Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

pupusna Abu Bakar Al-Baghdadi urang - janten IS parah ayeuna?

pamimpin teror of IS geus ditelasan dina razia AS. Al-Baghdadi éta hiji PhD di sajarah Islam dipicu kutang bunuh diri na, killing dirina jeung tilu barudak na.

IS-pamimpin maot urang.

Gambar: Aftonbladet.

The terrorörelsen Muslim nyaeta geus kadang kungsi ngusulkeun diwangun ku gajih babi radikal teu boga pendidikan nalika ngarujuk kana Islam sareng Qur'an pikeun atrocities maranéhanana. Tapi pamingpin IS Abu Bakar Al Baghdadi ngabogaan PhD di sajarah Islam di Baghdad Universitas. Anjeunna lamun saha terang naon ngajarkeun Qur'an jeung Islam - jeung anjeunna teu slow prakna eta.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
söndag, 27 oktober 2019 15:52

razia Amérika mangsa peuting

Dalapan helikopter AS flew sapeuting sakuliah wates Turki kana Suriah jeung diserang target di Desa Barisha di Idlib lima kilometer ti wates. 

IS pamimpin Abu Bakar Al-Baghdadi sarta salapan jalma séjén tiwas di razia ka. Al-Baghdadi maot nalika manehna dipicu kutang bunuh diri na. 

Présidén AS Donald Trump geus dikonfirmasi yen Abu Bakar Al-Baghdadi geus ditelasan razia. Pamingpin téroris ieu chased kana torowongan dimana anjeunna blew dirina jeung tilu barudak na pati . Bari dua istri na  mun geus ditelasan di razia ka.

présidén spoke dina konferensi pers ngeunaan sagala jalma anu geus korban IS wanton meuncit. Anjeunna diangkat diantara hal séjén, éta wartawan Amérika James Foley ieu dipancung on pilem sarta pilot Jordanian anu dibeuleum hirup di kandang a.

Teror Operasi rampage katurunan 

Ieu al-Baghdadi salaku usum panas tina 2014 memproklamirkan Islam Negeri Khilafah di Suriah jeung Irak, rampage katurunan gerakan téroris di mana maranéhna ngambil alih, diantara lain perkara Raqqah di Suriah jeung kota panggedéna kadua Irak urang Mosul. 

Rébuan yazidier ditelasan di Sinjar sarta 7000 katresna jeung awéwé dicandak sakumaha budak sex. Loba Kristen geus ogé geus ditelasan ku ieu motong kaluar huluna maranéhanana jeung knives. Aya vidéo ieu.

Dina Méi 2019 dianggap gerak téroris nu keok nalika pasukan SDF Kurdi-dipingpin knocked IS di stronghold panungtungan maranéhanana - al-Baghuz. komandan SDF Mazlum Kobanî ngumumkeun yén maranéhna kungsi ngéléhkeun IS.

lalaki paling bahaya di dunya

Abu Bakar Al-Baghdadi geus dianggap salaku lalaki paling bahaya di dunya, tapi kiwari manehna geus maot. saméméhna geus nyatakeun yén anjeunna geus ditelasan dina perangna, tapi nu ayeuna présidén AS Donald Trump dikonfirmasi yén manéhna téh paéh. 

The terrorörelsen Muslim geus sakapeung ngaku jadi teu boga pendidikan gajih babi radikal Muslim nalika ngarujuk kana Islam sareng Qur'an pikeun atrocities maranéhanana. Tapi pamingpin IS Abu Bakar Al-Baghdadi éta pasti moal teu boga pendidikan. Anjeunna boga hiji PhD di sajarah Islam di Baghdad Universitas. Anjeunna lamun saha terang naon ngajarkeun Qur'an jeung Islam - jeung anjeunna teu slow prakna eta. 

Leuwih ti éta, éta geus kadang kungsi ngusulkeun yen jalma anu nya jawab atrocities ieu henteu Muslim. Tapi aranjeunna dituturkeun kitab suci Qur'an jeung Islam pikeun hurup.

Janten IS parah ayeuna?

Sapupusna kasebut-pamimpin urang yakin térorisme panalungtik Magnus Ranstorp tina gerakan téroris baris deui muncul-salaku "IS 3.0" . Téh nyaéta keok tapi mungkin kudu sél téroris béda tetep, sahenteuna moal di Éropa. gerakan bakal meunang parah ayeuna di Eropa? Gagasan tina Khilafah tos bisi wae geus dashed.

Jalma kudu Yesus

Jalma kiwari kudu leuwih ti kantos, Yesus Kristus. Muslim, Yahudi jeung kapir kudu Yesus. Éta wungkul anjeunna sarta euweuh salah sejenna anu tiasa nyimpen. Taya atrocities Muslim dilumangsungkeun ku ICE tiasa nyimpen. ngayakeun maranéhna atawa batur. 

Kituna, aranjeunna sarta sakabeh jalma séjén nampa Yesus. Liwat iman ka Yesus bakal disimpen ku rahmat Alloh sabab Yesus pupus kanggo dosa-dosa urang jeung wungu deui dina dinten katilu.


Publicerades söndag, 27 oktober 2019 15:52:52 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 28 mars 2020 13:48
Be att psykiatrin snabbt utesluter paranoida sjukdomar och säger att jag har stressrelaterade problem. I Jesu Namn Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp