Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Isa Al Masih, mung harepan urang, tumiba lalaki jeung rencana Allah kasalametan

Geus aya 1 Kajadian 3, urang tingali kumaha rencana Allah dimimitian nyandak bentuk.

Katumbiri leuwih jalan a.

henteu kabayang lumangsung; domba kurban Allah sorangan Yesus Kristus sumping ka hareup. Anjeunna Kitab Suci saprak Pentateuch kurban sempet adzab ka hareup. 


Av Emma
onsdag, 20 november 2019 00:13

Ieu bagian 1 tina runtuyan 3 bagian nu nyandak up ti gugur, rencana Allah kasalametan, leresan, sarta Bagian 3 baris nungkulan sanctification tina pengikut iber Yesus. Dina pos ieu, Part 1, abdi bakal nyandak up tumiba sarta rarancang Allah kasalametan ngaliwatan Jurusalamet jangji, sarta dina pentingna tina kurban di Perjanjian Old, dikaitkeun pati kurban Yesus '.

ngampar bohong naga urang

1 Kajadian 3 ngajelaskeun kumaha naga (iblis) manages meunang Adam sareng Hawa ka dosa ngalawan Allah. Gusti saméméhna sempet disebut Adam di 1 Kajadian 2:17 "Tapi di tangkal tina pangaweruh alus na jahat anjeun teu wajib dahar, keur dina poé dahar di dinya maneh kudu paeh." Urang baca kumaha Hawa listened mun ngampar nu nipu teh naga urang "Ye teu kudu pasti maot." Manéhna masihan ka dedi ka tuang buah tina tangkal dilarang, malah Adam masihan ka dedi nu. Sarta dina dosa-Na, hal nu henteu patuh ngalawan Allah, ngarah pupus, aranjeunna maot rohani, sarta ayeuna maranéhna nangtung aya taranjang, unclothed.

Jigana nudity utamana fokus kana kurangna Gusti nu Maha Suci. Rum 3:23 "Kabéh geus dosa jeung datangna pondok tina kamulyaan Allah." Dina Wahyu 3:18 kami baca ogé ngeunaan nudity, sarta lamun panggero pikeun meuli baju bodas nutupan diri kalayan. 1 Gen 3 oge ngabejaan kumaha Adam sareng Hawa sanggeus gugur, uninga Gusti leumpang di kebon, jeung kumaha maranéhna nyumput ti manehna.

Nalika Alloh ditanya Adam, "Dimana anjeun?" Anjeunna bakal ngawalon, "Abdi uninga thy sora di kebon, jeung sieun ku itu ku sabab kuring taranjang. Jeung Abdi nyumput sorangan. "Lamun anjeun baca téks ieu, urang tingali paling serius ngeunaan konsékuansi tina dosa. Komuni antara Allah Suci tur lalaki ieu pegat. Naon nyeri badag komunitas ieu pegat kudu geus disababkeun malah keur Allah!

Anjeunna ngalaman teu kungsi nyieun lalaki lamun anjeunna ngalaman teu hayang, tapi ayeuna manéhna éta. Manéhna hayang boga hubungan deukeut jeung lalaki, dumasar dirina sorangan pilihan bebas. Hubungan nutup ieu ngajelaskeun David di Jabur 25:14, "The Lord hobnob kalayan maranéhanana anu sieun anjeunna, anu covenant anjeunna ngajadikeun dipikawanoh pikeun aranjeunna." Ku sabab kitu urang tingali kumaha dosa disababkeun maot nu datang kana dunya.

Dina Roma 5:12 kami maca, "Ku sabab eta, sakumaha ku hiji lalaki dosa diasupkeun kana dunya jeung pati ngaliwatan dosa, sarta jadi maot sumping ka sakumna manusa, sabab sakabeh dosa".

rencana Allah dimimitian nyandak bentuk

Geus aya 1 Kajadian 3, urang tingali kumaha rencana Allah dimimitian nyandak bentuk. Urang baca ngeunaan kumaha Gusti méré jangji tina Jurusalamet datang, turunan nu awéwé urang nu nujul kana Yesus Kristus. "Anjeunna bakal naksir sirah anjeun," Gusti nyebutkeun mun naga teh. Dina Wahyu 20 urang baca ti meunangna definitif Kristus urang leuwih naga heubeul, anu sarua setan. Dosa éta lajeng nu mana dipisahkeun Allah jeung lalaki.

Simkuring ningali dina Pentateuch, utamana dina 3 Kajadian kumaha Gusti pilih ngawengku korban, diantarana kurban dosa jeung kasalahan kurban kadang Israil ka atone dosa maranéhanana. korban kasebut ngarah maju ka Yesus Kristus sarta maot kurban Nya keur demi urang. Lamun Jajang saprak Yohanes 1 nyebutkeun sabot nilik Yesus "Anak Domba Allah," sabot speaks ka jalma anu aya akrab jeung konsép yén domba kurban jeung dosa.

henteu kabayang lumangsung; domba kurban Allah sorangan Yesus Kristus sumping ka hareup. Anjeunna Kitab Suci saprak Pentateuch kurban sempet adzab ka hareup. Yesaya sempet prophesied yén Jurusalamet in Chapter 53, "Manéhna tatu pikeun transgressions urang, bruised pikeun iniquities urang. hukuman éta kana Anjeunna pikeun katengtreman urang, sarta ku tatu na urang nu healed. Urang tadi kabeh sesat Isro kawas domba, masing-masing nuluykeun jalan sorangan, tapi kabeh hutang urang, Gusti di anjeunna. Anjeunna keok, tapi anjeunna humbled dirina jeung dibuka moal sungut. Salaku domba hiji anu ngarah ka meuncit, sarta salaku domba hiji jempe saméméh shearers na eta, jadi manehna dibuka moal sungut ".

Poé panebusan

Boh 3 MOS 16 na Ibrani 9 urang baca ti Poé agung panebusan, dinten nalika Imam Agung sataun sakali diasupkeun Suci tina Holies jeung getih panebusan pikeun sorangan jeung dosa rahayat. Dina Ibrani 9 urang baca kumaha Kristus sakali pikeun sakabéh diasupkeun Suci tina Holies di sawarga jeung getih na sorangan, sarta meunang hiji panebusan langgeng. Kami ditebus tina dosa urang ngaliwatan Yesus Kristus janten kurban dosa urang! Eta ngabejaan kumaha Kristus ditawarkeun dirina tanpa cacad ka Allah. Ayat 22 nyebutkeun yen "hukum purged ampir sagalana ku getih, sarta tanpa shedding getih geus teu remisi."

Ngaliwatan maot kurban-Na, Yesus diasupkeun ka sawarga téa ka muncul saméméh nyanghareupan Gusti pikeun urang. Ibrani 10:19, 20 "Dadang, ku kakuatan getih Yesus, urang tiasa ayeuna confidently balik kana suci holies, jalan anyar jeung hirup anu anjeunna dibuka pikeun urang ngaliwatan jilbab, éta téh ngomong, daging-Na." The dijilbab candi , ieu teh dijilbab kandel nu dipisahkeun suci ti nu paling suci. Salami jilbab masih aya, ku kituna dilambangkan yén cara saharita kana suci holies, kana Allah nyalira teu kabuka sarta bébas pikeun sakabéh.

Nalika Yesus pupus dina kai palang, éta digambarkeun kumaha jilbab peupeus ti luhur ka handap. Jalma ayeuna mah bisa hirup di komuni nutup sareng Allah deui, hatur nuhun ka Yesus Kristus, upami aranjeunna percanten sarta nampa Anjeunna janten Jurusalamet pribadi maranéhanana jeung Gusti. Alkitab ogé speaks di Wahyu 21 yén hiji poe, bakal aya langit anyar jeung bumi anyar, hiji poe nalika Allah nyalira bakal jeung urang sarta tetep sareng maranehna. A restorasi lengkep ti épék destructive dosa urang, bakal ngaliwatan Yesus Kristus sarta meunangna lengkep-Na. Dina dinten anu anjeunna bakal ngusap unggal cimata tina panon urang. Pupusna bakal euweuh deui, ngayakeun ngenes, atawa nangis, ngayakeun bala.

Urang terang tina 1 Korinta 15:24, 25 poe bakal datangna lamun Kristus sagemblengna bakal naksir sarta nempatkeun hiji tungtung ka sakabéh pasukan jahat jeung kakuatan sarta dominions. Sadaya musuh bakal nempatkeun sahandapeun suku-Na (inget jangji dina 1 Kajadian 3 ngeunaan kumaha sirah oray urang ieu smashed ku turunan awéwé nyaéta Yesus Kristus). Ayat 26 of 1 Korinta 15 nyebutkeun, "Pupusna musuh panungtungan dicabut sadaya daya."


Publicerades onsdag, 20 november 2019 00:13:35 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 29 mars 2020 01:18
Behöver bli fri från sug efter snus. Har slutat för en tid sedan men har haft uppehåll på över 10 år tidigare men suget har pockat på. Be att jag blir helt fri. Tack Jesus välsigna bedjarna.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp