Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Dinten aya revival panglegana

Saban poé, ngeunaan 780 000 urang pikeun iman ka Yesus!

Disimpen na gratis.

Pernah saméméh taun sajarah geus jadi loba geus disimpen di sabudeureun dunya dina jangka waktu urang. Urang hirup dina jangka waktu anu lamun pamotongan panglegana salvaged di!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag 5 november 2019 14:54

Loba nu sibuk antosan keur runtah agung waktos urang. Pertimbangan revival pikeun bagian maranéhanana, sagemblengna digubris. Tapi, babaturan dear: ieu geus jadi generalfel a. Aya revival hébat di dunya urang ayeuna! Pernah sateuacan di sajarah gaduh kitu loba geus disimpen sakumaha anu kasebut ayeuna. Kira nepi ka 780 000 jalma narima Yesus tur disimpen unggal dinten di sabudeureun bumi!

Yakin, éta ogé dina hiji runtah waktu urang, nu urang nyaho ngeunaan tapi ulah neuteup runtah buta, tapi bingah nu kitu loba urang datangna kana Karajaan Allah saban poé. Sakapeung kuring mikir tina Rasul waktu Yesus anu cemburu kami dinten anu bakal bagian tina waktos bersejarah ieu nu urang ayeuna hirup di. Waktu nalika pamotongan panglegana salvaged di! 

Dunya urang revival dijalankeun kiwari

Pernah sateuacan di sajarah geus jadi loba geus disimpen di sabudeureun dunya sakumaha eta lumangsung dina jangka waktu urang. Saban poé, ngeunaan 780 000 urang pikeun iman ka Yesus!

Sumber: Facebook - Nils Gunnar Lönnegren

Kabagjaan.

780 000 unggal poé

Mun kuring neruskeun kalawan itungan sorangan abad, 285 juta bakal disimpen unggal taun kitu bakal ngeunaan:

Kami ngalaman revival panglegana! Pernah sateuacan di sajarah geus jadi loba geus disimpen di sabudeureun dunya sakumaha eta lumangsung dina jangka waktu urang.


Publicerades tisdag 5 november 2019 14:54:30 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöte - Christer Åberg - live


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 10 augusti 2020 00:35
Fått åka på en utflykt med övernattning ett par dagar för att läka familjen. Vi ska få vandra i skogen men jag bryter i hop av sorg hjälp mej Jesus hela min hund Som skadat sej så vi kan vara kvar .

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp