Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Prajanjian Lama nyarioskeun yén Allah gaduh putra

"Ti Mesir kuring nyebat putra lalaki." 

Diajaran Alkitab.

Prajanjian Old ngeunaan Kitab Suci nyarioskeun Yesus salaku Putra Allah. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 30 juli 2020 00:46

Perjanjian Old (OT) nyebutkeun yén Gusti gaduh putra. Sareng naon anu diserat perkawis Yesus dina Perjanjian Lama parantos diubrés dina Perjangjian Anyar (NT).

"Kaluar Mesir Kuring Disebut Anak Ku"

Ramalan sareng GT

Di 11: 1: "Nalika Israil anom, kuring cinta ka anjeunna, sareng nyauran putra abdi ka luar Mesir ."

Kana minuhan di NT

Mateus 2:15: "Sareng anjeunna tetep di ditu dugi ka pupusna Hérodus, supados tiasa dicumponan anu diucapkeun ku Gusti ku nabi, saurna," Ti Mesir parantos nyauran putra kuring . "

Naon nami putrana?

Ramalan sareng GT

Siloka 30: 4: " Saha anu naek ka surga, sareng lungsur? Saha anu ngahimpun angin dina pananganna? Saha anu parantos ngabeungke cai ku baju? Saha anu parantos netepkeun sadayana wates bumi? Naon nami anjeunna, sareng nami putrana ? - anjeun terang éta? "

Kana minuhan di NT

Yohanes 3:13: "Sareng aya jalma anu naék ka sawarga, tapi anu lungsur ti kahyangan , malah Putra Manusa [Yesus], anu aya di sawarga."

Sang putra

Ramalan sareng GT

PS 45: 6: "Ya Allah, tahta anjeun salamina teras-salamina: setem karajaan anjeun teh setem kaadilan."

Kana minuhan di NT

Ibrani 1: 8: "Tapi kanggo Putra , anjeunna ngucap, Ya Allah, tahta Paduka salami-salami; sareng pilar pangadilan mangrupikeun pilar karajaan thy."

Publicerades torsdag, 30 juli 2020 00:46:04 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöte med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 3 augusti 2020 23:06
Bed för Bibi 19 år att Jesus möter med henne till frälsning och ger henne en jättebra pojkvän som hon kan lita på i vått och torrt och att hon finner sig ett jättebra arbete till sig som hon trivs med

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp