta att det är sant som sades om Jesus och dessutom kommer de att veta att de förtjänar att vara där. De kan inte förneka det.

Bönemöte i helvetet

Luk 16:24 Då ropade han: Fader Abraham, förbarma dig över mig och skicka Lasarus att doppa fingerspetsen i vatten för att svalka min tunga, ty jag plågas i denna eld.

Det förekommer ett bönemöte i helvetet, men de får inga svar på bönerna.Det är här på jorden du ska be till Gud i Jesu namn, och det är här på jorden du får bönesvar.

Efter att du har lämnat jorden är det försent att be.

Det är på jorden du tar emot Jesus 

Det är också här på jorden du tar emot Jesus Kristus och blir frälst. Sedan är det försent. Det finns ingen frälsning i helvetet.

Det förekommer ett bönemöte i helvetet, men de får inga svar på bönerna.Det är här på jorden du ska be till Gud i Jesu namn, och det är här på jorden du får bönesvar.

Det finns inget förbarmande i helvetet 

Den rike mannen ropade till Abraham för att få förbarmande i helvetets eld.

Men det finns ingen förbarmande i helvetet.

Det finns inget vatten i helvetet 

Han ropade efter vatten. Det finns inget vatten i helvetet.

Ku alatan éta, manéhna hayang nu Lasarus bakal datangna sareng masihan anjeunna cai. Pikeun di sawarga aya cai, tapi di naraka aya ngan seuneu.

Tapi sakumaha wajib urang tingali dina ayat sanggeusna, Lasarus teu bisa buka naraka.

Aya nganggur meunang di naraka 

Ieu hilarious maca carita lalaki euyeub tur Lasarus.

Nalika aranjeunna cicing kitu low Lasarus éta gering, goréng jeung lapar luar gerbang lalaki euyeub urang, bari manéhna pihak, tapi anjeunna henteu ngeunaan miara anjeunna.

Ayeuna manéhna hayang Lasarus bakal datang ka nyalametkeun sarta masihan anjeunna sababaraha cai.

Miskin éta teu malah aya anu turun ti tabél, jeung kitu miharep euyeub boga cai. "Dip ujung jari di cai ..." Anjeunna teu menta loba, tapi aya pancen sia mangtaun.

seuneu 

"Kanggo Kuring keur tormented dina seuneu ieu." Dina naraka, siksa nu. Dina naraka aya hiji seuneu anu pernah dipareuman. Dina seuneu ieu, eta mangrupa siksa gede pisan jeung teu kaampeuh.

Ieu Yesus anu ngabejaan carita leres tina lalaki euyeub tur Lasarus. Jeung Yesus nyebutkeun yen aya hiji seuneu di naraka. Dina seuneu ieu tormented rahayat.

Pastikeun anjeun teu balik ka naraka sarta disiksa aya dina seuneu pikeun sakabéh kalanggengan. Taya, tobat ka Yesus ayeuna sarta tampa petunjuk ka Anjeunna.

Ieu di dieu di bumi anjeun nampi Isa Al Masih jeung disalametkeun. Kusabab éta telat.

Mémori tina kahirupan earthly

Lukas 16:25 - Tapi Ibrahim ngadawuh, anaking, inget yen Anjeun nampa hal alus anjeun, bari anjeun hirup, bari Lasarus ngagaduhan kaluar jahat. Ayeuna, anjeunna comforted jeung anjeun siksa.

"Inget ..."

Pangeusi naraka bakal apal mortality. Aranjeunna ulah poho. Kanyataanna, aranjeunna henteu ngan apal. Éta ogé ngingetkeun.

Saanggeus maot jadi teu eureun nepi ka aya. Anjeun sarta ulah poho.

Ieu kedah janten siksaan dahsyat. Ngabayangkeun naraka bakal apal dosa maranéhanana di bumi.

The kanyeri nu nyosok jero greatest 

Aranjeunna inget yen aranjeunna mung dosa blithely on tanpa pamikiran tobat.

Éta ogé bakal inget sagala kali maranéhanana diajak tobat, tapi aranjeunna henteu.

Aranjeunna apal unggal kasempetan aranjeunna ngagaduhan narima Yesus tur disimpen. Tapi aranjeunna henteu dicokot.

Ieu kudu kanyeri nu nyosok jero greatest. Remembering bångstyrighet Na.

Aranjeunna teu tiasa nuduh Allah yen aranjeunna indit ka Gasibu. Aranjeunna nyadar yén maranéhna pantas hak jadi aya.

Miskin éta teu malah aya anu turun ti tabél, jeung kitu miharep euyeub boga cai. "Dip ujung jari di cai ..." Anjeunna teu menta loba, tapi aya pancen sia mangtaun.

The alus na jahat 

Lalaki euyeub ngagaduhan kaluar tina alus na mun anjeunna hirup, tapi ayeuna mah anjeunna gé meunangkeun guys goréng. jahat ayeuna geus bray up jeung manehna.

Nalika Lasarus cicing, anjeunna ngagaduhan kaluar jahat, tapi kiwari manehna bakal meunang alus-Na. Anjeunna geus disiapkeun, anjeunna geus datang imah ka tempat katuhu.

"Ayeuna, anjeunna comforted jeung anjeun siksa" 

Di sawarga, aya consolation. Ieu mangrupakeun tempat solace na refreshment. Tapi apan mangrupakeun tempat siksa.

Naon tempat ulah rék buka? Plågans lokasi atawa tempat consolation?

Ieu di dieu di bumi anjeun milih. Lamun hayang meunang ka lokasi consolation, Anjeun kudu narima Yesus.

Kusabab éta telat.

Jalma anu geus narima Yesus

Det är bara de som har tagit emot Jesus som är rena i hans blod. Och de som är rena i Jesu blod får komma in i himlen. 

Luk 16:26 - Och till allt detta kommer att det är en stor gapande klyfta mellan oss och er, för att de som vill gå över härifrån till er inte skall kunna det och för att inte heller någon därifrån skall kunna komma över till oss.

De kunde se in i paradiset, men de kunde inte komma dit. Vilken tortyr för helvetets invånare! De kunde se paradiset men de skulle aldrig komma in dit.

De kunde se paradisets prakt, överflöd och skönhet, men de var dömde till en evig tillvaro i ett brinnande helvete.

De såg vattnet som porlade, men de skulle aldrig kunna släcka sin törst däri.

Klyftan

Mellan helvetet och paradiset fanns det en gapande klyfta. Den var oerhört stor. Den skilde paradiset och helvetet åt.

Aya henteu kasempetan pikeun pangeusi naraka nepi ka paradiset.De teu bisa luncat ngaliwatan celah pikeun paradise. Aranjeunna teu bisa balik dinya.

Aranjeunna teu bisa naek turun kana jurang nu lajeng up deui dina sisi séjén. Ieu teuing jero, upami pisan aya euweuh handap dina eta. Meureun moal.

Gerbang Sawarga urang 

Jeung lamun maranehna sabalikna mun frékuénsi ékspéktasi pisan bakal kumaha bae sumping di Gerbang sawarga, maranéhna bakal dipaksa helok. Aranjeunna bakal ngalahirkeun pernah jadi hayu di lantaran teu acan cleansed dina getih Yesus.

Ieu ngan maranéhanana anu geus narima Yesus saha murni dina getih-Na. Sarta maranéhanana anu murni dina getih Yesus bisa asupkeun sawarga.

Taya ngarobahna deui ka bumi 

Aya ogé euweuh cara deui ka bumi ti naraka. Jalan ka naraka nyaéta unidirectional.

Aya jalan deui. Jalma anu geus Isro ka naraka bakal salawasna jadi aya.

Paradise padumuk anu ditangtayungan 

Abraham ngawartoskeun lalaki euyeub kana Paradise pangeusi atawa bisa buka naraka kusabab celah badag.

Ieu mungkin sigana bit ganjil, tapi lamun mikir ngeunaan méré hiji consolation gede pisan. Anjeun disimpen na disimpen na dimurnikeun dina getih Yesus, euweuh kasempetan pikeun anjeun buka naraka.

Anjeun disimpen. Celah badag nyegah anjeun buka naraka. Eta ngajaga anjeun. Anjeun teu perlu hariwang ngeunaan keur leungit. Anjeun cipta.

Anjeun bisa dipastikeun yén anjeun bakal balik ka sawarga anu percaya ka Yesus.

Naon kanyamanan.

Anjeun disimpen. Celah badag nyegah anjeun buka naraka. Eta ngajaga anjeun. Anjeun teu perlu hariwang ngeunaan keur leungit. Anjeun cipta.


Lukas 16:27 - The lalaki euyeub ngadawuh: Saterusna kuring nanya, Bapa, nu ngirim anjeunna ka imah bapa urang.

Lamun lalaki euyeub sadar yen aya euweuh pitulung for mun manehna apan meunang manéhna mimitian neneda.

Anjeunna henteu neneda keur dirina salaku manéhna méméh nalika manéhna hayang cai, tapi ayeuna manéhna mimitian neneda keur batur.

telat 

Nalika anjeunna hirup, anjeunna henteu paduli ngeunaan jalma séjén, tapi kiwari dumadakan manehna ngamimitian ngalakukeun hal eta, tapi kiwari ieu telat. Di naraka, anjeun moal bisa meunang sagala jawaban kana solat.

Lalaki euyeub kiwari kungsi direalisasikeun anjeunna pernah bakal bisa ninggalkeun naraka. Anjeunna teu bisa balik ka sawarga atawa ka bumi.

Kituna manehna nanya Ibrahim yen Lasarus bisa datangna deui ka bumi. Anjeunna miharep Abraham ngirim Lasarus nepi imah bapana.

Goréng pikeun kulawarga 

Lajeng ka kulawarga bapana, saha éta ogé kulawargana, nadya jeung sadulur, jeung bapa sarua.

Tuh nu lalaki euyeub kantos diganggu kulawargana. kulawargana? babaturanana? jalma lianna? Atawa éta anjeunna ngan museurkeun feasts na amusements maranéhanana?

Dwellers of Apan paduli 

Éta kauninga yén pangeusi naraka paduli ngeunaan jalma anu tetep di bumi.

Éta ngeunaan miara éta jadi loba nu maranéhna bakal moal ogé jadi bade naraka dimana aranjeunna.

Tapi tinimbangan ieu kiwari telat. Aranjeunna mibanda eta di bumi.

pangeusi Bumi teu tiasa ngadangu solat naraka nu maranéhna henteu hayang ka meunang dinya.

Pikeun di naraka taya ngarobahna deui.

"Tempat tina siksa". Teu ngan hiji tempat ngumpul lajeng nanaon deui. Taya, ieu tempat siksa. Naraka mangrupakeun tempat siksa.

Lukas 16:28 - ngingetkeun lima ilaing mah, lest maranéhna ogé datangna kana tempat ieu siksa.

Lalaki euyeub prays di naraka. Anjeunna geus dieureunkeun nanyakeun dirina nalika anjeunna sadar anjeunna teu bade meunang jawaban kana solat.

Ayeuna anjeunna miwarang pikeun lima sadulur-Na. Anjeunna miwarang Abraham ngirim Lasarus keur baraya na ngingetkeun aranjeunna.

Hiji kahirupan loba dosana unconcerned 

Urang ngarti yén baraya lalaki euyeub urang anu hirup di Bumi dina cara nu sarua salaku manéhna. Celebrations jeung kabagjaan unggal poe. Hiji kahirupan unconcerned, tanpa dipinkanyaho hiji kalanggengan approaching na dimana méakkeun kalanggengan éta.

Tapi di naraka aya euweuh jawaban kana solat. Ieu di dieu di bumi anjeun nanya. Kusabab éta telat.

Jalma anu bade naraka 

"Jadi teu maranéhna ogé datangna kana tempat ieu siksa". Naraka mangrupakeun tempat kanyataanana. Dimana urang bisa datang. Saha jalma anu meunang aya jalma anu teu repented of mortality.

Tempat apan kanyataanana a. Ieu lalaki euyeub pasti ngagaduhan pangalaman. Anjeunna kiwari terang naon ieu tempat pikareueuseun, sarta anjeunna teu hoyong baraya na bakal ngalaman ieu.

tempat siksa 

"Tempat tina siksa". Teu ngan hiji tempat ngumpul lajeng nanaon deui. Taya, ieu tempat siksa. Naraka mangrupakeun tempat siksa.

Jalma di naraka, tormented na tormented. Teu ngan pikeun bari pondok lajeng ngeureunkeunana. Taya, balik kana salawasna. Salawasna.

Hiji tempat siksa dimana urang pernah datangna ti. Jalma anu geus dikutuk ka naraka tempat siksa moal kantos janten gratis.

Alkitab

Lukas 16:29 - Tapi Ibrahim nyarios Aranjeunna gaduh Musa jeung nabi. Éta wajib ngadangukeun.

"

Aranjeunna mibanda Musa jeung nabi "Ibrahim bisa ogé geus ngadawuh:. Aranjeunna gaduh Kitab Suci.

Loba imah di Swedia kiwari, Alkitab. Sugan lapak di rak buku nu ngumpul lebu, tapi maranéhna ngalakukeun deui baé.

Debu Alkitab. Buka eta tur mimitian maca. Tur yakin!

Anjeun peryogi nanaon leuwih ti Alkitab 

Anjeun peryogi nanaon tapi Alkitab. Anjeun peryogi aya buku lianna. Alkitab anu cukup.

Rék buktina, Anjeun kedah maca Kitab Suci. Rék bebeneran, Anjeun kedah maca Kitab Suci. Mangka anjeun kudu yakin di jerona.

Yesus understands Anjeun 

Tapi dina raraga mibanda pamahaman leres tina Kitab Suci jeung boga hak pikeun percanten, teras anjeun kedah Yesus. Dupi anjeun yakin tur nyaho kaleresan mangka anjeun kudu Yesus. Yesus anjeun terang.

Yesus ngajadikeun kecap tina Kitab Suci pikeun hirup ngaliwatan Roh Suci. Anjeun kudu salawasna maca Kitab Suci dina dasar Yesus. Kituna, anjeun kudu narima Yesus lamun teu acan rengse kitu.

Rék buktina, Anjeun kedah maca Kitab Suci. Rék bebeneran, Anjeun kedah maca Kitab Suci. Mangka anjeun kudu yakin di jerona.

Alkitab nyaeta ngeunaan Yesus 

Sakabeh Alkitab nyaeta ngeunaan Yesus - tina panutup nutupan. Ti ayat kahiji jeung ayat panungtungan.

Alkitab nyaeta ngeunaan naon geus dipigawé Yesus keur anjeun jeung anjeun bakal disimpen nalika anjeun nampi anjeunna.

Alkitab anu keur ngabejaan ka maneh kumaha bisa disimpen.

Ngadangukeun Alkitab 

Anjeun peryogi aya buku lianna. Éta Alkitab nu bakal ngadangukeun na ngalakukeun naon deui nyebutkeun. Nyaéta pikeun narima Yesus tur disimpen!

Lalaki anu indit ka Gasibu

Aya lalaki euyeub anu dipakena dina linen wungu jeung rupa jeung cicing unggal poe kabagjaan tur hajatan. Tapi di Gerbang na iklas hiji lalaki goréng ngaranna Lasarus, ditutupan ku sores. Anjeunna longed dahar eusian nya ku naon murag tina tabél lalaki euyeub urang. Sumuhun, anjing sumping na licked sores Na. 

Så dog den fattige och fördes av änglarna till platsen vid Abrahams sida. Även den rike dog och begravdes. När han plågades i helvetet, lyfte han blicken och fick se Abraham långt borta och Lasarus hos honom. Då ropade han: Fader Abraham, förbarma dig över mig och skicka Lasarus att doppa fingerspetsen i vatten för att svalka min tunga, ty jag plågas i denna eld. 

Men Abraham svarade: Mitt barn, kom ihåg att du fick ut ditt goda medan du levde, under det att Lasarus fick ut det onda. Nu får han tröst och du plåga. Och till allt detta kommer att det är en stor gapande klyfta mellan oss och er, för att de som vill gå över härifrån till er inte skall kunna det och för att inte heller någon därifrån skall kunna komma över till oss. 

Lalaki euyeub ngadawuh: Saterusna kuring nanya, Bapa, nu ngirim anjeunna ka imah bapa urang ngingetkeun lima ilaing mah, lest maranéhna ogé datangna kana tempat ieu siksa. 

 Tapi Ibrahim nyarios Aranjeunna gaduh Musa jeung nabi. Éta wajib ngadangukeun. 

 Taya rama Ibrahim, 'anjeunna diwaler, tapi lamun batur mana anu ka aranjeunna tina maot, maranéhna bakal tobat. 

 Abraham Isa ka manehna, Lamun maranéhna ngadéngé moal Musa jeung nabi, aranjeunna moal yakin sanajan batur naék ti nu maraot. "

Lukas 16: 19-31


Publicerades måndag 7 oktober 2019 18:09:04 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 23 oktober 2019 11:46
Tfn skrev ju fel där nyss. Skulle ju inte stå messenger utan smärta. Om du vill rätta till det Christer! Den byter ord när jag sänder iväg

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp