Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

kana Land

tujuan nyaeta nagara sawarga, urang di sumanget urang bisa glimpsed dina jarak. 

kayak bikang.

Tapi Isa teh pilot dina dewan, sarta sanajan nguji gelombang luhur nalika karajinan palabuhan sawarga.


Av Sven Thomsson
torsdag, 24 oktober 2019 11:32
Läsarmejl

Mukmin mindeng samalah mariners iinditan peuntas laut hirup, dina cara ka palabuhan sawarga.

Dina kapal, aya baheulana mangrupakeun lookout, hiji Ngumbara anu gazed kaluar ngaliwatan laut. Manéhna diuk dina karinjang di luhureun tihang, dipasangan ku pasangan tina kekeran kalawan mana anjeunna bisa ningali lamun kapal ditilik darat. The halimun jeung kabut bisa mindeng jadi hésé ningali outline sahiji nagara maranéhanana pos keur.

Urang anu geus narima Yesus datang ngaliwatan laut hirup dimana ribut mindeng ngamuk jeung sagara nu kasar. tujuan nyaeta nagara sawarga, urang di sumanget urang bisa glimpsed dina jarak. Tapi Isa teh pilot dina dewan, sarta sanajan nguji gelombang luhur nalika karajinan palabuhan sawarga.

Kitab Suci masihan terang jalma nu melong maju ka nagara leuwih hade tinimbang earthly nu. Dina Ibrani. 11: 13-14, 16, urang baca ngeunaan eta: ayat 13:

"Dina iman sadayana ieu maot tanpa narima naon ieu jangji. Maranehna ngan katempo eta di jarak, sarta dipercaya di dinya sarta dipapag eta na confessed yén maranéhanana éta strangers jeung jamaah di bumi. "

jalma ieu nya jamaah haji anu ningal saterusna sarta luhur - dina jarak. Maranehna katempo lahan sawarga dina jarak, sarta confessed ka nagara earthly éta henteu tanah air maranéhanana. kapentingan maranéhanana éta sawarga, nu loomed dina jarak. Tapi lantaran bisa maot, maranéhna teu bisa meunang nepi ka tujuan longing maranéhanana. Ayat 14:

"Kanggo jalma anu nyebutkeun ieu nunjukeun yen aranjeunna néangan tanah air a".

Nu hartina memang maranehna anu pilari nagara béda, nagara hadé ti hiji maranéhna datang ti. Eta teu bisa hartosna sagala nagara sejen ti nagara sawarga, maranéhanana pilari. Ku ucapan sarta karya hirupna urang kungsi ditingalikeun yén maranéhanana éta strangers di dunya ieu. Ayat 16:

"Tapi ayeuna mah maranéhna mikahayang nagara hadé, hiji salah sahiji sawarga. Kituna Gusti henteu isin mun disebut Alloh maranéhanana, pikeun anjeunna hath disiapkeun pikeun aranjeunna kotana a ".

langit ieu disiapkeun pikeun sakabéh umat Allah Allah saméméh maranéhanana réngsé kalawan jarah maranéhanana di bumi. Allah aranjeunna milih cinta sarta ngalayanan Allah maranéhanana.

Abraham ieu ogé ngantosan nagara hadé:

"Kanggo anjeunna waited keur kota nu boga yayasan, anu pembina sarta maker téh Alloh" (Heb. 11:10). 

Dina tarjamahan séjén berbunyi:

"Kusabab anjeunna ngantosan expectantly na confidently".

Abraham walked ka gol celestial tur langgeng. Anjeunna mukim sagala hirupna di padumukan samentara. Anjeunna daék ngalakukeun kitu, sakumaha anjeunna waited keur kota nu boga yayasan. inclination nya éta hal permanén, kawas nu hirup nomaden mondok, dimana anjeunna cicing di tenda-Na. Anjeunna henteu kasampak maju ka sagala kota earthly, tapi salah yen Allah geus diwangun. Yayasan bumi anu teu stabilna sahingga salajengna can kapanggih, tapi di kota nu Ibrahim ieu ngantosan ieu diwangun dina yayasan padet, nu can kungsi shaken.

Ka dayeuh, urang aya di jalan, urang kudu kawarganagaraan urang di sawarga. Urang neuteup kalawan longing jeung antisipasi kana waktu lamun Duta Surgawi urang, Yesus bakal datangna sarta nyokot kami dinya.


Publicerades torsdag, 24 oktober 2019 11:32:07 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 28 mars 2020 10:06
Ber om bön hur jag ska göra med mitt boende. Vågar jag köpa lägenhet? Jesus vägled mig. Tack.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp