Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Armand Duplantis nyandak catetan dunya di kolong kutub di 6 méter sarta 17 sentimeter

Tapi harepan urang nu percanten ka Yesus anu loba nu leuwih gede!

Hal ieu kacida pisan jeung impressive. Tapi teu bisa pitulung tapi nunjuk kaluar yén harepan urang anu percaya ka Yesus anu laér leuwih badag sarta leuwih hadé. Duplantis murag ka handap dina mat deui tapi harepan urang ngajaga sagala jalan ka kalanggengan!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag 8 februari 2020 22:14

6 méter sarta 17 sentimeter

Armand Duplantis competing pikeun Swédia geus pegat catetan dunya di kolong kutub di Gala jero rohangan malem di Polandia.

Armand Duplantis, disebutna "Mondo" mangrupa kutub vaulter Amérika-Swedia. Anjeunna boga dual kawarganagaraan, tapi competes pikeun Swédia.

Anjeunna lulus jangkungna 6 méter sarta 17 sentimeter di usaha kadua.

Hal ieu kacida pisan jeung impressive.

harepan kasalametan

Tapi teu bisa pitulung tapi nunjuk kaluar yén harepan urang anu percaya ka Yesus anu laér leuwih badag sarta leuwih hadé. Duplantis murag ka handap dina mat deui tapi harepan urang ngajaga sagala jalan ka kalanggengan!

Rum 8: 24a. Pikeun di harepan urang nu disimpen.

Segerjubla

Anjeunna tore bar dina usaha mimiti, tapi kadua tuh anjeunna! 6 méter sarta 17 sentimeter! Langsung saatos aing béak ka panongton jeung segerjublade.

Sabaraha deui kedah kami henteu segerjubla harepan anu Yesus Kristus geus meunang pikeun urang?


Publicerades lördag 8 februari 2020 22:14:43 +0100 i kategorin TV och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Strandmöte med Christer Åberg - Apg29.nu


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 14 augusti 2020 18:34
Har akut huvudvärk och illamående hela dagen, troligen från artros i nacken. Jag blev helad en gång, tack Jesus och förebedjare !

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp