Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

The Good Shepherd di nagara Tutup

Hal ieu teh mutlak paling nyeri ieu, kumaha bisa anjeunna kantos ninggalkeun angon?

Domba. 

Anjeunna pamikiran nagara deukeut. Anjeunna nyangka tina jukut héjo, manéhna nyangka tina cai atuda. Kumaha bisa anjeunna kantos pikir nu jukut bakal greener di nagara nu jauh?


Av Emma
lördag, 12 oktober 2019 13:22
Läsarmejl

Aya sakali hiji domba ngaranna Marcoullis. Sakali, lila pisan, nalika anjeunna hiji domba saeutik, jadi manehna cicing di nagara nu deukeut. Angon éta anjeunna salawasna jadi nutup di nagara éta. Aya nyatu jukut héjo jeung kembang liar geulis. Di nagara nu nutup éta jukut juicy dahar jeung tiis jalan cai nginum.

Marcoullis éta rada Dongeng dina diri, sarta sakapeung anjeunna ngadeg di fårhägnadens pager jeung nyawang kaluar di dunya luar. Anjeunna sering wondered sabaraha nagara nu geus jauh bisa jadi, anjeunna bisa ningali hiji glimpse sahiji nagara dimana manehna nangtung. Muhun, sabenerna, beuki anjeunna ngadeg aya na katingali na fantasized ngeunaan naon eta bakal aya, beuki pikabitaeun eta dimimitian ngarasa kawas pikeun ninggalkeun nagara deukeut, sarta naek kapal on adventures sorangan. Ieu sanajan kanyataan yén nagara éta nyaéta jauh ieu angon nagara mindeng warned aranjeunna. Nagara teu boga angon alus leuwih aranjeunna. Tapi, lamun hayang eta indit pikeun ninggalkeun nagara caket ka kantor kaluar ka nagara jauh.

Angon dipaké pikeun ngumpulkeun anak domba jeung domba na di sabudeureun anjeunna, anjeunna spoke ka aranjeunna ngeunaan hal anjeunna miharep éta uninga, hal penting pikeun aranjeunna uninga. Anjeunna comforted jalma anu diperlukeun solace jeung maranéhanana luka dibere perawatan husus dina leungeun nu Shepherd urang.

Angon emphasized waktos na deui yén anjeunna salawasna caket ka jalma anu cicing di nagara nu deukeut. Paduli naon kaayaan éta, sarta sanajan anak domba jeung domba teu salawasna ngabejaan anjeunna anjeunna teu jauh.

Anu naha nagara ieu disebut di caket nagara. Angon éta sok nutup.

Kadang-kadang lamun anak domba jeung domba lain ka handap kana sésana dina cai atuda, jadi indit angon kaluar dina wengi patroli. Manéhna indit néangan sagala domba nu ngalaman Isro kaluar ka nagara jauh. Anjeunna disebut dina éta sarta ambekan ngaran maranéhanana. "Kita Hayu deui kuring Vitull, datangna!" Anjeunna ambekan dina sora jadi pinuh ku cinta. Angon éta salawasna pastikeun banding ka sadaya anak domba jeung domba na ku ngaran.

Marcoullis bakal salawasna inget sora nu angon urang.

Kadang-kadang lamun Stray jadi regretted yén éta ninggalkeun angon jeung nagara deukeut, éta mimiti ngagorowok di Shepherd. Pas angon lajeng uninga domba ceurik stray, jadi datangna angon geuwat ka dinya, ti domba anu lajeng kapendak angon éta. Lajeng anjeunna mawa domba balik ka imah ka nagara deukeut.

Angon dipaké nalika anjeunna sumping deui jeung stray domba ngagorowok "sumping sadayana domba tercinta kuring jeung domba! Kita Hayu jeung girang ku kuring leuwih kieu ayeuna geus balik ka imah urang di nagara deukeut!" Saterusna, sakumaha dibawa angon dina kaayaan ieu para na ka lokasi husus dina jukut héjo, di mana anjeunna succumbed éta hiji salametan nyata pikeun sakabéh éta.

Tapi ayeuna, sakumaha anu Marcoullis dieu, dina thickets törnigt, jauh di nagara nu jauh, dimana manéhna indit kaluar jadi loba sababaraha taun ka pengker. Anjeunna capé sarta anjeunna lami kiwari, sarta jadi butut sarta torn di jaket na sanggeus sagala taun di nagara nu jauh. Anjeunna gasping pikeun cai, asa jadi lamun takwa kedah ditumpes stifle anjeunna. Ieu jadi poék jero anjeunna, jeung wengi sabudeureun manehna oge jadi poék.

Anjeunna pamikiran nagara deukeut. Anjeunna nyangka tina jukut héjo, manéhna nyangka tina cai atuda. Kumaha bisa anjeunna kantos pikir nu jukut bakal greener di nagara nu jauh?

Anjeunna nyangka ngeunaan angon ...

Hal ieu teh mutlak paling nyeri ieu, kumaha bisa anjeunna kantos ninggalkeun angon ??

Ieu kacida teu mungkin mun ngarti.

Anjeunna mikir kumaha angon sababaraha kali ngawartoskeun anak domba jeung domba nu pas aranjeunna disebut kaluar ka Anjeunna, Anjeunna bakal datangna Na. Bakal Marcoullis bener wani yakin yén ieu kiwari ogé dilarapkeun ka anjeunna? Kusabab, iwal anjeunna ninggalkeun angon jeung nagara nu deukeut, sakumaha anjeunna ogé sempet dipigawé sawatara hal estu pikasieuneun di nagara ieu jauh.

Bisa angon bener ngahampura manehna kabeh ieu?

Kabéh wengi ceuk urang mikir, shivering di tiis, di mana thicket thorny dimana anjeunna nyangkut antara cucuk, sarta ieu parah torn.

Di subuh, ngan lamun peuting rék masihan jalan ka dinten, jadi anjeunna dimimitian kana harewos: Yesus! Buyung, teu anjeunna ukur harewos deui ka Shepherd aya! Angon aya! Anjeunna bends handap, anjeunna rips nu cucuk anu snares Marcoullis jadi goréng. walungan sagalana anjeunna peupeus. leungeun asih angon urang, sakumaha jadi mindeng caressed Marcoullis jas sareng sirah mimiti getihan.

Angon angkat lajeng gently up Marcoullis dina leungeun hiji angon urang.

Ku kituna dimimitian perjalanan balik ka imah ka nagara deukeut.


Publicerades lördag, 12 oktober 2019 13:22:28 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöten från min hemmastudio - Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 8 augusti 2020 21:07
Ber att allt blir bra för hela familjen. Gud vet!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp