Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Naékna Yesus ngabuktikeun yén anjeunna Gusti

Kitab Suci nyarioskeun yén Isa anu dicandak ka sawarga téh Gusti!

Langit, awan, panonpoé.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 21 maj 2020 01:16

Kitab Suci nyarioskeun yén Isa anu dicandak ka sawarga téh Gusti!

Jabur 47: 6-10

Gusti parantos kabagjaan,

PANGERAN , handapeun sora tarompét.

Puji Gusti , Puji! Puji Raja kami, Puji!

Demi Gusti mangrupakeun raja sakuliah bumi, muji anjeunna kalayan muji.

Gusti mangrupikeun raja pikeun kafir bangsa,

Allah calik dina iman suci-Na.

Puncak jalma-jalma ieu dikumpulkeun salaku umat Abraham umat Allah.

Pikeun tameng bumi kagungan Gusti , anjeunna Maha Agung.

Gusti parantos diangkat

Alkitab nyebatkeun yén saha waé anu dibawa ka surga téh Gusti Allah. Anu ayeuna urang baca dina Saluran nyaéta nubuat naékna Yesus. Éta nyebutkeun yén Allah parantos angkat ka kabagjaan.

Kitu pisan naékna Kristus anu dijelaskeun. Hal ieu dijelaskeun ku Yesus nalika dibawa ka swarga.Ditu ieu ditulis dina Perjanjian Lama.

PANGERAN sareng Gusti

Saha waé anu parantos gugah salami gusti Yesus. Teu kurang ti genep kali anjeunna disebat Allah.

Sakali anjeunna dirujuk ka PANGERAN. Dina teks PANGERAN éta nyarios YHWH. Ieu nami Allah. Alkitab jelas-jelas nyatakeun yén Yésus téh Gusti.

Yesus teh Gusti

Naékna Yesus ngabuktikeun yén anjeunna Gusti.


Publicerades torsdag, 21 maj 2020 01:16:05 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Hjälparen den Helige Ande - Har du tagit emot honom?


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 29 maj 2020 15:38
Be om befrielse från falska anklagelser från min exman till olika myndigheter. Be att man ser på hans ohälsa så han får hjälp inom snart tid. Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp