DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Butik  | Christer Åberg | TV | Halaman do'a | Patarosan  | Kotak tulisan | Ngobrol | Email Pamaca | Tulis | Média | Inpo | milarian

Prajanjian Lama nyarioskeun yén Allah gaduh putra

"Ti Mesir kuring nyebat putra lalaki." 

Diajaran Alkitab.

Prajanjian Old ngeunaan Kitab Suci nyarioskeun Yesus salaku Putra Allah. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 30 juli 2020 00:46

Perjanjian Old (OT) nyebutkeun yén Gusti gaduh putra. Sareng naon anu diserat perkawis Yesus dina Perjanjian Lama parantos diubrés dina Perjangjian Anyar (NT).

"Kaluar Mesir Kuring Disebut Anak Ku"

Ramalan sareng GT

Di 11: 1: "Nalika Israil anom, kuring cinta ka anjeunna, sareng nyauran putra abdi ka luar Mesir ."

Kana minuhan di NT

Mateus 2:15: "Sareng anjeunna tetep di ditu dugi ka pupusna Hérodus, supados tiasa dicumponan anu diucapkeun ku Gusti ku nabi, saurna," Ti Mesir parantos nyauran putra kuring . "

Naon nami putrana?

Ramalan sareng GT

Siloka 30: 4: " Saha anu naek ka surga, sareng lungsur? Saha anu ngahimpun angin dina pananganna? Saha anu parantos ngabeungke cai ku baju? Saha anu parantos netepkeun sadayana wates bumi? Naon nami anjeunna, sareng nami putrana ? - anjeun terang éta? "

Kana minuhan di NT

Yohanes 3:13: "Sareng aya jalma anu naék ka sawarga, tapi anu lungsur ti kahyangan , malah Putra Manusa [Yesus], anu aya di sawarga."

Sang putra

Ramalan sareng GT

PS 45: 6: "Ya Allah, tahta anjeun salamina teras-salamina: setem karajaan anjeun teh setem kaadilan."

Kana minuhan di NT

Ibrani 1: 8: "Tapi kanggo Putra , anjeunna ngucap, Ya Allah, tahta Paduka salami-salami; sareng pilar pangadilan mangrupikeun pilar karajaan thy."

Publicerades torsdag, 30 juli 2020 00:46:04 +0200 i kategorin och i ämnena:

ANNONS:
Himlen TV7

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


Dagens datum

V 08, torsdag 25 februari 2021 kl 00:06

Dagens namn

Sigvard, Sivert

Dagens bibelord

“Jag vet vilka tankar jag har för er, säger HERREN, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp. Ni ska kalla på mig och komma och be till mig, och jag ska höra er. Ni ska söka mig, och ni ska också finna mig om ni söker mig av hela ert hjärta.” (Jeremiah 29:11-13)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Sigvard och Sivert. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 24 februari 2021 19:03
Gode Gud ge mig en uppgift. Käre Jesus hjälp.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

↑ Upp