Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Malle Lindberg ngeusi 90 taun

Tempo gambar unik sarta video kalayan Malle Lindberg!

Malle Lindberg ngeusi 90 taun 29 Séptémber 2019.

Dinten, 29 Séptémber 2019 ngeusi legendaris Swedia Evangelist Malle Lindberg 90 taun! Gening Malle!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
söndag, 29 september 2019 01:39

Malle Lindberg , anu ngaran nyata Birger Tord Uno Lindberg, dilahirkeun 29 Séptémber 1929 dina Nässjö.

video

Malle Lindberg sings Ayeuna kuring tingali langit, sarta kuring boga tikét dina 2018

Zigernarpredikanten Malle Lindberg 1964

Di imah Målle Lindberg

gambar

Malle Lindberg datang kana aula mesin ti Old Hjälmseryd.

Malle Lindberg kalawan ganteng na Nenne Lindberg (puseur) jeung putra Nennes Martin ka kénca jeung Håkan Bertilsson katuhu.

Malle Lindberg na macan na di imahna di Gothenburg.



Publicerades söndag, 29 september 2019 01:39:46 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Rapport från min coronasjukdom - Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 3 juni 2020 20:28
Bed för Milka att hon kommit rätt Gud vet.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp