DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Kristen media Skrivklåda Om Info

Gästblogg

PANGERAN ngumumkeun yén ahir sareng kacilakaan bakal datang

Dina Ezekiel bab 7, Gusti ngadedik ka Ezekiel sareng nyarioskeun waktos anu poék sareng bencana anu bakal datang. Kacilakaan anu lengkep unik, sareng nyalira dina jinisna.

PANGERAN ngumumkeun yén ahir sareng kacilakaan bakal datang

Av: Mikael Walfridsson
tisdag 21 april 2020 12:28 📧

Denna artikel är ett läsarmejl/gästblogg vilket innebär att åsikterna är skribentens egna!

PANGERAN ngumumkeun yén ahir sareng kacilakaan bakal datang

Ezekiel 7: 5 - Ku sabab kitu PANGERAN PANGERAN; Akhirna datang, enya, tungtungna parantos sumping! Éta waksun bangun sareng sumping anjeun. Tingali, éta datang!

Dina Ezekiel bab 7, Gusti ngadedik ka Ezekiel sareng nyarioskeun waktos anu poék sareng bencana anu bakal datang. Kacilakaan anu lengkep unik, sareng nyalira dina jinisna. Anjeunna nyatakeun yén wates waktu manusa parantos atosan, yén poé éta aya sareng tungtungna langkung di opat juru nagara. PANGERAN nyebatkeun bala-bala datang sapertos pedang, bala sareng kalaparan. Anjeunna nyarioskeun kaayaan dimana kakuatanana sareng kahariwang digunakeun, dimana tangan jalma tilelep sareng dengkul janten sapertos cai. Kecap-kecap ieu henteu ngan ukur kanggo waktos Ezekiel, tapi kecap nubuat pikeun waktos urang hirup sareng pindah kana.

FEMA parantos gaduh kakuatan

FEMA nangtung pikeun Badan Manajemén Darurat Federal sareng hiji lembaga pamaréntah di Amérika Serikat anu dikintunkeun dina bencana sareng / atanapi perang. Pikeun kahiji kalina dina sajarah AS, sadaya 50 nagara parantos nandatangan deklarasi musibah presiden yén aranjeunna dina kaayaan bencana. Ieu ngandung harti yén éta dina prinsip FEMA anu parantos ngusahakeun sababaraha atanapi langkung bagian nalika ngabéréskeun kaputusan dina perang ngalawan virus korona. Diantara anu sanés, usulan parantos dilakukeun pikeun FEMA pikeun ngawas sareng ngontrol naon sareng barang anu tinggalkeun ti nagara éta. Ieu hartosna dina acara khusus, otoritas musibah FEMA ngalaksanakeun, sareng nagara éta teras dasarna janten kaayaan pulisi.

FEMA Camp

Kuring sateuacana parantos nyerat ogé cara Amérika Serikat nyiapkeun pikeun bencana utama di nagara ieu ku ngadirikeun "Fema Camps" ieu, anu perenahna di Amérika Serikat, anu paling sadayana nyarupaan konséntrasi atanapi kubu panjara. Dinten aranjeunna kosong, tapi aranjeunna siap nampi 100.000 puluhan jalma dina kaayaan darurat atanapi nungtut. Pertanyaan naha naha kemah ieu bakal di payun dianggo dipaké pikeun ngahukum atanapi ngaéksekusi jalma salami kasusah, anu henteu milih nyandak tanda sato galak ieu.

Upami urang ningali kumaha pamaréntah sareng kapemimpinan nagara diréaksikeun, éta ngan saukur latihan umum pikeun anu bakal datang. Nalika kamajuan lumangsung, urang bakal ngalaman kumaha nagara-nagara anu dirobih janten nagara pulisi, dimana undang-undang paksaan bakal kajantenan, dimana anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ngahukum jalma anu teu sujud kana hukum-hukum anti-Kristen ieu. Sieun anu sami anu aya dina jalma ayeuna bakal langkung ageung salami kasusah sareng anjeun bakal sanggup ngalakukeun nanaon pikeun ngalamun karapihan. Hiji-hijina jalma anu moal sujud nyaéta jalma-jalma ieu anu dimeunangkeun pikeun Al Masih dina waktos ngagalura ieu - dimana anjeun masihan kahirupan bumi anjeun, pikeun meunang sawarga.

Yesus anu badé sumping!


sumber:

Mikael Walfridsson


Ditt stöd behövs

Stöd Apg29 genom att swisha in 29 kronor till 072 203 63 74.

Tack!


ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 31, måndag 2 augusti 2021 kl. 17:30

Dagens bibelord

“Var ordets görare, inte bara dess hörare, annars bedrar ni er själva.” (James 1:22)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också . Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 2 augusti 2021 12:54
Herre jag ber låt förändringen på hjärnan vara ofarlig. Låt det vara något jag kan leva med. Amen


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

Translate

↑ Upp