Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Larang rajapati

Sagala jinis pembunuhan kudu dilarang!

Lalaki nganggo péso.

Anu maéhan manusa lain sanés teu bisa malikkeun. Rajapati téh rajapati sareng kudu dicaram pisan!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 28 juli 2020 12:30

Larang rajapati

Pangentosan 20:13 Moal dibunuh.

Kuring pikir sagala jinis rajapati kedah dilarang.

Ieu ogé kedah dicaram:

Hukuman modal

Kuring maca di mana waé unggal detik Swede pikeun hukuman pati, tapi euweuh hukuman pati ngajadikeun batur anu hadé.

Jalma kedah ngadangu ngeunaan Yesus supados aranjeunna tiasa nampi anjeunna sareng disalametkeun.

Rajapati téh rajapati sareng kudu dicaram pisan. Anu maéhan manusa lain sanés teu bisa malikkeun.

Euthanasia

Euthanasia ngerjakeun deui kana jalma Swedia yén éta kedah janten hukum. Anyar, dokter "ngabantosan" penderita maot.

Henteu, éta sanés anjeunna anu ngabungkus pil tapi anjeunna ngagaduhanana sareng nangtung.

Anu maéhan manusa lain sanés teu bisa malikkeun. Rajapati téh rajapati sareng kudu dicaram pisan!

Aborsi

Nepi ka 40,000 nyawa dibunuh di jero indung unggal taun.

Rajapati téh rajapati sareng kudu dicaram pisan!

Anu maéhan manusa lain sanés teu bisa malikkeun.


Publicerades tisdag, 28 juli 2020 12:30:47 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöte med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 3 augusti 2020 23:06
Bed för Bibi 19 år att Jesus möter med henne till frälsning och ger henne en jättebra pojkvän som hon kan lita på i vått och torrt och att hon finner sig ett jättebra arbete till sig som hon trivs med

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp