Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Salvation

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Ramalan David Wilkerson ngeunaan Corona Pandémik 1986

Kuring ningali wabah anu bakal datang di dunya. sareng bar, gereja sareng pamaréntahan ditutup. 

Ramalan David Wilkerson ngeunaan Corona Pandémik 1986.

Wewelak kasebut bakal pencét New York City, sareng ngocokkeun kota anu éta henteu kantos digoncang sateuacanna.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
fredag, 10 april 2020 13:31

Ramalan ku David Wilkerson 1986

Kuring ningali wabah anu bakal datang di dunya. sareng bar, gereja sareng pamaréntahan ditutup. Wewelak kasebut bakal pencét New York City, sareng ngocokkeun kota anu éta henteu kantos digoncang sateuacanna.
Ku siksaan bakal kéngingkeun para mukmin anu "teu sholat" kana doa radikal sareng pembaca Alkitab anu hayang pisan, sareng "tobat" bakal ngagorowok godman tangis dina mimbar.
Kaluar tina ieu muncul "kebangkitan katilu" anu bakal nyapu di Amérika sareng dunya.


Ngeunaan David WilkersonDavid Wilkerson, lahir 19 Mei 1931 di Hammond, Indiana, tilar dunya 27 April 2011 caket Cuney di Cherokee County, Texas, mangrupikeun penginjil Amérika.

Dorong ku marabahaya anu kuat sareng pangjurung saderhana di pedalaman anjeunna, anu anjeunna nampi salami waktos solat dédéngéan di bumina, anjeunna sumping di 1958 salaku pastor ngora ka New York pikeun damel sareng kriminal, nonoman rentan.

Ieu nyababkeun pendiri misionaris dunya sareng rehabilitasi ubar nonoman tangtangan pamuda.

Salian naon anu diwakilan dina Palang sareng Stilettos, anjeunna langkung dipikanyaho pikeun pesen nubuat anu kuat sareng salaku pamimpin Church Square Church di Manhattan.

Wilkerson maot dina kacilakaan mobil.

Sumber: Wikipedia

Tulisan ieu sumping saatos tip.


Publicerades fredag, 10 april 2020 13:31:36 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 26 september 2020 15:02
Be så att jag inte får huvudvärk ev migrän med dubbelsende och ögonflimmer

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp