DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Donald Trump henteu tweet deui

Présidén Amérika Serikat parantos ditunda permanén ti Twitter

Présidén Amérika Serikat parantos ditunda permanén ti Twitter

Ieu anu sapertos akun Twitter Donald Trump anu ditunda ayeuna-ayeuna.

Putra Donald Trump urang Donald Trump Jr nyandak ka Twitter pikeun ngritik kaputusan pikeun mareuman bapakna.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag 9 januari 2021 02:50

Capitol

Saur kuring naon anu kajantenan nalika pendukung Trump nyerang Capitol di Washington, AS, henteu raoseun, sareng kuring parah kapangaruhan ku éta.

Ayeuna Twitter parantos permanén nutup Donald Trump tina platform aranjeunna.

Facebook, Instagram sareng Snapchat ogé ngonci akun présidén salamina.

Salaku tambahan, Donald Trump parantos ngagaduhan akun sareng siaran lirén dina layanan vidéo Kedutan sareng Tiktok.

Alesan pikeun pareuman

Twitter ngajelaskeun dina tulisan dina blog na naha aranjeunna parantos mareuman présidén:


Gambar: Twitter.

Kieu carana nyarios dina Swédia numutkeun tarjamahan Google:

Saatos ulasan anu ati-ati kana tweet pangénggalna tina akun @realDonaldTrump sareng kontéks sakurilingna - khususna kumaha aranjeunna ditampi sareng diinterpretasi dina sareng mareuman Twitter - kami parantos nutup akun sacara permanen kusabab résiko anu ngadorong langkung kekerasan.

Kitu cenah, naon anu kajantenan nalika Capitol diserbu mengerikan, tapi naha leres Présidén anu nyauran kekerasan?

Donald Trump JR

Putra Donald Trump urang Donald Trump Jr nyandak ka Twitter pikeun ngritik kaputusan pikeun mareuman bapakna:

"Urang hirup di Orwell taun 1984. Kabébasan nyarios teu aya deui di Amérika. Pupus ku téknologi ageung sareng naon anu tinggal ngan ukur aya pikeun sababaraha urang."
"Janten ayatollah sareng seueur rézim diktator anu sanés tiasa gaduh akun Twitter tanpa aksi sanaos ngancam ka sadayana nagara ku pembantaian sareng pembunuhan homoseksual sareng sajabana ... tapi présidén AS kedah ditunda sacara permanen. Mao bakal bangga."

Doakeun kaayaan di Amérika Serikat. Neneda yén jalma bakal giliran Yesus sareng nampi anjeunna. Anjeunna hiji-hijina anu tiasa ngahemat sareng nganteurkeun. Sakali deui, parantos nunjukkeun yén sababaraha pamimpin politik moal tiasa nyalametkeun sareng nyalametkeun jalma.

Anu kedah dipercaya

Sababaraha parantos ningali Donald Trump salaku manusa Allah anu parantos anjeunna gambarkeun dina sababaraha waktos. Tapi upami urang percanten ka jalma, urang bakal kuciwa pisan, sabab kuring anggap seueur ayeuna parantos janten.

Lalaki anu dipidangkeun ku Allah dina jaman-jaman ayeuna sanés Donald Trump, tapi ngan Putra-Na anu tunggal, Yesus Kristus. Anjeunna nyaéta lalaki Allah sareng anjeunna nyaéta Jurusalamet. Éta Yesus anu kedah dipercaya, teras anjeun moal kuciwa.


Publicerades lördag 9 januari 2021 02:50:29 +0100 i kategorin och i ämnena:

ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg - Apg29.Nu


Dagens datum

V 02, söndag 17 januari 2021 kl 07:01

Dagens namn

Anton, Tony

Dagens bibelord

“Gör allt utan att klaga och tveka så att ni blir fläckfria och rena, Guds oskyldiga barn mitt i ett falskt och fördärvat släkte, där ni lyser som stjärnor i världen när ni håller fast vid livets ord. Då blir ni en ära för mig på Kristi dag, att jag inte har kämpat förgäves eller arbetat förgäves.” (Philippians 2:14-16)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Anton och Tony. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 16 januari 2021 22:56
Fortsätt be för min man med prostatacancer Väntar väntar väntar Herre på bönesvar Be med mig, ber jag till någon eller några som känner de skall be med mig Jesus hör oss🙏

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

↑ Upp