Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

sasatoan Alkitab

Dina Kitab Suci, aya loba sato.

Domba.

Naha anjeun nyaho yén Alkitab speaks teuing ngeunaan sasatoan? Di dieu kuring boga daftar panjang loba sato dina Alkitab jeung sababaraha serangga jeung rujukan Alkitab! Mangga ngarasakeun!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag 6 november 2019 01:04

sasatoan Alkitab

Adam masihan ngaran ka sadaya sato

"The Gusti Alloh kabentuk unggal sato galak lapangan sarta sakabeh manuk bumi. Anjeunna dibawa ka lalaki nu ningali naon anu anjeunna nelepon aranjeunna. Jadi lalaki disebutna unggal mahluk hirup, anu ngaranna". (1 Budalan 2:19).


Publicerades onsdag 6 november 2019 01:04:42 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 29 mars 2020 22:22
Snälla jesus hjälp orkar inte mer leva jag är helt slur 100% slut. Jag vill känna frid börja mitt liv från noll snääälla be för mig ångesten är jobbig. Bor i tillsammans med deppiga personer. Hjälp

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp