Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Disalametkeun tina putusan

Salami salami waktos jamaah langgeng di bumi, sih panawaran. Ayeuna saha tiasa sumping ka Yesus sareng disalametkeun!

Disalametkeun tina putusan

Salah sahiji alesan kunaon sababaraha jalma anu henteu leres nyatakeun yén Allah ngutus hakim nyaéta yén aranjeunna nyebarkeun hukum. Sareng kusabab hukum ieu aranjeunna nyimpulkeun salah nalika siksaan hébat bakal ngiringan.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag, 15 april 2020 03:27

Dileupaskeun tina putusan

Rom 3: 16-18. Alatan anu dipikacinta Allah ka dunya anu Anjeunna masihan Anjeunna ngan Putra-Na, anu saha anu percaya ka Anjeunna henteu tiwas tapi gaduh hirup anu langgeng. 17. Karana Gusti henteu ngutus Putra-Na ka dunya pikeun nangtoskeun dunya, tapi supaya dunya disimpen disalametkeun. 18. Sing saha anu percaya ka Anjeunna henteu dikutuk, tapi anu henteu percanten, parantos dikutuk, sabab anjeunna henteu percanten kana nami hiji Putra Allah anu ngan ukur.

Kontéks ieu ngajarkeun urang yén Gusti ngutus Yesus pikeun nyalametkeun - nganteurkeun kami tina pangadilan. Sadaya jalma dikutuk, tapi dibebaskeun tina pengadilan nalika nampi Isa. Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu hoyong nampi Yesus, anjeun ditinggalkeun dina pengadilan.

Kontéks Alkitab henteu ngucapkeun yén Allah ngirimkeun pengadilan, tapi kecap naon anu ngucapkeun yén Gusti ngutus Yesus pikeun nyalametkeun sareng nyalametkeun urang tina pengadilan. Teu kalangkungan sareng nu nipu pikeun dibewarakeun yén Allah ayeuna ngintunkeun pengadilan ngaliwatan epidemics (sapertos coronavirus), perang sareng bencana dina waktos jamaah sareng rahmat.

Jurusalamet

Kontéks Alkitab urang nembé maca nyatakeun jelas yén Gusti Allah henteu ngintunkeun Yesus pikeun nangtoskeun dunya tapi pikeun nyalametkeun.

Tangtosna, Gusti henteu kedah nangtoskeun dunya kusabab parantos dikalangkung! Sareng supados dibebaskeun sareng disimpen tina pengadilan ieu anjeun kedah nampi Yesus sareng disalametkeun.

Yesus ogé nyandak pengadilan sareng ngahukum dirina nalika anjeunna maot dina salib Calvary di tempat urang. Ayeuna yen Isa parantos nyandak pengadilan, urang dibebaskeun. Jeung ngabebaskeun urang janten ku iman ka Anjeunna.

Upami urang ayeuna parantos dibebaskeun ku pengadilan Yesus, maka Allah moal tiasa deui nerapkeun pengadilan ka urang. Yesus parantos dibawa ka dinya!

Laglära

Salah sahiji alesan kunaon sababaraha jalma anu henteu leres nyatakeun yén Allah ngutus hakim nyaéta yén aranjeunna nyebarkeun hukum . Sareng kusabab hukum ieu aranjeunna nyimpulkeun salah nalika siksaan hébat bakal ngiringan.

Pikeun ngahijikeun proklamasi sapertos kitu, hiji tempat anu suka suka salami saatos kasangsaran hébat parantos rusak, anu leres-leres henteu saé. Éta kumaha aranjeunna nyimpulkeun yén Gusti ngintunkeun pengadilan ngalangkungan panyakit, wabah, perang sareng bencana. Tapi Kitab Suci jelas ngajarkeun yén hal sapertos kitu henteu asalna tina Allah.

Ayeuna panginten tiasa mendakan sababaraha kecap Alkitab anu bengong dina Perjanjian Lama, atanapi sadayana, dina Perjangjian Anyar anu tiasa nunjukkeun yén Gusti masih ngutus pengadilan, ku kituna anjeun henteu kantos mendakan hal sapertos kitu dina waktos jamaah.

Salami salami waktos jamaah langgeng di bumi, sih panawaran. Ayeuna saha tiasa sumping ka Yesus sareng disalametkeun!

Upami anjeun badé ngumumkeun kasangsaraan sareng anjeun, anjeun kedah ngalakukeun di tempat sanés ti dieu di Apg29.nu. Kusabab di dieu dina situs blog ieu ngabahas Injil Yesus Kristus sareng kumaha disalametkeun - sanés ajaran palsu yén Allah ngirimkeun pengadilan sareng kasusah.


Teu aya dmana

Kumaha tarjamahan Alkitab béda anu narjamahkeun Rum 8: 1-4:

Rum 8: 1-4 Maka moal aya anu ngahukum pikeun jalma anu kagungan ka Kristus Yesus . 2 Pikeun hukum spiritual anu berlaku pikeun kahirupan Kristus Yesus anu parantos ngaluarkeun kuring tina hukum dosa sareng maot. 3 Naon hukum henteu tiasa dilakukeun, sabab éta pondok tina sipat daging urang, Gusti nyalira. Nalika anjeunna ngantepkeun putrana sorangan janten siga manusa anu dosa sareng ngutus anjeunna salaku pangorbanan dosa, anjeunna ngahukum dosa di manusa. 4 Kituna sarat hukum pikeun kabeneran tiasa diciptakeun sareng jalma anu hirup ku sumanget urang sareng henteu ku sipat daging urang. (Alkitab 2000)
Rom 8: 1-4 Maka moal aya anu ngahukum pikeun jalma anu aya dina Kristus Yesus . 2 Pikeun hukum Roh, anu ngorbankeun kahirupan ku Kristus Yesus, ngajantenkeun urang bébas tina hukum dosa sareng maot. 3 Hukum-hukumna, rusak sabab éta kusabab sipat dosa, teu tiasa ngalakukeun naon anu dilakukeun ku Allah ku ngirimkeun Putra-Na nyalira dina bentuk jalma anu dosa, salaku pangorbanan dosa. Lajeng anjeunna ngahukum dosa dina awak na. 4 Ku sabab éta hukum-hukum kabeneran bisa dicumponan di urang anu henteu dipimpin ku sipat manusa urang tapi ku Roh. (NuBibeln)
Rom 8: 1-4 Ayeuna teu aya anu ngahukum pikeun jalma anu aya dina Kristus Yesus . 2 Pikeun hukum Roh hirup dina Kristus Yesus anu parantos ngaleupaskeun kuring tina hukum dosa sareng maot. 3 Anu mustahil pikeun hukum, lemah sapertos éta ku alam dosa, ku Allah ngintunkeun ku Putra-Na nyalira salaku pangorbanan dosa, anjeunna anu di luar sapertos jalma anu dosa, sareng dina awakna ku Allah ngahukum dosa. 4 Janten sarat-sarat hukum tiasa dicumponan di urang anu hirup henteu ngiringan daging tapi saatos Roh. (NIV)
Rom 8: 1-4 Margi [kusabab naon anu dilakukeun ku Yesus, tingali Kisah 7:25], ayeuna henteu aya hukuman pikeun jalma anu aya dina Kristus Yesus . 2 Pikeun hukum Roh hirup dina Kristus Yesus anu parantos ngaleupaskeun kuring tina hukum dosa sareng maot. 3 Anu leres-leres mustahil pikeun hukum, sabab lemah kusabab sifat ragrag (daging), gusti alloh. Anjeunna ngutus Putra-Na nyalira [ka dunya] salaku kurban dosa, ka luar awak manusa anu dosa (sareng daging, dina awak), sareng dikutuk dosa dina alam murag manusa (ditilik sareng ngalaksanakeun pengadilan ngalawan dosa dina daging). 4 Kituna sarat tina hukum [tunggal - negeskeun wholeness hukum, tingali Rom 13: 9] bakal dicumponan lengkep dina urang anu henteu leumpang (hirup) numutkeun alam ragrag urang (éta daging) tapi saatos Roh. (Core Alkitab)
Rom 8: 1-4. Ku sabab éta, ayeuna moal aya dzat pikeun jalma anu aya dina Al Masih Yesus , anu henteu ngalaksanakeun daging, tapi saatos Roh. 2. Pikeun hukum Roh hirup dina Kristus Yesus anu parantos ngaluarkeun abdi tina hukum dosa sareng maot. 3. Kanggo naon anu teu mungkin pikeun hukum, sabab éta lemah ngaliwatan daging, kitu ogé Gusti, nalika anjeunna ngutus Putra-Na dina pasipatan daging dosa, sareng demi dosa, ngahukum dosa dina daging; di urang anu henteu cicing saatos daging tapi saatos Roh. (KJV)

Publicerades onsdag, 15 april 2020 03:27:49 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 3 augusti 2020 23:06
Bed för Bibi 19 år att Jesus möter med henne till frälsning och ger henne en jättebra pojkvän som hon kan lita på i vått och torrt och att hon finner sig ett jättebra arbete till sig som hon trivs med

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp