Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Alkitab nyebutkeun kudu narima Yesus

Sakabéh ayat ieu nembongkeun yén anjeun kedah nampi Isa bisa disimpen!

Hiji lalaki jeung leungeun kabuka ngalawan hiji Panonpoé Tilelep.

Simkuring ningali dina Alkitab jelas ngajarkeun urang yen urang kedah nampi Isa Al Masih. Mun saha nyebutkeun disebutkeun, anjeunna mana ngalawan ajar Alkitab dina topik ieu pohara penting.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 24 oktober 2019 15:49

Di dieu kuring daptar sababaraha ayat Kitab Suci salaku dulur rék nampa Yesus. Aya deui kitab suci ngeunaan ieu nu kuring teu kaasup di dieu. Jeung sakabéh ayat ieu nembongkeun yén anjeun kedah narima Yesus!

Kitab Suci jelas nyebutkeun yen salah kudu narima Yesus

  1. Lukas 9:48 sarta ngomong ka maranehna, Saha narima anak ieu ngaran kuring narima kuring. Jeung sakur anu narima kuring narima anjeunna anu dikirim kuring. Pikeun anjeunna saha sahenteuna diantara anjeun sakabeh, anjeunna bakal gede. (Tempo ogé Tandaan 9:37, Mateus 18:. 5 sarta Lukas 18:17)

  2. Lukas 10:38 Jeung eta kajadian nalika maranéhna nuluykeun, anjeunna sumping ka hiji desa, sarta awéwé ngaranna Martha nampi anjeunna kana imah nya.

  3. Lukas 19: 6 Sarta manéhna hurried na lungsur na narima anjeunna kalawan kabagjaan. (Tempo ogé Rasul 2:41 sarta ROM 5:11). 

  4. John 1:12 Tapi saloba nampi Anjeunna , maranehna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna. (Tempo ogé ayat 13)

  5. John 4:45 Nalika anjeunna sumping ka Galilea, nyokot Galileans nampi anjeunna , saatos aranjeunna geus katempo sagala yén anjeunna ngalaman dipigawé di Yerusalem mangsa salametan éta, pikeun maranéhna ogé kungsi aya di salametan teh.

  6. John 13:20 Verily, verily, abdi nyebutkeun ka anjeun, Anjeunna anu narima saha kuring ngirim, narima kuring, sarta sakur anu narima kuring , anjeunna narima anjeunna anu dikirim kuring.

  7. Gal 4:14 Jeung cobaan kuring ngalaman di daging mah, hina tur ditampik henteu anjeun, tapi anjeun nampi kuring salaku malaikat Allah, enya, yen Kristus Yesus .

  8. Kolosa 2: 6 Salaku ayeuna geus narima Kristus Yesus Gusti , jadi hirup di manehna,

  9. Wahyu 3:20 Behold, abdi nangtung di panto jeung sambel. Mun saha hears sora kuring jeung muka panto kuring bakal datang ka anjeunna sarta dine kalayan anjeunna, sarta anjeunna kalawan kuring. (Anjeun nampi Isa ku muka panto jantung.) 

Malah leuwih Kitab Suci

Kusabab aya passages Alkitab sababaraha anu sinonim jeung narima Yesus, anu, upamana nyebutkeun yen aranjeunna "narima kecap", "ditampi panebusan nu" jeung saterusna.

  1. Lukas 18:17 Verily kuring ngomong ka maneh, saha bae teu nampi Karajaan Allah kawas anak moal balik di dinya.

  2. John 3:33 Anjeunna anu narima kasaksian na confirms yen Tuhan aya leres.

  3. Tindakan 2:41 Tuluy maranehna yen gladly narima kecap-Na , anu dibaptis, sarta jadi ngaronjat jamaah anu dinten ngeunaan tilu sarébu jiwa.

  4. Tindakan 11: Kumaha tuh nu rasul jeung baraya anu aya di Yudea uninga yén kapir ogé sempet nampi firman Alloh .

  5. ROM 5:11 Jeung teu ngan éta, tapi urang ogé girang ka Allah liwat Gusti urang Yesus Kristus, ngaliwatan saha kami geus ayeuna narima panebusan nu .

  6. ROM 5:17 Sangkan lamun maot sumping ka kakuasaan sanggeus ngalanggar ngaliwatan hiji, teras teuing beuki lila nu nampa kelimpahan rahmat sarta kado ti amal saleh , kakuasaan di hirup ku salah, Yesus Kristus.

  7. 1 Korinta 15: 1-2 Tapi kuring ngingetan, baraya, ngeunaan Injil I diajarkeun ka anjeun, nu ogé narima , sarta nu oge nangtung teguh dina, ku nu ogé nu disimpen, lamun tahan kana kecap kuring diajarkeun ka anjeun, disebutkeun anjeun sumping ka yakin kapiran.

Aya leuwih loba kitab suci dina subjék ieu. Contona, kuring henteu malah cutatan bibel anu nyebutkeun yen aranjeunna henteu narima Yesus, sarta lamun urang ngartos yen aranjeunna kedah nampi anjeunna.

Ku sabab kitu urang tingali yen Alkitab jelas ngajarkeun urang yen urang kedah nampi Isa Al Masih. Dina raraga disimpen na anak Allah, anjeun kudu narima Yesus!

Nampi Isa kiwari

Mun rék disimpen, anjeun nampi Isa ayeuna di doa ieu, anjeun neneda kalawan tarik kalawan Yesus sungut anjeun:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Mangga ngawartosan lamun ayeuna geus narima Yesus tur meunang disimpen!


Publicerades torsdag, 24 oktober 2019 15:49:44 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 28 mars 2020 13:48
Be att psykiatrin snabbt utesluter paranoida sjukdomar och säger att jag har stressrelaterade problem. I Jesu Namn Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp