Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

beungbeurat teu Hormat

Jelas ogé sagala manggihan yén sieun, jeung sieun anu salah sahiji musuh hardest jeung kami?

Weightlifters.

Naon bae anu inspires kami sieun teu bisa ngaranna tapi mindeng gering-kaséhatan, janten tanpa proyek sahingga teu bisa meuli kami pangan, pakean, jeung teu bisa mayar nu nyewa eta aya dina luhureun takwa. 


Av Ingrid Rönnberg
torsdag 5 december 2019 19:58

musuh toughest

A tani indit ti ngagiling ku karung beurat badag on deui. A kuda sumping tur supir ditawarkeun tani pikeun meunang bade. tani diuk handap jeung kantong on deui bahagia na anjeunna ngagaduhan mun balik. supir miwarang:

"Naha henteu Anjeun karung?"

"Eta bakal ogé pikeun möcke duanana I, on kantong nu bakal kudu balik," jawab tani.

Urang mindeng ngalakukeun kitu lamun Alloh nawarkeun pitulung-Na.

Jelas ogé sagala manggihan yén sieun, jeung sieun anu salah sahiji musuh hardest jeung kami?

Simkuring teu ngartos salawasna nu aya sieun jeung takwa éta sangkan urang ngalakukeun hal salah.

Urang bisa ngarasa eta ngan anjeun ngartos yén ngagantian kahareup bisa ngarasa lamun dina lame staring deui di oray starved hypnotizes korban na sateuacan eta dibereskeun. Sangkan buru kaluar gampang atanapi iklas kami datar sarta ngalakukeun naon urang teu kedah ngalakukeun tur masihan Sunan Gunung Djati troubles langkung.

sieun

Naon bae anu inspires kami sieun teu bisa ngaranna tapi mindeng gering-kaséhatan, janten tanpa proyek sahingga teu bisa meuli kami pangan, pakean, jeung teu bisa mayar nu nyewa eta aya dina luhureun takwa. Sangkan jadi tanpa duit. Anjeun tiasa ngudag jauh loba takwa duit tapi mangrupakeun kaamanan soaring sakumaha gampang niup jauh jeung tiupan nu kuat slightest tina ayana.

Sieun teu keur dipikacinta, moal kabawa cukup alus, keur nyalira anu leuwih gede ti kantos. Kolot sieun pikeun masa depan barudak maranéhanana urang. Barudak hirup di sieun bade sakola. Pikeun nyanghareupan incomprehension jeung keur bullied. Persis sabab Yesus weruh ngeunaan sagala ieu, manéhna nyebutkeun mun urang nu urang teu kedah salempang ngeunaan pangan, pakean, atawa kahirupan urang.

teu saurang ogé bisa ngawula ka dua Masters dina waktos anu sareng. (Lukas 6:24) kedah kituna milih sisi? Sumuhun, Yesus clarifies. Lamun coba ngawula dua dina waktos anu sareng, éta bakal geuleuh hiji "boss" na cinta nu séjén. Ku kituna teu aya taneuh tengah. Naon eta kalawan takwa jeung takwa ka ngalakukeun kami? Di dieu Yesus méré katerangan jelas kristal.

"Anjeun teu bisa ngawula ka Allah sareng mammon. (= Duit jeung harta), ulah salempang ngeunaan kahirupan anjeun, kumaha anjeun bakal ngahakan atawa inuman, atawa ngeunaan awak anjeun, naon anu bakal anjeun makekeun baju maneh kalawan ".

Anjeunna recalls ayana manuk seneng. Gusti paduli keur urang na mun urang ngidinan anjeunna janten Gusti urang na urang bakal meunang bukti yén manéhna téh Rama urang. "Rama anjeun weruh yén anjeun kedah sadayana ieu, mimitina neangan karajaan-Na bener-Na (di dieu asalna jangji) jeung anjeun bakal sadayana sésana. Nempatkeun anjeun husus "karung" dina "karanjang" na buka dina jangji Allah keur ngurus anjeun sarta ngabalukarkeun sieun anjeun.

The tamba pangalusna for kudu sieun

Paul tamba pangalusna keur sieun manehna mere kami nalika anjeunna ngabejaan kumaha anjeunna geus duanana geus lapar tur cicing ogé, geus keok, kapaksa kahariwang, sakapeung diangkat ka langit, dipikacinta tur hated tur hirup dina ancaman pati. Anjeunna sadaya pangjurung kami pikeun salawasna jadi senang tur alhamdulillah di sakabéh kaayaan hirup urang.

Pikeun alhamdulillah éta wasiat Allah Kristus Yesus. Ieu scares sieun mun hiber tur masihan kami pitulung dina milih master katuhu tina kahirupan urang lamun sieun susunan "suku di panto" na jelema nu ngacow nyoba maksakeun.


Publicerades torsdag 5 december 2019 19:58:27 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Gospel Sam, Pop up tält, Målle, Emilia, Christer Åberg online


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 24 maj 2020 00:18
Jesus hjälp!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp