Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Salvation

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

The hébat janggol of Harald Gustafsson

Ieu téh mangrupa garéja fallen nu dihasilkeun dina gambar ieu - dina Kristen palsu.

The harlot jeung gunana.

Dua sakabéh bab devoted Wahyu kana pedaran ti harlot hébat. Mangkana ngartos yen aya fenomena signifikan, nu keur dirawat di bab ieu.


Av Från boken Budskap från Uppenbarelseboken av Harald Gustafsson
fredag 6 mars 2020 22:30

Harald Gustafsson éta ngaran rumah tangga jeung manéhna pendeta Pentecostal di Smyrna Garéja di Gothenburg di 1945 - 1967. Anjeunna geus ditulis hiji buku nu judulna Messages tina Wahyu. Salah sahiji bab dina ieu buku urang, dijudulan The Great janggol.

The hébat janggol Up. 17 jeung 18

Sistim nu pribadi nu urang sapatemon di Wahyu, Manjang hiji periode nu lila. Ku kituna éta kalayan gunana - kakuatan kaayaan pagan, sarta jadi éta kalayan jaman Suharto - Garéja - na oge jeung janggol hébat. Anjeun kudu ningali éta dina kontéks sajarah maranéhanana. Perspektif sajarah perlu, upami kami ngartos Gambar Wahyu urang aneh. Dua sakabéh bab devoted Wahyu kana pedaran ti harlot hébat. Mangkana ngartos yen aya fenomena signifikan, nu keur dirawat di bab ieu.

Saha nu janggol hébat?

Ieu téh mangrupa garéja fallen nu dihasilkeun dina gambar ieu - dina Kristen palsu. gambar ieu mindeng dipaké dina Kitab Suci, zinah lajeng ngalawan Allah bakal gambar. The Old Perjanjian Israél unfaithfulness ka Allah disebut skökoväsen sahiji nabi. Sarta lamun Garéja Perjanjian Anyar téh teu satia ka Gusti, manehna janten palacuran di panon-Na.

Moderskökan teu kaci saha lian ti papacy Katolik Roma. garéja ieu téh indung ti skökokyrkor lianna di bumi.

The harlot hébat sarta Suharto Majelis anu opposites sampurna silih urang. panulis hiji Inggris geus aptly adzab kaluar jelas beda. Hiji ngawakilan purity sorangan; nu sejenna nyaeta jadi najis, éta rottenness moral bisa nyieun dirina. Hiji teh Chick Domba; nu sejenna anu pakait sareng raja jahat Marcapada. Hiji anu ngagem robes bodas cemerlang bener; kedok kadua kamulyaan earthly of wungu, Scarlet jeung emas. Hiji mangrupakeun parawan chaste; nu sejenna nyaeta ibu harlots bumi. Hiji keur hated na persecuted; nu sejenna nyaeta mabok ku getih umat Allah. jaman Suharto, urang leungit tetempoan tina splendor tina kamulyaan sawarga; harlot ngaleungit dina gelap sarta haseup tina seuneu milik urang nu meakeun nya.

Ieu jadi garéja harlot Katolik Roma éta sakali apostlatidens jamaah bridal. Tapi runtah diasupkeun tur ancur hirup sumanget exuberant. Priestcraft sumping pamustunganana, tinimbang tina jasa spiritual na hadiah spiritual. Jeung nalika Kaisar Constantine nyokot garéja Katolik heubeul dina patronage pamaréntah Romawi, ieu geus asak pikeun papacy nu.

The harlot tadi di dirina leungeun cangkir emas pinuh ku abominations na filthiness of fornication nya. Abominations téh mindeng nami idolatry dina Kitab Suci. Jeung papal idolatry Romawi nyaéta sangkan sampurna pagan, sabab bisa meunang. Teu wungkul idolatry, éta pitenah ngalawan Allah. Paus meunangkeun tempat Allah. Anjeunna ngaklaim janten wawakil Al Masih urang di bumi. Leo X - Paus nu jadi kontemporer di Martin Luther - nampi ngajenan ketuhanan. Lateran Déwan mayar upeti ka anjeunna dina ieu kecap: "Kami pohara muji paduka ketuhanan Anjeun. Anjeun salaki garéja urang, Pangeran ti Rasul, anu lord semesta jeung raja. Anjeun hiji angon jeung dokter. Anjeun Gusti ".

paus sejen, Pius IX, ceuk dirina: "Kami cara, kabeneran jeung kahirupan nu"

Ieu idolatry, nu hadir dina garéja ieu salaku Maria kultus tur nyembah sahiji wali, aya sia aya tapi mångguderiet pagan heubeul, nu gareja diwariskeun ti dunya pagan lajeng masihan hiji tinge Christian slight. Dina papacy nu Mary geus supplanted duanana Allah Rama jeung Yesus Kristus. Mary nyaeta mediator nu. Sumuhun, baé Allah.

ibadah Paus Garéja sarta adoration sahiji wali countless téh jadi kawentar, éta gunana pikeun nyarita ngeunaan eta. Skökokyrkans cangkir emas pinuh ku abominations.

jeruk ogé ngandung dirina fornication uncleanness. Ieu boga tujuan ogé dina conto mimiti henteu satia nya master bangsal na dirina ngajadikeun bebas ka dunya gede jeung pangéran na. Nya spiritual fornication mahluk.

Tapi papacy ogé aya hiji jurang tina buruk moral. Para imam Katolik geus mindeng geus pisan fornicators. Kawin geus musibat utama maranéhanana.

Di seminaries Katolik Roma, nu buku ajar tina teologi moral tina hiji jesuitteolog Alphonsus Maria de Liguori. buku ajar ieu nyadiakeun instruksi lengkep dina sagala jinis immorality na immorality na perversion seksual.

The Norwegia panulis Marta Steinsvik diterbitkeun mangrupa buku ngeunaan tilu puluh taun ka pengker kalawan judul Saint Peters Himmelnökler. Aya, manéhna mangka papal immorality flagrant dina cara anu diwangun ku imam Katolik pancen ngamuk. Buku téh keur paling bagian mung cutatan tina utamana teologi moral Liguoris tapi ogé tina buku pangarang Katolik lianna '. tanda petik ieu dianggap ku sensor sakumaha jorang, éta bagian badag buku ieu ditutupan ku mangsi.

Nalika para calon imam Katolik meunangkeun pangaweruh ngeunaan immorality na perversion seksual, sakumaha buku ajar kieu tuntas ngawulang, aranjeunna dianggap siap pikeun layanan maranéhanana di confessionals Katolik.

Sabaraha rébuan awéwé anu geus kagoda ku imam dina confessionals, meureun moal leuwih ti Alloh cacah dina. The Confessional Katolik geus sumber musibat utama di hormat moral ti sugan wae lianna. Jalma anu ragu katepatan tina pernyataan abdi bisa maca kitab disebut tadi ku Marta Steinsvik atawa buku The imam, awéwé jeung syahadat of Charles Chiniquy, anu keur lima puluh taun belonged ka Garéja Katolik sarta éta imam anu aya.

The hébat janggol jeung gunana

sato galak, sakumaha urang nunjuk kaluar tadi, kaayaan pagan. Dina sato galak Scarlet ieu diuk harlot. Eta hartina, kahiji, éta pamaréntah ngarojong gereja harlot. Ieu dimimitian sabot Constantine Maha Agung Garéja Kristen, agama kaayaan, sarta eta sumping di handapeun panyumputan jeung perlindungan nagara urang. Ieu kacilakaan utama gereja urang. Diaku réngsé dina kasusah katurunan ti Pamarentah, tapi gareja ogé jadi gumantung kaayaan. Ieu posisi musibah babagi sagala jeung ka extent sababaraha nagara dilakukeun dina gereja Kristen ti Katolik Old-didukung pamaréntah. Engké, papacy geus risen luhur nagara. Pakaitna jeung nagara éta salah sahiji lengkah tina skökoväg bahaya ka garéja urang.

Tapi dina palacuran linggih dina gunana oge ngandung harti yén manéhna ditéang nyokot reins sarta mingpin dina leungeun maranéhna tur kadalikeun kakuatan kaayaan di pelesir Na. Dina ngembangkeun Garéja Katolik Roma urang, urang tingali ieu jelas pisan. papacy ngawasa rada pas leungeun inisiatif nu sacara politis. Pikeun abad, saprak pangéran jeung Kaisar competed mun meunang paus sarta rahmat papal tur ni'mat. Jeung maranéhna geus mindeng geus parabot daék gereja urang nedunan paréntah nya. kakuatan dirina boga di kali geus jadi pinunjul kadua Kaisar tur raja geus ngalarang, upami aranjeunna nampik nurut nya. Sababaraha of Kaisar abad pertengahan nu crowned ku Paus. The papacy kaala di unggal pangaruh politik jalan gede. pangaruh politik gereja urang teu acan réngsé. Sugan kakuatan na bakal malah gede di ahir waktu, saméméh nyanghareupan judgment Allah.

Hiji poé, kumaha oge, sato galak ka buang ka rider nasty dirina. Lajeng nya öclestimma keok.

The hébat janggol jeung suci di.

Abdi hoyong ngantebkeun yén lamun urang nyarita ngeunaan Garéja Katolik Roma, geus sistem urang ngarujuk, moal individu. Aya geus jeung nu tetep Gusti-fearing jalma di garéja ieu, sakumaha ogé dina garéja Pentecostal bisa jadi jalma anu geus fallen kana skökoliv spiritual. Ku kituna éta sistem kami nuju ngawangkong ngeunaan. "Jeung Kuring nempo awéwé drunken jeung getih umat Allah." papacy geus héd langkung syahid getih ti sadayana Kaisar Romawi nu kejem babarengan. Hal ieu diperkirakeun yén sahenteuna lima puluh juta syahid ditelasan di garéja ieu. Sarta cruelty papal dina sambungan loba wali martyrdom handap ka na kaasup atrocities Kaisar Nero di tempat teduh.

Inkvisationen dina Abad Pertengahan kalayan instrumen miboga panyiksaan éta salah sahiji anu pang diabolical, nimukeun ka siksa batur. Maranéhanana henteu eusi kalawan cukup killing korban maranéhanana. Sateuacan pupusna sumping salaku liberator a, tadi loba suci ieu ngalaman nu panyiksaan direst. Inquisition dungeon éta saluareun pedaran pikareueuseun. Utamana inkvisationen Spanyol geus miboga reputasi katurunan. Inkvisationsdomstolarnas anggota diangkat ku Paus.

Garéja Katolik Roma mangrupakeun gigireun kiwari ngayakeun téoritis ditampik atawa resmina dileungitkeun éta Inquisition. nyorganiserades Inkvisitionskongregationen dina 1908 sarta geus tetep kahiji diantara sakabeh jamaah garéja ieu. Paus sorangan nyaéta lembaga préfek ieu. Ieu nyebutkeun loba ngeunaan sikep garéja urang arah eta aranjeunna nelepon heretics.

Sanajan Garéja Ortodoks dina Rusia, persecuted dina jangka waktu na Kristen misalna dina iman maranéhna differed ti doctrines gereja urang. Loba geus diangkat voices na pager hirup maranéhna ngeunaan leuwih cara kejam nu bolsehevikerna dina sambungan jeung Revolusi Rusia liquidated Garéja Ortodoks. Tapi naha henteu ogé ngobrol ngeunaan sufferings kejem nu mukmin séjén anu kakeunaan ti gigir garéja jeung pendeta maranéhanana. Panongton sahiji wali geus languished dina bui Rusia jeung subjected mun sangsara kejam kusabab dangong Garéja ieu mukmin lianna. Hiji hubungan aneh bisa dititenan, teras gereja diasupkeun kana covenant kalawan nagara. Wherefore nyaéta kaayaan anu milaraan ka urang Kristen. gareja ngambil alih nalika tugas katurunan ieu. Jeung ka extent yén otoritas publik geus dieksekusi kasusah sapertos engké, éta geus parabot gereja urang. Salah nulis ngadawuh: "Maneh na deui, eta geus junun pembunuhan ieu, hurup ngadegkeun orthodoxy nyieun kakuatan, anu víirldsordningens ketuhanan parabot, kana instrumen docile of haus maranéhanana pikeun getih jeung kasusah amukan na. Dimana wae a skökovíisen förvärldsligad ageman satuju jeung kakuatan dunya, dimana wae eta kalawan bewitching kakuatan seduction dilengkepan awéwé climbing sato kakuatan dunya Scarlet (Wahyu 17), dimana urang tingali geura-giru ka bui muka, anu flare batang sarta dosa judgment Christian palsu tihang nepi ka arah sawarga.

harlot kasebut diinum getih para wali.

hébat nu harlot aranjeunna

judgment ieu bakal sakitu legana jadi enforced ku sato galak anu sarua, saméméhna dibawa nya. Dina Rusia, kami geus katempo kumaha pamaréntah komunis beureum geus plundered Garéja Ortodoks sarta ampir sakabéhna ditumbuk nya. Sami ieu terus-terusan sababaraha taun engké di Mexico. Ngaliwatan conto ieu pikeun meunang ide kumaha éta bakal balik lamun vilcldjuret sapanjang jeung raja bumi bakal "hate janggol, sarta wajib nyieun dirina kapencil na taranjang, sarta wajib dahar daging dirina, sarta ngaduruk dirina kalawan seuneu" (Wahyu 17: 16 b).

Hiji poé kaayaan bakal ngocok kaluar kabeh pangaruh garéja urang, sarta gaganti mawa dirina nepi, éta bakal ngahancurkeun nya.

Éta kénéh pisan judgment Allah, anu mangaruhan kana sistem, nu mangrupakeun ageung tina garéja Isa Al Masih sarta tina Karyana di bumi. Sarta judgment kieu Allah on harlot bakal membangkitkan Sawarga rejoicing.

"Bingah leuwih kumaha geus kajadian ka dirina, anjeun sawarga, sarta maraneh rasul suci tur nabi; Allah geus diteundeun aranjeunna dina dirina, sarta avenged anjeun" (Wahyu 18: 20).

Dina Wahyu ka surah dijieun harlot jeung Babul Tembok salaku konsép sinonim. Ieu puzzled sababaraha. Kuring anggap ieu rasio sarua salaku lamun panganten awewe jeung Yerusalem Anyar téh disusun jadi hal anu sarua. Anu hartosna ogé yén Yérusalem Anyar nyaéta ngarep langgeng panganten awewe urang, bari palacuran teh residing di Babul Tembok. Aya manehna sits kawas ratu, sarta tina roh Babel manehna kasurupan. Lajeng, nalika Babul Tembok mana sahandapeun, oge harlot di judgment taqwa Allah.

Ditengah portrayal gloomy tina janggol hébat, hiji sora sinyal gera ti sawarga.

"Jeung Kuring uninga sora sejen ti sawarga sebutkeun:

Kaluar tina dirina, jalma mah, anu maraneh jadi teu partakers dosa dirina, sarta yén maraneh moal nampi sahiji plagues nya. " (Wahyu 18: 4).

Kaluar sadaya skökoväsen spiritual!

Kami tangtu deukeut pisan waktu nalika judgment sahiji garéja harlot téh bisa enforced. Salaku urang ogé nyaho, yén waktos ieu approaching keur kawin Domba teh. Mungkin urang bisa unswervingly satia ka Bridegroom sawarga urang, sangkan nu pleased papanggih anjeunna nalika anjeunna datang!

Anjeunna datang pas! Janten siap!


Publicerades fredag 6 mars 2020 22:30:33 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Den brinnande sjön


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 26 september 2020 01:58
Herre jag ber, låt den unge mannen återkomma. Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp