Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Keur dilahirkeun kana Karajaan Allah

Keur warga sawarga ngarupakeun hal alus pisan. 

gambar Alam jeung langit.

Sumuhun, kitu éta kalayan kawarganagaraan di sawarga. Eta moal bisa dibeli ku duit. Ieu kawas kawarganagaraan Romawi Paul urang. Anjeun meunang eta ku kalahiran, anu kalahiran anyar liwat kasalametan ka Yesus.


Av Sven Thomsson
fredag, 18 oktober 2019 00:15
Läsarmejl

De flesta människor har en önskan att komma till Guds himmelska rike. Men långt ifrån alla förstår att man måste bli FÖDD på nytt, det vill säga frälst för att komma dit.

Jag vill söka stöd för det påståendet genom att citera Bibeln, närmare bestämt Ps. 87:3-4:

”Härliga ting är talade om dig, du Guds stad. Rahab och Babel skall jag nämna som mina bekännare; så ock Filistéen och Tyrus och Kus, dessa är FÖDDA där.”

Rahab och Babel hade bekänt Guds namn, och Herren hade noterat det. All dessa var FÖDDA i Sion.

Rom 10:9-10 säger: ”Ty om du med din mun bekänner Jesus vara Herre och i ditt hjärta tror, att Gud har uppväckt honom från de döda, då blir du frälst. Ty genom hjärtats tro blir man rättfärdig och genom munnens bekännelse blir man frälst.”

Nalika salah sahiji pangalaman anu kalahiran anyar sarta jadi "hiji kreasi anyar dina Kristus Yesus (2 Cor. 5:17).

Ps. 87: 5: "Sumuhun, ti Sion eta bakal nyarios, 'salah ieu jeung hiji nu lahir di dirina. Jeung pangluhurna dirina wajib ngadegkeun dirina. ' "

Ayat 6: "Sumuhun, nalika Gusti writeth nepi ka urang, teras anjeunna wajib cacah salaku: 'salah ieu lahir di dinya.'"

Nalika Alloh ekspektasi jalma di sawarga, manéhna ekspektasi aranjeunna nu dilahirkeun kana karajaan-Na. Ieu ngan maranéhanana anu datangna di dinya.

Dina Rasul. 22: 27-28 converses Col. Lysias sarta Paul babarengan. Kolonel miwarang Paul:

"Bejakeun atuh, anjeun Romawi a?"

Paul responds, "Sumuhun".

Mangka ngawaleur jibril Kolonel teh:

"Kuring boga deui ngarugikeun jumlah badag duit mésér kabebasan ieu."

Paul ngajawab:

"Kuring, kumaha oge, kudu geus ku kalahiran."

Sumuhun, kitu éta kalayan kawarganagaraan di sawarga. Eta moal bisa dibeli ku duit. Ieu kawas kawarganagaraan Romawi Paul urang. Anjeun meunang eta ku kalahiran, anu kalahiran anyar liwat kasalametan ka Yesus.

Keur warga sawarga ngarupakeun hal alus pisan. Nalika salah sahiji anu dilahirkeun deui ngaliwatan kasalametan bakal ngalaman tempat keur ngasingkeun di bumi. Hiji karasaeun yén "di dunya ieu, kuring geus teu abdi ngarep", sakumaha eta nyebutkeun dina lagu heubeul. Dina lagu dicutat nyebutkeun salajengna: "No, kahayang abdi ka nagara sawarga."


Publicerades fredag, 18 oktober 2019 00:15:39 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 3 april 2020 00:21
Jag ber om ett ekonomisk mirakel så att jag har råd att flytta och köpa nytt hus!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp