Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

PANGERAN ngumumkeun yén ahir sareng kacilakaan bakal datang

Dina Ezekiel bab 7, Gusti ngadedik ka Ezekiel sareng nyarioskeun waktos anu poék sareng bencana anu bakal datang. Kacilakaan anu lengkep unik, sareng nyalira dina jinisna.

Ramalan Alkitab.


Av Mikael Walfridsson
tisdag, 21 april 2020 12:28

PANGERAN ngumumkeun yén ahir sareng kacilakaan bakal datang

Ezekiel 7: 5 - Ku sabab kitu PANGERAN PANGERAN; Akhirna datang, enya, tungtungna parantos sumping! Éta waksun bangun sareng sumping anjeun. Tingali, éta datang!

Dina Ezekiel bab 7, Gusti ngadedik ka Ezekiel sareng nyarioskeun waktos anu poék sareng bencana anu bakal datang. Kacilakaan anu lengkep unik, sareng nyalira dina jinisna. Anjeunna nyatakeun yén wates waktu manusa parantos atosan, yén poé éta aya sareng tungtungna langkung di opat juru nagara. PANGERAN nyebatkeun bala-bala datang sapertos pedang, bala sareng kalaparan. Anjeunna nyarioskeun kaayaan dimana kakuatanana sareng kahariwang digunakeun, dimana tangan jalma tilelep sareng dengkul janten sapertos cai. Kecap-kecap ieu henteu ngan ukur kanggo waktos Ezekiel, tapi kecap nubuat pikeun waktos urang hirup sareng pindah kana.

FEMA parantos gaduh kakuatan

FEMA nangtung pikeun Badan Manajemén Darurat Federal sareng hiji lembaga pamaréntah di Amérika Serikat anu dikintunkeun dina bencana sareng / atanapi perang. Pikeun kahiji kalina dina sajarah AS, sadaya 50 nagara parantos nandatangan deklarasi musibah presiden yén aranjeunna dina kaayaan bencana. Ieu ngandung harti yén éta dina prinsip FEMA anu parantos ngusahakeun sababaraha atanapi langkung bagian nalika ngabéréskeun kaputusan dina perang ngalawan virus korona. Diantara anu sanés, usulan parantos dilakukeun pikeun FEMA pikeun ngawas sareng ngontrol naon sareng barang anu tinggalkeun ti nagara éta. Ieu hartosna dina acara khusus, otoritas musibah FEMA ngalaksanakeun, sareng nagara éta teras dasarna janten kaayaan pulisi.

FEMA Camp

Kuring sateuacana parantos nyerat ogé cara Amérika Serikat nyiapkeun pikeun bencana utama di nagara ieu ku ngadirikeun "Fema Camps" ieu, anu perenahna di Amérika Serikat, anu paling sadayana nyarupaan konséntrasi atanapi kubu panjara. Dinten aranjeunna kosong, tapi aranjeunna siap nampi 100.000 puluhan jalma dina kaayaan darurat atanapi nungtut. Pertanyaan naha naha kemah ieu bakal di payun dianggo dipaké pikeun ngahukum atanapi ngaéksekusi jalma salami kasusah, anu henteu milih nyandak tanda sato galak ieu.

Upami urang ningali kumaha pamaréntah sareng kapemimpinan nagara diréaksikeun, éta ngan saukur latihan umum pikeun anu bakal datang. Nalika kamajuan lumangsung, urang bakal ngalaman kumaha nagara-nagara anu dirobih janten nagara pulisi, dimana undang-undang paksaan bakal kajantenan, dimana anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ngahukum jalma anu teu sujud kana hukum-hukum anti-Kristen ieu. Sieun anu sami anu aya dina jalma ayeuna bakal langkung ageung salami kasusah sareng anjeun bakal sanggup ngalakukeun nanaon pikeun ngalamun karapihan. Hiji-hijina jalma anu moal sujud nyaéta jalma-jalma ieu anu dimeunangkeun pikeun Al Masih dina waktos ngagalura ieu - dimana anjeun masihan kahirupan bumi anjeun, pikeun meunang sawarga.

Yesus anu badé sumping!


sumber:


Publicerades tisdag, 21 april 2020 12:28:20 +0200 i kategorin Gästblogg och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Strandmöte med Christer Åberg - Apg29.nu


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 14 augusti 2020 18:34
Har akut huvudvärk och illamående hela dagen, troligen från artros i nacken. Jag blev helad en gång, tack Jesus och förebedjare !

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp